Vor-T írta:Valakit ez érdekel valakit más. Minden ember különbözik még egy leszűkitett témakör esetében is.
És ez igy van jól.
ámen
Vor-T írta:Valakit ez érdekel valakit más. Minden ember különbözik még egy leszűkitett témakör esetében is.
És ez igy van jól.

Deeroy írta:robur írta:atya ég mi van itt... ennyit foglalkozni egy dj-vel, meg boncolgatni ezeket a dolgokat. nekem valahogy ez sosem tartozott hozzá a bulizáshoz....
nekem valahogy az egész elektronikus zenei szcénához sose tartozott hozzá egy dj túlzott sztárolása

robur írta:atya ég mi van itt... ennyit foglalkozni egy dj-vel, meg boncolgatni ezeket a dolgokat. nekem valahogy ez sosem tartozott hozzá a bulizáshoz....

Pszihedelikus Terrornyúl írta:Jaja, Groove magazinnál all time top 5-ös vagy 5-7 éve.![]()
Ott, ahol tavalyelőtt (vagy tavaly?) DJ Rush lett az első.
El Lobo írta:fritzeknel mar vagy 4-5 eve top 5-os hawtin meg sven is.

Pszihedelikus Terrornyúl írta:Igen, de Mista itt kb leírja az egész embert (nem az alteregóját).
Hawtin-t van, aki 1-2 éve ismeri és azért szereti MOST, amilyen és ha megmutatsz neki egy korai Plastikman ep-t, aszongya, h ez elég tré.

Pszihedelikus Terrornyúl írta:Ebben vmilyen szinten igazad is lehet, viszont ez megközelítés kérdése csak.
El Lobo írta:a szigetes mixe valoban nagyon zoral volt,de 1reszt 2003-2004-ben is voltak hasonloan utosek,masreszt meg a 2000 kornyeken is rogzitettek tole nem 1 olyan mixet,amiben vegig dongolt.

Snake Pliszkin írta:MIKE írta:meg aki a figyelemmel koveti a szerzo beirasait freeen annak talan leesik h eloszeretettel szol le minden dj-t h milyen lett es milyen gagyik ma mar...
áttolhatná a biciglit ide is , legalább felszednénk 1 kis tudást ..

MIKE írta:meg aki a figyelemmel koveti a szerzo beirasait freeen annak talan leesik h eloszeretettel szol le minden dj-t h milyen lett es milyen gagyik ma mar...

Vissza: A partik és a zene világa
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég