8O
A partiajánlóban még emésztem a bekopizott soksorokat, de asszem itt mindenki látott már sok mindent egészen közelrôl, szo értelmét nem sokat látom alábbiaknak/fentebbieknek...
Plusz annak se, hogy alkohollal meg miegyébbel összevetve próbálja kimagyarázni valaki, hogy jelenleg full illegális dolgot teszünk, ha bekapunk egykét vigyorbogyót néhanapján. Egyébként engem rendôrök múltkoriban azért igazoltattak péntek este nyugatinál, merthogy mit fütyörészel bazze a progresszív felsôdben?, szo az már lényegtelen van-e valami a zsebedben, max slusszpoénként agyonvernek.
Ja, meg a törvényi oldalról még annyit, hogy amíg a ex-sportfôizéke Mo. legközismertebb kokainfogyasztója, az ex-belügykukika meg a fômaffer, és az ikonviktor parasztszavazatokra vadászik falun, mert azokkal lehet nyerni (nem lehetett

), addig cseszhetjük a normális szabályozást. (nem mintha változott volna a dolog állása a választási eredmények ismeretében, elég a neveket helyettesíteni a megfelelô jelzôkkel párosítva, jutalom a vécében lehúzásra kerül, oszt borzongani a sok beszari vén majom szürke arca láttán) Nem lesz itt semmi egyhamar, se felvilágosítás ködösítés, sôt össznépi agymosás és riogatás helyett, se féllegális bevizsgálás a dizsiben kommandósok gyűrűjében hugyozás helyett, se cafeshop, se ingyen tű, semmi. Marad a Blikk hátsó oldalán az a napi egy poénhír - érdemes figyelni

, az elsô oldalakon meg az aranylövéses szerencsétlenek és az olyan típusú hírek, hogy dizsikben aids-es tűkkel szurkálják a fiatalokat

, lószar se lesz itt - nagyon sok helyen nincs még ilyen se egyébként, max fullnulltolerancia - majd unokáink látni fogják, ha szerencséjük lesz, és túljutunk az operettország-léten. Csekmet egy korlátolt népekkel van teli itt némely vidék.. Na az itteni jogállapotokról részemrôl ennyi.
...
Én mondjuk inkább kiváncsi lennék közelmúltbeli tapasztalataitokra, bármilyen ehetôvel-szívhatóval kapcsolatban, vagy akár fakabátok, bár ôk inkább mégse senkinek se...
Blablabla. Abbahagytam