Saját számok, mixek és remixek

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 18:58

talán hiányoztam? :)

A Shakira remixed egész jó, csak cseppet túl van torzítva a hang és az elejét bevezethetnéd dobbal, mert rögtön a vocállal indul.

A Haverod zenéjéből készitett remix dallama meg már ismerős a DreaMasters produkciód egyik számából..
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 18:55

Végre Pimpi is ittvan....
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 18:53

Akkor a fórumban mostantól kezdve meg ne halljak egyetlen szitkozódást sem amely egymás ellen irányul.

Hardtech! Tiesto már nagyon várja a zenénket... :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 18:52

:lol: MAXX hol vagy??
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 18:51

MAXX szólj már valamit..... :lol:
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 18:47

Ok, legyen, de kiváncsi vagyok hogy hány számomat hallottál már...szarok rá hogy mit mondtok, ugy is csak kivülállók vagytok ebben, ez csak Cannamarra és Rám tartozik.
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 18:09

:lol: :lol: :lol:
hardtech
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 18:03

Dane írta:de azért meghallgathatnál pár számot tőlem, pusztán azért hogy lásd na nem a semmire verem magam.

Hááááááát........ :wink: Cannamar zenéi is vannak olyanok mint a tiéid! (Bocs, ez a véleményem!) Az önajnározásról meg lásd az idézetet. :-(
Nieghel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 16:37

Azt előbb beillesztettem, mint az emilt küldtem volna,na mind1 nem reklámozom magam egyáltalán,csak szerepelek, nem ugy mint te...
Na mind1 rájöttem hogy nem szólok bele senki dolgába mindenki azt csinál amit akar,de azért meghallgathatnál pár számot tőlem, pusztán azért hogy lásd na nem a semmire verem magam. (Persze fikázhatod ezt is....) Az emiledet meg elolvastam majd vmi eszembe jut akkor irok.
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. március 4. 16:02

Ezt nem hittem volna Dane,hogy ide írtad be először ezt a lejárató szöveget.Különben olvasd el a mailjeidet,mert még nem válszoltál az előzőmre.
És különben is:PONT TE VAGY AZ AKI ÖSSZE-VISSZA REKLÁMOZZA MAGÁT ITT A FÓRUMON MEG AZ ABSOLUTE.HU-N!
Úgyhogy fejezd be a felém irányuló mocsokáradatot légy szíves,mert nem ártottam neked semmit.
just music
CaVinTone
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. február 26. 10:24

Nos akkor épp itt az ideje hogy feldobjuk egy kicsit a ezt a fórumot.
:BIG:

Ettől biztos mindenki meglepődik:
www.studiotechnikboerse.de

Érdemes visszaszámolni az árakat forintra. :lol:
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. február 25. 20:29

Vagy alkotói válság :) van, vagy mindenki valami igazán nagyot akar alkotni... és ugye jó munkához idő kell... :wink:
hardtech
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. február 25. 20:08

Az egész Zeneszerkesztő fórum lappang. Más fórumokon csakúgy zajlik az élet!!!
viper
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. február 25. 14:20

Mondja meg már valaki hogy miért pang ez a részleg??? Senkinem szól napokig ide, régen nem ez volt... Feltettem egykét számot az absolute.hu-ra Dane néven, jó lenne ha valaki véleményezné.... :P
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. február 21. 20:04

maxx

Köszi szépen a pozitív véleményt. Sajnos elfogatható minőségben nincs kész még egy számom sem ami ilyen jellegű lenne. Viszont mostanában nekiálltam egy hasonló lelkületű zenének és egy eszméletlenül sötétnek is, úgyhogy nem tudom, hogy melyikhez, hogy fogok viszonyulni és mikor felyezem be őket, meg milyen sorrendben. Meg még van egy régebbi számom is, amit jó lenne befejeznem szépre. De ha nézed az absolute-ot, akkor úgy is fogod látni, ha eccer végre elkészülök egy normálisabb zenével.

Meg itt is fogok szólni, hogy miújság... 8)
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. február 21. 19:56

Dane

...én nem tíltom meg a vélemény nyilvánítást, csak nem támogatom senkinek sem, más ember lejáratását, akár mennyire is jogos vagy sem.
Próbálom megőrizni e tekintetnben a semlegességét a fórumnak. Egyébként ha nem személyhez szóló véleményed van, (ill. ha személyhez szóló is, de nem leszóló/lenéző) akkor nem fogok beleszólni a dolgok folyásába. Még bazmegolhattok is, csak ne agresszívan anyázzatok.
Remélem értitek a csíziót.
Amellett a negatív kritikákhoz sem fogok hozzányúlni, egészen addig, amíg fölösleges támadásokba és beszólásokba nem torkollik.

Ez szerintem elég korrekt és könnyen betartható....különben meg písz :!:
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. február 21. 16:13

Üdv all. :)

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni az egészhez, hogy Dane = Cservég Dániel. Mer ezt elfelejtette odairni. Ja, és Ő a legjobb barátom.

Üdv Cannamar. Ott ültünk egy asztalnál, és beszélgettünk, és te nem tudod ki az az Andris? hát hát... :D (egyébként utálom ha valaki Andrisnak hív.. :evil: de most az eccer elnézem 8) )

Novotny' igen bejön nekem a Geo-s számod amit felnyomtál az absolute-ra. Írjál még ilyeneket! Vagy ha van, akkor dobáld föl a másik mellé. csak azér mondom, mer cool.

na csákó

ja, és Gyertyánági András voltam. vazz! :roll:
maxx_the_real

Hozzászólás Dátum: 2003. február 21. 12:00

Nos egy kicsit ideges voltam ez tény. Egyszerüen nem bírom elviselni hogyha valaki ennyire el van szálva magától. Utálom a beképzelt embereket. És javíts ki ha tévedek de Cannamar nem a zenével foglalkozik ebben a forumban hanem saját magával,mellesleg nem tudtam hogy tilos véleményt nyilvánítani valakiről, és hidd el nem véletlen hogy ideírtam mit gondolok. Nos ezért el is ítélhettek, de igy láttam jónak,
És remélem érzed hogy mi volt az egésznek a mondanivalója. :?:

Ui:Egyetértek veled abban hogy ez igenis az amatőrök fóruma, én sem vagyok profi, sőt, de Cannamar miért tartja magát egy amatőr fórumban profinak.Nézd meg az absolute-ot, ki az az egyetlen aki odairja hogy ilyen mastering olyen studio stb....mintha ö különb lenne mint mi. :!: :!:

Na mind1, CSÁ.
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. február 21. 11:15

Novy hozzaszolasara csak annyit tudok mondani: AMEN!!!
Nieghel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. február 21. 4:43

Nos nincsenek a Földön Istenek!
De nincsenek semmirekellők sem!

Azt hiszem, akármennyire is senkinek tartasz valakit, az rád tartozik és ha meg szeretnéd osztani az illetővel, akkor ehhez nem aszisztálok, ezért ha továbbra is folytatod ezt a viselkedést, kénytelen leszek törölni a beszólásaidat. 8)

Nem fogok senkit sem kitiltani innen, viszont a hangviteleden lehet változtatni. Ez a fórum az amatőr zenészeknek szól, a profik csak ritkán szoktak benézni ide, de akkor sem azért, hogy ócsároljanak másokat.

Az elöbbi beszólásod pedig téged minősít Dane és nem Cannamart. Győzzétek le egymást a zenében, sportszerűen és ne szópárbajban :!:
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. február 20. 13:01

Csá CANNAMAR!

Nem tudom hogy mondták-e már neked azt hogy máshol kéne próbálkoznod, nem a zeneírásban.Mert engedd meghogy kritikát mondjak.Egyszerüen halgathatatlanul amatőr amit csinálsz, semmi
hangzása semmi ereje nincs a zenédnek,és tudodmit? Nem ezért
nézlek le hanem azért mert ezek ellenére mégisteníted magad, hogy te mekkora isten vagy,meg jössz itt a gagyi FORGE STUDIO 2002 szövegeddel hisz ugyanolyan senki vagy mint a többiek,csak benned még tehetség sincs.Csak tudnám hogy mire olyan nagy az arcod? Mi az ami már mögötted áll? Semmi! (Ja bocs a Freee cd-n rajt voltál,de az a szám is egy halgathatatlan selejt volt selejt volt,ja és egy jótanács azzal a számmal kapcsolatban: Ha már loopokat használsz akkor legalább illeszd összeőket jól. Ja meg ne legyen hamis az egész ,mondjuk ez hallás kélrdése,ezzel te ugyancsak nem rendelkezel.) És ha érdekel ki vagyok, bátran felválalom, a Gyertyánági András legjobb barátja Letenyéről. És ha kiváncsi vagy hogy én hogyan zenélek (milyen az igényes zene) akkor nyugottan meghallgathatod az Absolute-on.

Ui: Halgasd meg Hardtech-et,vagy Pimpit, hol vagy te hozzájuk képest?

Na Csá!
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. február 20. 10:51

Csá mindenkinek!
Még Pimpi kb 1 hónapja megkért egy száma megremixelésére,ez a szám 2 hete el is készült. Az absolute-on fenn van már Dj.Freestyle - Wonderful Life (The DreaMasters Remix) néven. Akit érdekel halgassa meg, mert nem lett rossz. Szeretném ha irnátok vmi véleményt is.
(PIMPI EZ FÖLEG RÁD VONATKOZIK :lol: ).
Egyébként a szám Reason 2.0 és SoundForge 6.0
alkalmazásával készült.

Üdv Mindenkinek

LETENYE UNDERGROUND
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. december 6. 20:05

Majd hétvégin meghalgatom ám ember...

Elkezdtem letölteni. 8)
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 3. 17:31

Maz-Sound gyártja.
Egyik régi számomból csináltam egy remixet. Ha valaki meg szeretné hallgatni: http://members.chello.hu/hardtech/Hardtech_-_Distance[Hardtech_2003_RMX].mp3
Szerintem jobb lett mint a régi :)
hardtech
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 3. 15:03

Mit kéne engednem? :)

Van egy kis drum and bass jah.. Volt régen valami Pro Dj progim ahhoz van egy valag drámendbéjsz szemplű 8)

Mikor lesz vége ennek a vizsgaidőszaknak, mert lassan jönne a jézuska :twisted:
Pimpi
Maniac forumer

ElőzőKövetkező

Vissza: Zeneszerkesztök fóruma