Helloka mindenkinek!
Most készítem a nyári Dupla Trance mix cd-met, mely a Summer Mix 2002 címet kapta.
Hogyha érdekel az album, vagy a tracklista írj nyugodtan egy e-mailt. 74 perc tömör Trance muzsika.
Továbbá cd-én megrendelhető egy 2001 novemberében készült mix a Mix for you. Ennek hossza 76 perc.
Továbbá rendelkezésetekre áll még egy remix cd az elmúlt 2-3 év legsikeresebb diszkó zenéinek remixeivel.
Régebbi Mixeim (2000-2001), is megrendelhető mp3 formátumban, valamint megtalálható rajta a nemrég készített Way To The Paradise című mixem, amivel egy DJ versenyen indultam.
Hogyha érdekel a dolog írj e-mailt a
pimpi85@freemail.hu címre.
Kérésre küldök tracklistát, illetve ha szükség van rá részletet is valamelyik cd-ből.
A Summer Mix 2002 dupla cd ára külön külön 1300 ft, egyben viszont csupán 2300 ft-ba kerül.
A Mix For You cd ára 1200 ft. A remix cd-é is ennyi.
Az mp3-as mix cd, amin 10 kisebb nagyobb mix található (40-76 percesig) ára 1600 ft.
Az audio cd-én a számok külön vannak bontva, az mp3-as cd-én egy mix, egy file-ban van.
Az árak most akcióssak, és szerintem igazán nem kerülnek sokba. Legalábbis az ismert dj-k mixlemezeinek árához képest. És ha meghalgatjátok, hogy milyen, talán még jobban is fog tetszeni
Mindenesetre írjatok, hogyha bármi kérdésetek van, vagy ha csak kiváncsiak vagytok a traklistára, vagy egy-egy részletre a mixből, vagy valamelyik remixből, saját számból.
e-mail cím:
pimpi85@freemail.hu
Honlap:
www.tar.hu/pimpi85
Minden jót!