Snake Pliszkin írta:Tide írta:Snake Pliszkin írta:Lehet én látom szarul, de kva nagy divat ilyen oltós cikkeket írni, mindenhol szinte csak ilyen cikkeket olvasni, most ha az shn is csak emiatt született ilyen cikk az elég gáz...
nem emiatt született, ekkora hülyeséget honnan veszel?
ha nem tudod a cikk hátterét, minek írsz be baromságot?
Attól még hogy nem vágom a cikk hátterét attól még leírhatom a véleményem nem, meg ha elolvastad volna figyelmesen a postom ott van hogy "lehet hogy én látom szarul", de ha te annyira tod, hogy ez hülyeség ,remélem bebizonyítod ellenkezőjét!
Snake Pliszkin írta:kva nagy divat ilyen oltós cikkeket írni.

Tide írta:Snake Pliszkin írta:Lehet én látom szarul, de kva nagy divat ilyen oltós cikkeket írni, mindenhol szinte csak ilyen cikkeket olvasni, most ha az shn is csak emiatt született ilyen cikk az elég gáz...
nem emiatt született, ekkora hülyeséget honnan veszel?
ha nem tudod a cikk hátterét, minek írsz be baromságot?
Snake Pliszkin írta:Lehet én látom szarul, de kva nagy divat ilyen oltós cikkeket írni, mindenhol szinte csak ilyen cikkeket olvasni, most ha az shn is csak emiatt született ilyen cikk az elég gáz...

Lerro írta: Azt láttam amikor Hotival smárolt miközben Igor játszott. Én már akkor gyanakodtam.

Lerro írta:Azt láttam amikor Hotival smárolt miközben Igor játszott. Én már akkor gyanakodtam.

NaneeekurjáááfelLerro írta: Azt láttam amikor Hotival smárolt miközben Igor játszott. Én már akkor gyanakodtam.

Vissza: A partik és a zene világa
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot], Taifun valamint 5 vendég