nevetség, szánalom, sírás, fájdalom a.k.a mindig van lejjebb

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 23:27

mer milyen korlátok vannak? :D
Break on through, this is not the end...
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 23:19

Sajnos nem lehet csak ugy atnevezni egy topikot Béláim az urban...
Sea-you
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 23:16

valaki elbaszott valamit a topikkal :)
nem én hoztam létre, és kimaradtak a (c)-k :D
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:53

Találtam még egyet, bár ez lehet, h csak nekem vicces:

"2006.08.04-05-én új fejezet nyilt a magyar techno életében. Az első Hungarian Techno Festivalon a hivatalos adatok szerint közel 8000en buliztunk az IGAZI technora,Megmutattuk mindenki számára,hogy kell foglalkozni a TECHNOVAL.A vonalat tovább víve 2006,október 14én útra indulnak a kemény ritmusok.

Elsőként hozzuk nektek Magyarországra LIVE formációként a TUBE TECH-et.A világon mindenhol csodálják zenei tudásukat,és ez nem lesz máshogy Magyarországon se.ERIC SNEO ezen felül 1.5 órás szettel fog megörvendeztetni minket.Óriási élményben fog mindenkit részesiteni SMITH(TECHFEST TEAM,M47)..Mindenki Andrisa a két külföldi sztár között fogja bizonyitani,hogy bárhol,bármikor megállja a helyét,mint ezt tette már milliószor.

A technon felnövő GREGA(TECHNOMISSION) szettje alatt a techno igazi ritmusaira tombolhatunk. .Igére szerint örületbe fog minket kergetni.MAKKAY(TECHFEST TEAM) lassan mindenki számára ismert lemezlovas lesz.Millió alkalommal bizonyitotta,hogy azzal a PUMPIN technoval amit képvisel mindig megfogja közönségét,és tudja ami a magyar partyarcnak kell. A szerb techno legújabb kedvence VLADIMIR ACIC(TECHFEST TEAM/YU) is hazánkba érkezik és 3 lemezjátszós szettjével bizonyitja NEKTEK,hogy átlagon felüli zenei képzettsége mellett nagyon ért a közönség nyelvén.

Ugyanez elmondható SZEKA-ról(TECHFEST TEAM/CLUB ELDORADO),aki mindig a közönség kedvencévé válik ahogy felrakja egyedi lemezeit.A német származású L. KLEIN(TECHFEST TEAM)) lehet az elkövetkezendő pár év legnagyobb tehetsége DORIAN KNOX-szal közösen pörgeti a bakeliteket..Mindenki számára melegen ajánljuk a fiatal srácot,különösen azoknak,akik még nem felejtették el az elmúlt pár inséges évben mi az amit annyira szeretünk.A felvezetésről a frissen csatlakozott TOMKAOS(TECHFEST TEAM) és JAMES GROW(TECHFEST TEAM) fog gondoskodni,a 17 és 18 éves srácra mindenképp érdemes odafigyelni,különösen hogy fiatal kora ellenére TOMKAOS-nak a napokban adták ki első remixét.

JAMES GROW. pedig elég meglepő és kemény dolgokat tud véghez vinni a lemezjátszók előtt.FRANCISCO ZUBICUETA(TECHFEST TEAM/CHILE) egy varázslatos CLASSICS szettel fog elkápráztatni minket.A remek WARM UP részeként CALMAN(TECHFEST TEAM/DARKTECHNO.HU) és SAGIA(DARKTECHNO.HU) képviselve teljes Fejér Megyét egy B2B-t fog tolni.Érdekes párositást fog alkotni a SAO(TECHFEST TEAM/RADIO IMPEX) és PHASER (TECHFEST TEAM/RADIO IMPEX) B2B-je,soha senki nem fogja elfelejteni.A még keményebb ritmusok kedvelői sem fognak unatkozni,MORISON(TECHNOFESTIVAL,COM,INFLICTED RECORDS) és PSYCHO-REX(TECHFEST TEAM/PSYCHOSOUNDS) B2B-je új távlatokat nyit a HARDTECHNO műfaján belül. A levezetésröl PLASTIK ANGEL(TECHFEST TEAM/DARK ANGELS) fog gondoskodni kicsit pihentetőbb,de annál pörgösebb szettjével......Jó szórakozást.TECHFEST TEAM

A party létrohozásban óriási segitséget vállal és köszönettel tartozunk mindannyiuknak:

A hangositásban és a soha nem látott fénytechnikában az EKYLIGHT-nak..."
Kép
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla" - Aldous Huxley

Turn On, Tune In, Drop Out!
henrik
advanced player & LPD agent

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:46

Most csak egy rövidet találtam, de rajta vagyok az ügyön! :D

I: Hungarian Techno Festival
Dátum: Július 27, csütörtök, 19:37:36
Téma: Party ajánló

Elérkezik a nap, az óra, mikor mindenki vágyik a technóra, s egy kis csapat összefog, hogy csak partizók, nem titok, megszületik a terv, nem kicsi, elterjed a hír egy picit, és az emberek egy oldalra jutva nézik, ezek tényleg ezt érzik?

Augusztus idusán megindulnak a mélyek, a sorban állva már Te is érzed, bejutva nem lesz más választás, csak a véget nem érő testfárasztás... Negyven óra percként pereg, szeretik egymást az emberek, és olyan érzés telíti lelkedet, mit érezni évek óta nem lehet...
Kép

henrik

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:38

kutasd fel, kopizd be, lolra fel :D
kicsit mondjuk bulvárlap-utánérzése van a dolognak, de senki se higgye, hogy a gagyit hájpoljuk :P
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:37

Jan'Oh írta:akár bele is lehet szerkeszteni a topik nevébe, legalább szép hosszú lesz :D
a.k.a. mindig van lejjebb (c) janó
:lol:

há szerkeszd :D
Deeroy
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:36

Pedig ezek a legrajabbak! :lol:

Pl a tekfesztes promók is ilyenek voltak, én imádtam őket egy idő után. :D :D
Kép

henrik

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:34

én általában el se olvasom ezeket...minek fárasszam magam? :)
salty
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:33

akár bele is lehet szerkeszteni a topik nevébe, legalább szép hosszú lesz :D
a.k.a. mindig van lejjebb (c) janó
:lol:
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:28

ez kb az :D sztem :D
Deeroy
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:27

mindig van lejjebb topik mikor lesz?
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 22:20

borzalom, volt par mondat amit tobbszor at kellett olvasnom, hogy egyaltalan egy szikranyi ertelmet fel tudjak fedezni :)
Sea-you
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2007. július 1. 21:47

Igazán megtisztelő, hogy a szállóigémről topikot neveztek el :D
viszont ez a pr szöveg kb hihetetlen.
volt régen valamilyen gyerekjáték használati utasítása ami kb ilyen fordítóprogrammal lett lefofordítva tükörfordításban... nekem az jutott eszembe róla
pl ennél a mondatnál:
Garantáltan emlékezetes estéket fogúnk eltölteni minden elektronikus zene kedvelőjével, ugyanis amellett hogy egy rangos magyar line up-al készülünk még csatlakozni fognak hozzánk egy- egy estére szintén külföldi képviseletben számos ismert és közkedvelt DJ.

de akármelyik másikat is kopizhattam volna

-------------------------------------------

Janosi irta, hogy:

rengeteg parti promoszövegén fetrengtünk már hasunk fogva, gondolnÁk nyitni egy összefoglaló topikot, ahova a legvadabbakat gyűjthetjük össze, így koncentrálván őket
a topik nevének megalkotásához bunNi tanár úr régebben megfogalmazott szállóigéjét használtam fel, köszönet neki!
remélem vannak emlékeitek a múltból, és fel tudtok idézni pár ilyet, lássunk neki, a kezdő hsz-ben egy épp ma frissen nyílt topikból szemezgettem:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heartless Nights Production, CLUB PLAYER 2007.07.28.

A "DJ P4nel"-től már eldőltem, de a java csak ezután jött:
Start: 22.00
End: Till you die!

A többiből viszont egyszerűen nem tudok kiemelni, igazi gyöngyszemáradat:
2007 Az élvezet éve, ezért inditottuk el számotokra a legújabb szériát Szombathely szivében.
Az éjjel folyamán felszólalnak majd progressive dallamok és minimal ütemek egy enyhe electroo füszerezésével.
Garantáltan emlékezetes estéket fogúnk eltölteni minden elektronikus zene kedvelőjével, ugyanis amellett hogy egy rangos magyar line up-al készülünk még csatlakozni fognak hozzánk egy- egy estére szintén külföldi képviseletben számos ismert és közkedvelt DJ.
Az Avalanche Rhytms Records összes DJ-jét és Producerét is megismerhetitek akikkel Hyana együtt nyitotta meg a Labelt és inditotta el velük az Europai Turné képviseletét.Példának vehetjük a Május 4.-5.-i bulikat lengyelországban ahol Hyana Cmiral elött és után csak az Avalanche DJ-i játszottak holott jól lehet tudni azt hogy a csapatban minden egyes tag más- más országból származik. Emellett számos több a club estékhez illő arcokat is meghivúnk. A hazai felhozatal sem hanyagolható mivel köztünk lesz egy nagy kedvenc DJ Haazy aki múlt hónapban elkápráztatta a bécsi közönséget az ALL IN Clubban, a közönség térdre borult elötte és ez óriási hangzavarral, tapsviharral búcsúztatták a szettje végén, de minek is mesélem hisz ugy is ismerhetitek a Frisky Radioból.
Természetesen bövül a csoport még 2 DJ-vel is akik már ismertebbnek számithatnak Szombathelyen hisz rendeztek már egy pár club estet névszerint DJ Scold és DJ P4nel.

mindig van lejjebb
bunni
advanced player

Előző

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás