amúgy kétlem, h. pl egy westendes pokolgépnek nagyobb visszhanja lenne pl a CNN-ben, mint a mostani londoni metrorobbantásnak.

VincentVega_ írta:magyaroknak nem hiszem, h. sok félnivalója lenne ehhez hasonló támadásoktól, mert egyszerűen nincs.
fejlett ország, van félnivalója, tudják is, ezért gondolom a lehetséges eszközökkel és lehetséges (nagyobb, mint a mienk) ráfordításokkal igyekeznek is megvédeni a hazájukat.
Osu írta:Sea-you írta: Ha belegondolsz: ott mennyivel jobb a hirszerzes, terrorelharitas, stb mint itt, megis tudtak robbantani. Sztem itthon kb azt robbantananak fel amit akarnak :(
miből gondolod, hogy ott jobb a hírszerzés mint itthon az hogy valaha a szovjet blokkhoz tartoztunk még nagyobb előnyt jelent szerintem mint azt bárki képzelné pl.: azzal te tisztában vagy hogy Ramirez Sanchez, a Carlos, illetve Sakál becenéven ismert terrorista itthon és Románibán szabadon járt kelt úgy,hogy a fél világ kereste vagy hogy javarészt Lengyel és Magyar katonák képezték ki a vietcong gerillákat és ez nem egy összeesküvés elmélet ez bizonyított tény sok magyar tiszt vallota be, hogy részt vett vietcong és észak-koreai katonák ki képzésében és ennek írásos bizonyítékai vannak a történelmi levéltárban és sok cikk és dokumentum film is készült róla úgy hogy haggyuk ezt hogy a nyugat mindenben jobb nálunk teóriát mert lehet,hogy nem mindenben jobbak nálunk.

Sea-you írta: Ha belegondolsz: ott mennyivel jobb a hirszerzes, terrorelharitas, stb mint itt, megis tudtak robbantani. Sztem itthon kb azt robbantananak fel amit akarnak :(

Snake Pliszkin írta:csak az a gáz hogy senki nem tud ellene(ük) mit tenni! Valamit tenni kell pedig....
szerk: na mind1 teljesen elkanyarodtam, hagyjuk a témát

Sea-you írta:Talan azert mert szovetsegesunket erte terrortamadas. Ha belegondolsz: ott mennyivel jobb a hirszerzes, terrorelharitas, stb mint itt, megis tudtak robbantani. Sztem itthon kb azt robbantananak fel amit akarnak :(

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég