Hometrainer írta:lefogytam 2kg-t..de itt a karcsonyi unnep meg ujev, nagy zabalasok...ezt h lehet kibirni h ne egyel?
Hometrainer írta:jah, uszoda..aki teheti menjen, aki meg nem mint en, az meg szopas

Vivike írta:Na mindegy, idáig is hozott a "rossz" módszerem változást, gondolom ez után is fog. A 2 dolgot megfordítom az oké, de azért 4el hadd ne gyaloglojak. ennyi erővel a tescoban is nézelődhetnék 1 órát, kb ott mászkál az ember ilyen tempóval.

Szoszo írta:Vivike írta:ma már fordítva csináltam és csak 2 gépen.
de az a 130as pulzus nem tudom kire van írva, vagy lehet gyök2-vel kéne gyalogolni hozzá...
biciklin 65-70 rpm-nél kb 140-145, míg futópad 5.3 km/h 8% emelkedő 150 körül, és azért nem most kedztem.
egyébként akiknek magas a vérnyomásuk,azok 2-3 hónap alatt visszaállíthatják a normálisra,ha aerob edzést végeznek heti 4-5 alkalommal. apuci anyucinak ez kiváló lehet,mert ugye 1-1 agyvérzést simán meglehet előzni és még a szaros gyógyszereket sem kell szedni
Vivike írta:ma már fordítva csináltam és csak 2 gépen.
de az a 130as pulzus nem tudom kire van írva, vagy lehet gyök2-vel kéne gyalogolni hozzá...
biciklin 65-70 rpm-nél kb 140-145, míg futópad 5.3 km/h 8% emelkedő 150 körül, és azért nem most kedztem.

Dr. Christian Troy írta:és mivel méred a pulzusodat? szerintem azok a csoda gépek nem mondják meg pontosra! tedd a nyaki ütőeredre az ujjbegyedet, és 10mp-ig számold, majd szorozd meg 6al.

koxbox írta: masik gepet kezdesz el hasznalni, ez a 20-15-10 perc keves
zsiregegetes csak olyan 20-30 perc utan indul be igazan, ezert
is mondjak hogy egay atlag aerob edzes 45 perc (60ig)
szoval ha unalmas ha nem, erdemes lenne pl 45 percet setalnod
megallas, pihenes nelkul
Vivike írta: De akkor fordítsam meg és elöbb a súlyzós utána a cardio/aerob?
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Adam B., Google [Bot] valamint 1 vendég