Igazán megtisztelő, hogy a szállóigémről topikot neveztek el
viszont ez a pr szöveg kb hihetetlen.
volt régen valamilyen gyerekjáték használati utasítása ami kb ilyen fordítóprogrammal lett lefofordítva tükörfordításban... nekem az jutott eszembe róla
pl ennél a mondatnál:
Garantáltan emlékezetes estéket fogúnk eltölteni minden elektronikus zene kedvelőjével, ugyanis amellett hogy egy rangos magyar line up-al készülünk még csatlakozni fognak hozzánk egy- egy estére szintén külföldi képviseletben számos ismert és közkedvelt DJ.
de akármelyik másikat is kopizhattam volna
-------------------------------------------
Janosi irta, hogy:
rengeteg parti promoszövegén fetrengtünk már hasunk fogva, gondolnÁk nyitni egy összefoglaló topikot, ahova a legvadabbakat gyűjthetjük össze, így koncentrálván őket
a topik nevének megalkotásához bunNi tanár úr régebben megfogalmazott szállóigéjét használtam fel, köszönet neki!
remélem vannak emlékeitek a múltból, és fel tudtok idézni pár ilyet, lássunk neki, a kezdő hsz-ben egy épp ma frissen nyílt topikból szemezgettem:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heartless Nights Production, CLUB PLAYER 2007.07.28.
A "DJ P4nel"-től már eldőltem, de a java csak ezután jött:
Start: 22.00
End: Till you die!
A többiből viszont egyszerűen nem tudok kiemelni, igazi gyöngyszemáradat:
2007 Az élvezet éve, ezért inditottuk el számotokra a legújabb szériát Szombathely szivében.
Az éjjel folyamán felszólalnak majd progressive dallamok és minimal ütemek egy enyhe electroo füszerezésével.
Garantáltan emlékezetes estéket fogúnk eltölteni minden elektronikus zene kedvelőjével, ugyanis amellett hogy egy rangos magyar line up-al készülünk még csatlakozni fognak hozzánk egy- egy estére szintén külföldi képviseletben számos ismert és közkedvelt DJ.
Az Avalanche Rhytms Records összes DJ-jét és Producerét is megismerhetitek akikkel Hyana együtt nyitotta meg a Labelt és inditotta el velük az Europai Turné képviseletét.Példának vehetjük a Május 4.-5.-i bulikat lengyelországban ahol Hyana Cmiral elött és után csak az Avalanche DJ-i játszottak holott jól lehet tudni azt hogy a csapatban minden egyes tag más- más országból származik. Emellett számos több a club estékhez illő arcokat is meghivúnk. A hazai felhozatal sem hanyagolható mivel köztünk lesz egy nagy kedvenc DJ Haazy aki múlt hónapban elkápráztatta a bécsi közönséget az ALL IN Clubban, a közönség térdre borult elötte és ez óriási hangzavarral, tapsviharral búcsúztatták a szettje végén, de minek is mesélem hisz ugy is ismerhetitek a Frisky Radioból.
Természetesen bövül a csoport még 2 DJ-vel is akik már ismertebbnek számithatnak Szombathelyen hisz rendeztek már egy pár club estet névszerint DJ Scold és DJ P4nel.
Break on through, this is not the end...