ezek közül spanyolo. a legjobb. egyiptom nagy szutyok hely, a szállodák biztos jól meg vannak csinálva, de a piramisokon kívül nincs az egész országban semmi.
a tengerpartok is tiszta csövesek. volt szerencsém járni hurghadában, sharm el sheikben, és safagában a legkedveltebb üdülőhelyeken
(legalábbis az itthoni hírdetésekben ezeket a helyeket látom leginkább), és annyit mondhatok, hogy azért én nem fizetnék:D
ha bemerészkedsz a városba, mindenki nézi a 'fehéreket', meg minden szart el akarnak adni neked. úgy szólitgatnak le, hogy az már kellemetlen.
már eleve az sokat elmond, hogy az odalátogatók zöme orosz, ill. egyéb ex-szovjet turista:) ja és vmi fertőző szart is elkaptam ott, pedig nem is ettem sehol. három napig hánytam, meg vert a víz:D
jah, a vörös tenger kristálytiszta, talán a legszebb szinű tenger, de ezenkívül tényleg nem éri meg ezt választani. spanyolo-val ezerszer jobban jár az ember.
szerk: még 1 kis sztori a helyiek kedvességéről. kimentünk sharmel sheikbe strandolni. nagy táblán virított a 'free beach' felirat, mellette meg egy szálloda volt, és annak a partja. letelepdtünk a free részen.
erre 15 perc múlva megjelenik egy al-kaidás kinézetű forma, és közli velünk, hogy fizetni kell. mutatjuk a táblát, és kérdezzük, hogy akkor ez miért van itt, és miért lehetnek itt mások is.
na valamit hablatyolt arabul, meg mondta hogy adjunk 15 dollárt.
kiröhögtük és elkezdtünk elcuccolni, mire megállított és tolt egy ilyet, hogy ha viszünk oda csajokat a hajóról, akkor maradhatunk
végül aztán leszartuk és ottmaradtunk.