Végül csak sikerült leautókázni balcsira

! Last minute indulás volt, de azért éjfél előtt picivel megérkeztünk. Egy kocsi kihajtó bizonyult a legközelebbi és legszimpatikusabb parkolóhelynek

.
Pillanatok alatt bejutottunk. Röviden összefoglalva szuper volt! Junkie XL meg Cattaneo - eszement ugrálós-kézfeltevős zenék tömkelege! Néhányszor elsősoros örjöngős, legtöbbször hátul lépegetős, párszor balcsiparton távolba révedős, v éppen körbesétálós, minden kis helyszínen két percet bulizós, ismerősökbe akadós, ennek örvendezős éjszaka, amely sajnos hamar véget ért

. Voltak azért gondok, egyszer pl. sikerült a napfelkeltét összetévesztenem a napnyugtával, de annyira nem volt vészes (sztem csak nyelvbotlás volt v ilyesmi)

. A végén a kis csapat összeverbúválása sem volt zökkenőmentes kommunikációs problémák miatt, de végül mindenki meglett

!
A napfelkelte tényleg csodálatos volt! Jó volt ott reggel 7 körül a parton na

. Tökéletes nyugalom, gyönyörű látvány, melengető napsugarak. A témában készített pár képemet Bunni Úrtól kérheti el aki szükségét érzi

. Majd pár órás kocsiban alvás után Siófokon még nyomtunk egy pancsit is hazafelé. Tigát, meg Beastie Boys-t nagyon sajnálom, h nem hallhattam

. Mindenkinek örültem, a zenék és a helyszín iszonyat jó volt, szóval legalább 9,5/10

!
Vasárnap estére már annyira fáradt voltam mire hazaértünk, nem is értem, hogy lehet ezt 4 napon át bírni

!
A ház gazdája, ami elé beálltunk, reggelre hagyott egy bántónak és tanítónak szánt pár soros üzenetet, de egyik célját sem érte el vele

. Ezt a képet a megfelelő topikba rakom.
Jövőre talán lightosabb tempóval, és akkor több napra

!