labdarugas,mint kikapcsolodas

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2004. február 11. 23:34

hát ezzel a csapattal amivel a roma ellen léptek pályára semeddig sem jutnak. egyáltalán hogy léphet pályára egy ilyen conte szintű arc? zalayetan már túladtak :D

jelenleg épp a milan-kitömés van folyamatban lazio - milan 4:0. anchelottit sem értem, mit akart ezzel a tartalékcsapattal?! így búcsúzhatnak a kupától - mondjuk nekem nem fáj. costacurtát conteval együtt kéne nyugdíjba küldeni!
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. február 11. 20:57

Remlem a Juve a BL-ben küszöböli majd ki a csorbát :!:
DDeby
Special Bot Hunter

Hozzászólás Dátum: 2004. február 11. 20:01

odembingi sux :arrow: nem ertem,h 1 edzo miert rugat 1 olyan csatarral 11est,aki mar a meccs folyaman is elszurt 3-4 helyzetet. pedig nigeria kozelebb allt a dontohoz...

Baltazar: sztem is jott tett EDGARnak a klubcsere,de ugy erzem,a barcanak szinten (a juvenak nemtom...) :!:
"They are the best team we have ever played." Sir Alex Ferguson
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2004. február 10. 18:11

a roma az egyetlen olasz csapat aminek szeretem a játékot, amúgy nem bírom elviselni a bunkerjátékukat amiben - nálam - az inter vezeti a listát :D
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. február 9. 16:42

hát.. :oops: .. a Juve valami katasztrófális volt tegnap,csőd volt az egész csapat vontatott játék kihagyott 11-es(mondjuk már nem sokat számitott volna),Montero baromsága->kiállítása...
ez a bajnokság már elment a Juvénak :cry: :cry: :cry:
csak azt nem tudom mi lenne a jobb ha a roma vagy a milan lenne a bajnok.mindkettőt utálom nagyon :twisted:

kf:Davidsnak érezhetően jót tett a váltás :!:
Legnehezebb dolog a világon tudni,hogyan kell valami jól csinálni,és szó nélkül végignézni,ahogy valaki rosszul csinálja ;)
Baltazár
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2004. február 9. 0:03

nah,ilyen is ritkan fordult elo mostanaban: nyert az ajax is (ajax-psv 2-1),es a barca is (osasuna-barca 1-2). ajax - bar korai meg,de - ezzel alighanem holland bajnok lesz,a barca pedig feljott a bl-indulast jelento 4. helyre (davids-szal megis mas es jobb,mint volt nelkule)

yeeesssss :lol: :lol: :lol:
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. február 8. 23:45

Roma - Juve 4:0
zsír :D
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. január 31. 17:17

sz.tem is nagyon komoly meccsa volt!!!

hál' isten MU nyert :lol:
Nándika
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2004. január 31. 17:11

legjobb meccs volt a szezonba amit láttam. vége 3:2 elég meleg volt. de saha igen-igen yo vétel volt ;)
- if you havin' girl problems i feel bad for you son, I've got 99 problems but a bitch ain't one. -
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. január 31. 15:45

Manchester United - Southampton 8)
félidő 2-1
most megy sport1-en!
nem is rossz meccs
Nándika
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2004. január 31. 1:36

kléberson? ki az? egy gilbertoért? ;)

lehmann mint lepkevadász - találó hasonlat. én vhogy annak ellenére is bírom h időnként beszedi a potyagólokat, ha nem akkor meg csinál helyzetet az ellenfélnek :D mint pl a blben amikor elkezdett cselezni 20-22 méterre a kapujától :) mondjuk akkor nem nevettem rajta. szóval ilyen felemás a "viszonyom" lehmannal. egy biztos azért ennek a csapatnak jobb kapusra lenne szüksége.
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. január 31. 0:58

seamen inkább saját nem létező szobrát rombolta, sztem a 95ös KEK döntő után kellett volna visszavonulnia :) lehmannak iszonyatos az arca de ő is nagy lepkevadász. sokkal jobban jártak volna pl babossal sztem. világ 5 legjobb kapusa között van, amit se lehmannrol se seamanről nem mondanék :)

gilberto silvát is elnézegetnév vörös feketébe adok érte egy klébersont :wink:
- if you havin' girl problems i feel bad for you son, I've got 99 problems but a bitch ain't one. -
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. január 31. 0:40

campbell valóban nem építő játékos neki a rombolás a feladata :)
biszont cole nagyon sokoldalú szinte minden poszton jól játszik, én leginkább kapus poszton változtatné seamant is lehmant is bírom de sajnos egyik teljesítménye sem üti meg a csapat színvonalát.
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. január 31. 0:32

campbell valoban jo játékos. de nem sok épitőt tesz hozzá a játékhoz. de magamat cáfolja ashley colet szivesen nézén vörös feketében ;)

lehet tulzás. de arsenal se szán sokat az utánpotlás nevelésre.
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. január 30. 19:13

azért campbell eléggé zsír angol játékos.
amúgy meg az sem érdekel ha nem játszik benne egy angol sem, a franciák válogatottban is szép okos játékot játszanak úgyhogy nincs gáz.
az azért enyhe túlzás h az arsenal olyan mint a real csak kicsiben
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. január 30. 19:01

egyetértek nagyrészt ami a real madridot és a digokat illeti. kivétel persze a sztem legnagyobb zseni (totti) által vezetett roma.

amugy valoban szép focit játszik az arsenal bár ez sztem leginkább 2 emberen mulik pires és henry tehát nem annyira az arseanal jatsza a szép focit sokkal inkább pires. amugy én wengerrel nem tudok azonosulni. és amugy kicsiben az arsenal is ojan mint a real csak ő pénz hiján nem sztárokat vesz hanem tehetségekeket, ahelyett h kinevelne. én nem hiszem el h a sokmillios londonban nincs egy tehetség mert se az arsenalnal se a chelskinél se a spursnél nincs nagy angol fenomén. (joe colet nem veszem londoninak). mig a többi csapatnál akad jopár angol (brit) tehetség. arsenalnak ian wright ota nincs meghatarozo angol játékosa.
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. január 30. 18:20

ha már belekezdtem a humanista drukker teóriába: sohasem értettem ezt a nagy ellenségeskedést a kül drukkercsoportok között, persze néha én is káromkodok meccsnézés közben nem erről van szó (pl egy inter ellen ;)
érdemes megnézni h milyen a hangulat az afrikai nemzetek kupa meccsein, akár nyer a csapat akár nem megy a bulizás, táncolnak a szurkolók meg zenélnek és nem ritka h a két csapat drukkerei mindezt együtt teszi!!!
kár h az utóbbi években már nincs olyan jó játék a kupán de ez a fajta szurkolás teljesen egyedülálló és nekem nagyon szimpatikus, azért mert vki focidrukker nem kell mindjárt állatnak is lennie
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. január 30. 18:07

a másik amit szintén nem szívlelek a "real madrid-jelenség" mindenhonnan fölvásárolni a sztárokat nem nagy kunszt, de egy-két húzónévből és sok tehetségből jó csapatot összetenni már kicsit nehezebb (-> wenger, robson stb stb)
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. január 30. 18:04

én humanista drukker vagyok nem utálom pl a man u-t, de azért arsenal über alles!
a jó foci a fontos és a legszebb játékot az arsenal játsza. szal lényeg a lényeg elismerem a többi csapatban is az erényeket. az angoloknál amúgy is jó a játékfelfogás de pl az olasz mentalitástól behányok a roma kivételével mert ott azért nem ez dívik
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. január 30. 17:41

huha erre rámegyek. kevés csapatot utálok jobban a görzenálnál (mu fan lévén) de bergkamp egy atyauristen. nu elleni golja meg überalles !!!
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. január 30. 17:25

hát davids eddig nem váltotta meg a világot a barcában de sztem ez nem az ő hibája. sztem rijkaard sara nagy részt a barca idei szereplése: össze-vissza játszat mindnkit ilyen olyan felállásban és posztokon, sztem ő maga se tudja mit akar. nálam is második kedvenc a barca mint kfnél (az arsenal után) de nem tudnék túl sok igazán jó játékost a jelenlegi keretből kiemelni. puyol, ronaldinho, overmars kb. esetleg cocu meg valdes.

amúgy tegnap találtam egy nagyon jó videót bergkamp első 100 arsenal gúljával 50 percben (250 MB)
http://arsenalforever.atw.hu/bergkamp.avi
csak annyit tudok hozzáfűzni h elképesztő a jó öreg dutch-man, bent van a híres castle elleni lefordulós gólja is, na azt csinálja vki utána 1x! :)
vinyluser

Hozzászólás Dátum: 2004. január 27. 20:51

Nyugodj békében :cry: :idea:
"Helló! Gyula vagyok az LGT-ből, ami korábban Deep Dish volt"

"A HÁBORÚ: BÉKE: A SZABADSÁG: SZOLGASÁG: A TUDATLANSÁG: ERŐ"
Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. január 27. 19:56

hardtech
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2004. január 26. 21:11

én is csak most értesültem a szörnyű hírről... :cry:

Részvétem a hozzátartozóinak és Nyugodjon békében :!: :cry:
Nándika
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2004. január 26. 21:03

csak ugyanazokat tudom mondani,mint az elottem szolok... :-( :-(
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás