Balaton Sound

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 21:28

tribulationt vagy 2szer is játszotta :) mondjuk piszok nagy zene.
elef�ntember
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 21:26

Tiga, Prydz, Junkie XL. :102: :iloveyou: fuu de jók voltak...
szerk. Tiga nem csak 1* lett visszatapsolva? :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ádi 2007. július 16. 21:29-kor.
"Schade, das man(n) Bier nicht ficken kann!"
Ádi
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 21:23

én annyira nem voltam képben, nem igazán vágom a minimal, electro, stb stílusok új megjelenéseit, de a slágereken óriási tomboltam, meg hát végig, és így megjobb volt hogy alig ismertem a zenéket :) De néhány nagyon érdekelne.. A lényeg, hogy tényleg vitt mindent. Igazából Beastie Boys-tól ezt vártam, de azt nem gondoltam hogy Tiga ilyen durván jó lesz, függetlenül attól hogy az egyik kedvenc dj-m.. :oops: 8)
gyurmapok
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 21:19

Tiga nálam is mindent vitt. Igaz voltak laposabb részek a szettben, de végeredményben nagy élmény volt újra hallani. Végig is ugráltam az első sorban. Amikor felrakta a Workidz - Work it-et nagyon meghozta a hangulatot. 8)
Chriss
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 20:48

nah 4. nap.
nagyon fájt a szívem K&D miatt, az egyik kedvenceim, főleg mikor megtudtam hogy Dorfmeister még dj mixet is nyomott padilla helyett.. De aztán kiderült, hogy nagyon is jól döntöttem. Paso nagyon kellemes volt, a végét hallottam, utána meg Beastie Boys. Hát Te jó ég. Kb a 2.-3. sorban kezdtük a bulit, a végére cskak pár sorral lettünk hátrébb, de végigtombolós volt nagyon. Mixmaster Mike nem is ember, a srácok (akik nem is annyira srácok már) nem normálisak. Nem tudtam eldönteni a jegy megvásárlása óta, hogy zenekarnak örülnék-e jobban, vagy ha csak mc-zés + dj, de így segítettek rajtam. Felejthetetlen élmény volt, bár a punkos zenéiknél jobban kellett arrafigyelni, hogy ne tiporják össze a kis 60 kilómat :D Intergalactic-os visszatérés eszméletlen, a végén a Sabotage megölt mindenkit, jöjjenek máskor is. :wink:
Aztán Neo-ba hallgattam bele, hát az énekes srác idegesített, amúgy egész kellemes volt, utána Coyote-t oldalt elüldögélve meghallgattam, kellemes volt, aztán Tiga 8-O Nem normális, az egyik legjobb dj a világon, kétszer visszatapsolás, utolsónál a sunglasses at night.. áá. Nem gondoltam, hogy ilyen élmény lesz ez az egész. Jövőre 4 nap, nagyon tetszett, hangulatos az egész.. még egy fesztivál amit nem lehet kihagyni. :)
gyurmapok
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 19:06

álltólag betegség miatt mondta le :wink:
"Helló! Gyula vagyok az LGT-ből, ami korábban Deep Dish volt"

"A HÁBORÚ: BÉKE: A SZABADSÁG: SZOLGASÁG: A TUDATLANSÁG: ERŐ"
Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 19:02

nem tudja vki h Padilla mér nem jött el??? :-( amugy naon jo festival volt sztem jövöre is kötelezö lesz !
elef�ntember
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 19:00

Golyó
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 18:41

:BIG:
Végül csak sikerült leautókázni balcsira :D ! Last minute indulás volt, de azért éjfél előtt picivel megérkeztünk. Egy kocsi kihajtó bizonyult a legközelebbi és legszimpatikusabb parkolóhelynek :twisted:.
Pillanatok alatt bejutottunk. Röviden összefoglalva szuper volt! Junkie XL meg Cattaneo - eszement ugrálós-kézfeltevős zenék tömkelege! Néhányszor elsősoros örjöngős, legtöbbször hátul lépegetős, párszor balcsiparton távolba révedős, v éppen körbesétálós, minden kis helyszínen két percet bulizós, ismerősökbe akadós, ennek örvendezős éjszaka, amely sajnos hamar véget ért :-( . Voltak azért gondok, egyszer pl. sikerült a napfelkeltét összetévesztenem a napnyugtával, de annyira nem volt vészes (sztem csak nyelvbotlás volt v ilyesmi) :D. A végén a kis csapat összeverbúválása sem volt zökkenőmentes kommunikációs problémák miatt, de végül mindenki meglett :P !
A napfelkelte tényleg csodálatos volt! Jó volt ott reggel 7 körül a parton na :D. Tökéletes nyugalom, gyönyörű látvány, melengető napsugarak. A témában készített pár képemet Bunni Úrtól kérheti el aki szükségét érzi :D. Majd pár órás kocsiban alvás után Siófokon még nyomtunk egy pancsit is hazafelé. Tigát, meg Beastie Boys-t nagyon sajnálom, h nem hallhattam :cry: . Mindenkinek örültem, a zenék és a helyszín iszonyat jó volt, szóval legalább 9,5/10 :D !
Vasárnap estére már annyira fáradt voltam mire hazaértünk, nem is értem, hogy lehet ezt 4 napon át bírni :o !
A ház gazdája, ami elé beálltunk, reggelre hagyott egy bántónak és tanítónak szánt pár soros üzenetet, de egyik célját sem érte el vele :twisted: . Ezt a képet a megfelelő topikba rakom.
Jövőre talán lightosabb tempóval, és akkor több napra ;) !
GU>
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 18:20

Ger írta:JA és még valamit amit meg kell említenem: a churros (remélem jól írtam le :oops: ) ilyen kis rudacska aminek olyan íze van mint a kürtőskalácsnak és ott a helyszínen csinálják, telenyomják csokival és isteni finom.

Meg tudom erősíteni, nagyon finom volt, bár én a nevére egyáltalán nem emlékszem. :D
Előételként fogyasztottam életem talán legcsípősebb hot-dogja előtt - még szerencse, hogy előtte, mert különben nem éreztem volna az ízét. :action38:
Kép
KP_
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 17:51

csak a hattyúk, meg az önygyújtó minta a hátamon :D (ami tul képpen nincs is csak behaluztátok :P )
Carpe Diem!

Ha az élet citromot ad, kérj hozzá tequilát.
Angel
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 17:01

bitangjóvolt sztem, remek kis 7vége kerekedett belőle, zeneileg nem nagyon jött be a téma, de úgy minden más kurvajó volt. legközelebb télleg hoszabb időre kell menni, mert számomra nagyon gyorsanm elszaladt sajnos a dolog. partisátorban dögmeleg + olyan emberek h csak néztem. :twisted: lehet ezért volt az hogy többet voltunk páran a parton mint bent a buliban. :rastafari: :wink: :D Angel, Áron, hatalmas köszönet a szállásért, befogadásért, mindenért,aranoyosak vagytok. :wink: :D én szombat-vasárnap is pancsiztam, örülök hogy végignézhettem ahogy Göbi (vagy Scream? :P :D ) könnyűbúvárkodni tanítja a napszemüvegét, és hát a hattyúkergetős sztori sem volt egyszerű. 8)
JA és még valamit amit meg kell említenem: a churros (remélem jól írtam le :oops: ) ilyen kis rudacska aminek olyan íze van mint a kürtőskalácsnak és ott a helyszínen csinálják, telenyomják csokival és isteni finom. 290ért meg sztem egész baráti is volt. :) 3 napig több embert is baszogattam hogy próbálják ki, de senki nem hallgatott rám, nem baj ők így jártak. :P :D
Ger
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 15:44

Megdöbbentően jó volt mind a négy nap, amiből 3 éjszakát sikeresen végigittam. Nem tudok kilépni az AVAK-ból :twisted:
Nagyon bejött ez a Balatonsound :!:
TommyJ
SH Leader

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 15:30

szombat vasárnap voltam, szép volt jó volt,
főleg hogy ma a lépcsőn aludtam mert mire "haza értem" vki bezárta az ajtót :lol:

ya és Dani még1x kösz mindent, meg a többieknek is! :wink:
hardtech
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 15:08

na,sajnos újra itthon-de már most mennék vissza :oops:
napi 2-3 óra alvással ,rengeteg alkohollal,remek társasággal túléltem a 4 napot :P
én nem tudom,mi volt velem(valószínű köszönhető a remek indításnak) ,de minden nap iszonyat jól éreztem magam,bár az eltervezett programok felét sem sikerült teljesíteni,mert általában a partysátorban tomboltam :)
csak a napi 7dl jéger ,amit bekummantottam,bár meleg volt,de innentől csak melegen iszom,h fesztiválfeelingem legyen,de így mki kellemesen érezthette magát,akire ráerőltettem :twisted: mikor szombat éjjel az emelvény lépcsőjéről körbenéztem,mindenhol ismerőst láttam...iszonyat jó érzés volt :oops:
1-2 rossz élményt leszámítva azt hiszem toronymagasan ez nálam az év bulija-Prydz úrral az élen :worthy:
JosePadillát sajnáltam nagyon,h nem jött,de azért akkor sem unatkoztunk.
amúgy minden fellépő hozta a formáját,nem nagyon volt olyan,h nem ugráltam,vagy táncoltam volna,Tigát pedig tényleg sajnálhatjátok,mert ez így,h szabadtéri volt,nagyon adta!
köszönjük BalatonSound :bangin2:
elmentem aludni.... :P
"Aki mer, annál van a kanál."

"A szél a levegő azon része,amelyik siet" :P
Diddl
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 14:54

Ha már ott voltam Balcsin pénteken meglestem ezt a fesztivált. :D
Zene, társaság, hangulat jó volt, helyszín ötös a Balcsi miatt, egyébként egy buli volt a sok a közül, de szigetnél azé jobb, bár a party sátornál tovább nem jutottam, majd talán jövőre jobban körülnézek :D Csak azt sajnálom, hogy a vasárnapi Tigára már nem tudtam maradni :-(
Összeségében a vasárnap délutáni pancsolás volt a legjobb az egészben :P 8)
Carpe Diem!

Ha az élet citromot ad, kérj hozzá tequilát.
Angel
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 12:25

Pénteki késői indulásnak köszönhetően dugóból dugóba kerültünk így nem kicsit megfáradva hajnali 1után érkeztünk csak meg a buliba.
Helyszín nagyon jó volt, sokat dob a balatonpart a feelingen 8)
Se Sanchez se Corsten nem volt számomra meghatározó akár csak a köv nap fellépői (Junkie XL még ugy ahogy, de Catteneo bűn szar volt) :?
party sátor szombaton már kezdte a szigetes átlagot produkálni épp csak a plafonról nem dölt lefelé a víz :!:
Összességében ami inkább a környezetnek és nem a Dj-knek köszönhető, jól sült el a dolog...jövőre talán arra is lesz időnk hogy legalább egyszer körbekémleljük a helyet :wink:
DDeby
Special Bot Hunter

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 11:49

Én is hazaértem :) Komoly volt ez a 4 nap, talán majd írok egy bővebb beszámolót is, csak most irány az ágy.

TIGA :worthy:
Chriss
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 9:33

Kép
hadar
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2007. július 16. 1:41

Nagyon adta 8)
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 15. 21:47

Na egész kellemes volt ez a kis fesztivál, bár a tegnapi tömeg elviselhetetlenül undorítóra sikeredett, amúgy a helyszínek, sátrak, kis koktélos helyek mind csillagos ötös, én kicsit nyudíjasra vettem a figurát,dehát ez van :wink:
"Helló! Gyula vagyok az LGT-ből, ami korábban Deep Dish volt"

"A HÁBORÚ: BÉKE: A SZABADSÁG: SZOLGASÁG: A TUDATLANSÁG: ERŐ"
Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 15. 19:23

Jan'Oh írta:SMS bifórnak kiváló volt :)

Jaja, az tuti :) Bar nekem Dorfmeister-ek szettje volt foleg hatalmas elmeny, nem utolso sorban azert, mert el lehetett ferni... Hatalmas alakitas volt mind zeneileg, mind visual temaban 8)
A gozolgo partysator annyira nem jott be :?
Goodman
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2007. július 15. 15:39

SMS bifórnak kiváló volt :)
jövőre pedig rendes szállással tiszta nyaralós lesz, akár 1 hétre is lemehetünk
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2007. július 15. 15:25

jövőre ez végig ottmaradós, apartmanos lesz asszem :D
Break on through, this is not the end...
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2007. július 15. 15:17

ezt kár lett volna kihagyni :!:
22.30as kitalálásmegindulás rulz :lol:
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa