sakal írta:Babsy írta:Én szerintem ez a Hegedűs Melinda sem létezik. Lehet a Rita, vagy a Charlotte alteregója, mert hogy épkézláb ügyvéd nem adja ilynhez a nevét az tuti.
személyesen találkoztam vele, tehát létezik!egyébként iwiw-en is megtalálható ha érdekel valakit, bár szerintem ez mellékes, mert szegénykémet szintén hintába ültették
Létezik tényleg (bár itt már minden kétséges
Amúgy a Foltán úgy került bele ebbe az egészbe, hogy Imréék az ügyvédhez mentek jogi tanácsért és mivel egybe nyílik a két iroda, Foltán halotta ezt a nagyszerű rendezvény tervet és megörült neki, hogy ez jó pénzkereseti lehetőség és beszállt, mint befektető. Jól beszopta
Amúgy ha igaz, amit a szervezők mondtak, akkor kurva nagy költségekbe verték magukat és ugye még rakat reklámot + kártérítést a djknek is kikéne fizetni. Valószinű, hogy a Pesti és stb est reklámok sincsenek kifizetve, mert azt is a végén szokás.. Tuti, hogy a rendezvény bevételéből akarták fedezni ezt az egészet, csak ugye az elmaradt...
Ha emlékeztek az Air Force One-ra, ők is jól megszívták tavaly nyáron, odalett a lakásuk, a kocsijaik stb..
Bár kérdés, hogy Imréék mekkora tőkével indultak neki a dolognak, de gyanús, hogy saját tőke nem sok volt, csak az amit A befektetők, szponzorok meg az ügyvéd belerakott. Merthogy az ügyvéd is kölcsönöket vett fel, hogy ne maradjon el a rendezvény! Legalábbis ezt mondta amikor legutoljára beszéltem vele, bár itt tényleg nem szabad hinni semmiben, mert szemfényvesztés volt az egész és azt sem szabad elhinni amit kérdeznek
Bónuszként egy kis érdekes történet:
Múlt héten Balcsin nyaraltam, ami azzal telt, hogy a szervezőket próbálom elérni. Amikor már faszom tele volt, hogy senkit nem lehet elérni és pénzt még nem kapott egyik djm se, felhívtam az ügyvéded szerdán. Azt mondta holnap megy a bankba, mert kell még egy kis pénzügyi támgoatás a rendezvényhez, meg átutalja a pénzeket a djknek amik visszajöttek a számlára.. Abban maradtunk csütörtök reggel keres, mondtam neki ez a végső határidő, különben cancel. Nem hivott, próbáltam elérni, de 11-kor irt egy sms-t, hogy bankban van. Reggel 9-kor ment a bankba. 15:30-kor hívtam megint, nem vette fel, hivtam a másik mobilján, felvette és azt mondta még mindig a bankban van 15 perc múlva végez... Végülis persze napi 8 órát szoktak az ügyfelek a bankban lenni
Aztán 15 perc múlva hívtam, mert 16 órakkor járt le a végső fizetési határidő. Erre felveszi a telefont Imre, hogy szia Milán vagyok. Mondom és hogy kerül hozzád a telefon, amikor előbb még az ügyvéddel beszéltem ezen a számon, hogy bankban van. Erre Imre papa: Biztos, hogy nem volt nála a telefon, mert itt hagyta és egész nap itt volt az irodában és engem hivogatnak reggel óta mindkét mobilján. Végülis persze, biztos én vagyok a hülye
Viszont én tényleg nem értem az ügyvéd, hogy mehet bele ilyen hazudozásokba. Főleg, hogy az iwiw adatlapja szerint jogász, volt rendőr és ügyész.
Ezek után, kiben bízhat az ember?
, de "szegény" Ritus rútul beszopta