Egeszseges taplalkozas,fogyokura,hizas

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2007. december 27. 18:06

jókor kérded :lol: karácsony után szerintem mindenki fogyott pár kilót :lol:
De szarul nézel ki,iszol te eleget?? :twisted:

Kép
..::CiNu::..
KisSzivacska

Hozzászólás Dátum: 2007. december 27. 16:43

Na hogy álltok? :)
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. december 19. 15:51

Hometrainer írta:lefogytam 2kg-t..de itt a karcsonyi unnep meg ujev, nagy zabalasok...ezt h lehet kibirni h ne egyel?

ugy ahogy az ev tobbi napjan.
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. december 19. 15:05

Vivike írta:jójó, de én ilyen makacs vagyok :wink: :D :spell:

ezt csak most látom 8-O

Kép Kép :twisted:
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2007. december 19. 14:58

kiló szpíd
M
LPD agent

Hozzászólás Dátum: 2007. december 19. 14:47

lefogytam 2kg-t..de itt a karcsonyi unnep meg ujev, nagy zabalasok...ezt h lehet kibirni h ne egyel?
"You have big dreams in life. Try your best and you shall achieve them soon. "

"Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket"
Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 13:13

Hometrainer írta:jah, uszoda..aki teheti menjen, aki meg nem mint en, az meg szopas :evil:

hat igen, az lenne a legjobb
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 12:57

amugy azert linkeltem a builder oladalt, mert ott cakkum-puder le van irva minden: kaja, edzes, kardio,aerob. ha elolvasnatok akkor legalabb az alapismeretekkel tisztaban lennetek. mindennek megvan a maga oka, h miert kell 20percenl tobbet gyalogolni/furni/biciklizni, h miert kell ilyen-ilyan kajakat enni,h miert miert a jo a sulyzos edes, etc,etc.

egyebkent en nem szeretek kardiozni a teremben, mivel videken lakom, igy megvan a lehetoseg,h fasza levegon kitn vegezzek ilyen gyakorlatokat. a testepitok nem tamogatjak a futast mivel izomveszteseggel jar, de engem nem erdekel, heti 2x jarok futni, 3x teremben edzek, es havi 4-5alkalommal megyek uszni es most szeretnem beiktatni a squast is.
szivem szerint sokkal tobb sportok is uznek egyszerre, de sajnos egy nap csak 24orabol all :/

szval akkor megegyszer, hatva valakinek elkerulte a figyelmet: http://body.builder.hu/edzo_faq.htm4
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 11:59

jójó, de én ilyen makacs vagyok :wink: :D :spell:
The music was new black polished chromed and came over the summer like liquid night

Minimize to maximize
Vivike
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 11:31

Vivike írta:Na mindegy, idáig is hozott a "rossz" módszerem változást, gondolom ez után is fog. A 2 dolgot megfordítom az oké, de azért 4el hadd ne gyaloglojak. ennyi erővel a tescoban is nézelődhetnék 1 órát, kb ott mászkál az ember ilyen tempóval. :P

egy szóval nem említettem,h rossz a módszered.
csak segíteni szerettem volna. de mind1.
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 10:57

Na mindegy, idáig is hozott a "rossz" módszerem változást, gondolom ez után is fog. A 2 dolgot megfordítom az oké, de azért 4el hadd ne gyaloglojak. ennyi erővel a tescoban is nézelődhetnék 1 órát, kb ott mászkál az ember ilyen tempóval. :P
The music was new black polished chromed and came over the summer like liquid night

Minimize to maximize
Vivike
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 9:36

jah, uszoda..aki teheti menjen, aki meg nem mint en, az meg szopas :evil:

"Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket"
Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 9:33

mi a fasznak használtok ilyen szar szobabiciklit?!

ki a természetbe, közbe pihenésképp el lehet durrantani egy-egy jó cigit, kell ennél jobb sport?! nemis vagyok kövér :)
amúgy meg uszoda :!:
"...aki a droggal kacérkodik, az ördöggel cimborál" - Orbán Viktor
dr gonzo
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 9:07

Szoszo írta:
Vivike írta:ma már fordítva csináltam és csak 2 gépen.
de az a 130as pulzus nem tudom kire van írva, vagy lehet gyök2-vel kéne gyalogolni hozzá...
biciklin 65-70 rpm-nél kb 140-145, míg futópad 5.3 km/h 8% emelkedő 150 körül, és azért nem most kedztem.

egyébként akiknek magas a vérnyomásuk,azok 2-3 hónap alatt visszaállíthatják a normálisra,ha aerob edzést végeznek heti 4-5 alkalommal. apuci anyucinak ez kiváló lehet,mert ugye 1-1 agyvérzést simán meglehet előzni és még a szaros gyógyszereket sem kell szedni

aerob v kardio edzessel? a kardio hogyan mukodik? :oops:

Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 9:01

Vivike írta:ma már fordítva csináltam és csak 2 gépen.
de az a 130as pulzus nem tudom kire van írva, vagy lehet gyök2-vel kéne gyalogolni hozzá...
biciklin 65-70 rpm-nél kb 140-145, míg futópad 5.3 km/h 8% emelkedő 150 körül, és azért nem most kedztem.

asszem itten némi összezavarodás látható :)
az aerob nem arról szól,h megerölteted magad,vagyis futsz és hegynek felelé mész,hanem eröltetett menetben, 0 emelkedőn futógépen gyalogolsz, 4-5km/h. bicajozás középre állított 'erősséggel' 25-35km/h.
pulzust pedig úgy mérsz,h nézed a gépet,ahogy számolja a másodperceket, megfogod a csuklót,kitapogadot a pulzus, és 10mp-ig számolod azt. ha 22-nél több,akkor visszakell venni a tempóból.
mer ugye ennél nem 5 perc alatt kell leizzadni,hanem 45 percig végezni a folyamatos monoton munkát. kb 25 percnél kezd izzadni az átlag ember, ill akkor kezdi mocskosul megunni :D eben az esetben van zsírégetés. persze csak megfelelő kajálás mellett.
a kardió pedig a szív és érrendszereket erősíti,állóképességet ad. de nem igazán jó 25-30-nél tovább csinálni,mert ebben az esetben kezd a szervezet izmot bontani.

egyébként akiknek magas a vérnyomásuk,azok 2-3 hónap alatt visszaállíthatják a normálisra,ha aerob edzést végeznek heti 4-5 alkalommal. apuci anyucinak ez kiváló lehet,mert ugye 1-1 agyvérzést simán meglehet előzni és még a szaros gyógyszereket sem kell szedni
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 1:02

jajj bocs, azok jók, azt hittem csak olyan, mint nálunk a futógép, h tedd rá a tenyeredet, és megmondja :) a mellkasra helyezhetőek azok teljesen jók! :oops:
dewfah
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 1:00

Dr. Christian Troy írta:és mivel méred a pulzusodat? szerintem azok a csoda gépek nem mondják meg pontosra! tedd a nyaki ütőeredre az ujjbegyedet, és 10mp-ig számold, majd szorozd meg 6al.

mellkasra helyezhető pulzusmérő amit a kardiógépek érzékelnek vagy hogy mondjam :) de az én számolásom is lehet pontatlan mert számolhatok olyat ami nincs, vagy nem számolok olyat ami igen, és akkor a pontos másodperc figyelésről ne is beszéljünk. Szerintem jók ezek a mérők, főleg ezek amit lehet kölcsönözni a teremben.

Minimize to maximize
Vivike
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 0:39

ha ezt folymatosan csinálod, mármint amit Gyufa mondott, el fogsz esni, komolyan :DD
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 0:36

és mivel méred a pulzusodat? szerintem azok a csoda gépek nem mondják meg pontosra! tedd a nyaki ütőeredre az ujjbegyedet, és 10mp-ig számold, majd szorozd meg 6al.
dewfah
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 27. 0:15

ma már fordítva csináltam és csak 2 gépen.

Minimize to maximize
Vivike
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 26. 16:19

"....Az átlag edzőterembe járó edzése nem intenzív, inkább pinalegyezésnek hívhatjuk..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2007. november 26. 16:08

papi: igen, most mar en is latom, pedig el is olvastam a postod, de a tartalmat nem nagyon dolgozta fel az agyam

:D
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2007. november 26. 14:07

na majd megprobálom, thx a tanácsokat :wink:
az a sífutó ér amúgy valamit? azt olvastam, hogy ha nem állítod nagyon magasra az ellenállást akkor semmit. :roll:

Minimize to maximize
Vivike
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 26. 14:03

koxbox írta: masik gepet kezdesz el hasznalni, ez a 20-15-10 perc keves
zsiregegetes csak olyan 20-30 perc utan indul be igazan,
ezert
is mondjak hogy egay atlag aerob edzes 45 perc (60ig)
szoval ha unalmas ha nem, erdemes lenne pl 45 percet setalnod
megallas, pihenes nelkul

igen, ezt irtam en is

Vivike írta: De akkor fordítsam meg és elöbb a súlyzós utána a cardio/aerob?

igen, en mindenkepp igy csinalnam.

40perc seta geci unalmas, de ahogy mar irtuk is, 20percnek nincs ertelme. csinald ugy,h egyik nap gyalogolsz 30-40percet, utana 20-30perc taposo, kovetkezo nap 30-40perc .sifuto es 20-30perc wave. harmadik nap : 30-40perc gyaloglas utana 20perc szobabicikli.
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. november 26. 13:51

en naponta setalok otthonrol meloig kb 20-30 perc egyiranyban..attol fugg milyen tempot veszek fel..jibban esik mint kerekparozni..

Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás