Rolcsii muci 

John McClane írta:gecc szakadok 1 honap alatt vki formaba hozza magat
ez van...Vivike írta:mijaza túrósbigyó? én is kérek
Vivike írta:valószínűleg abból hogy az ananász 220kcal de az elégetéséhez 240kcal kell és akkor már is minusz 20kcal elégett
Papi írta:ja szoszo. kiprobaltam a chilis-babot csirkevel. isteni
es tegnap currys csirket is, eddig ver mindent.
Vivike írta:valószínűleg abból hogy az ananász 220kcal de az elégetéséhez 240kcal kell és akkor már is minusz 20kcal elégett

v1k írta:királylány írta:mióta sportolok, tök jó alakom van! feszes a hasam, a popóm, a combjaim nem izmosodtak el, szép feszesek és vékonyak, úszógumi nyista és a narancsbőr is elmúlt kb. 1 hónapja járok heti 3-4szer edzeni, kevesebb szénhidrátot fogysztok, sőt, 4-5 után már szinte semmit, esetleg gyümölcsöt, megiszok napi 4 liter vizet, és sokkal jobban is érzem magam a bőrömben, és most nőtt is az önbizalmam![]()
és tudjátok melyik gyümölcs a legjobb fogyókúra szempontjából? az ananász, ugyanis a megemésztése sokkal több energiát igényel, mint amennyit maga az ananász tartalmaz
gyúrok a bikiniszezonra
és mindez egy hónap alatt történt? norbi tanulhatna tőled

királylány írta:mióta sportolok, tök jó alakom van! feszes a hasam, a popóm, a combjaim nem izmosodtak el, szép feszesek és vékonyak, úszógumi nyista és a narancsbőr is elmúlt kb. 1 hónapja járok heti 3-4szer edzeni, kevesebb szénhidrátot fogysztok, sőt, 4-5 után már szinte semmit, esetleg gyümölcsöt, megiszok napi 4 liter vizet, és sokkal jobban is érzem magam a bőrömben, és most nőtt is az önbizalmam![]()
és tudjátok melyik gyümölcs a legjobb fogyókúra szempontjából? az ananász, ugyanis a megemésztése sokkal több energiát igényel, mint amennyit maga az ananász tartalmaz
gyúrok a bikiniszezonra
királylány írta:NINCS bizonyíték, fotó nincs, pedig tényleg, amúgy sem voltam kövér, hanem nagyon is vékony, csak más vékonynak lenni, és megint más formásnak...és én most vagyok csúcsformában![]()
Szoszo írta:az ananászban cukor van,ami diéta szempontjából egyáltalán nem jó.
nem azért fogy az ember,mert emészti a kaját.
amen írta:királylány írta: tök jó alakom van! feszes a hasam, a popóm, a combjaim nem izmosodtak el, szép feszesek és vékonyak
nem hiszem el... bizonyítékot

királylány írta: tök jó alakom van! feszes a hasam, a popóm, a combjaim nem izmosodtak el, szép feszesek és vékonyak

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég