Az elmúlt napok topic eseményei után mindenki írhat kedvére a pápának
http://www.origo.hu/nagyvilag/20050421aspanyol.html
ISTEN írta:KohChangAddict írta:
különben meg nem kell szeretni, nem kell utálni, csak el kellene fogadni úgy ahogy van. és esetleg tiszteletben tartani azt, hogy ő (nagyon sok vallásos emberhez hasonlóan) hisz abban amit csinál.
ez ervenyes hitlerre is ?
ISTEN írta:KohChangAddict írta:(bár gyanítom, hogy felesleges volt mindezt leírnom, úgyis süket fülekre és szemekre talál, de azárt kikívánkozott)
ez meg kb a " ne beszelj csunyan a kurva anyadat!" kategoria

KohChangAddict írta:3 félév alkotmányjog ... szal el ne kezdj kioktatni...![]()
különben senkinek nem mondtam, hogy ne mondja el a véleményét, csak talán gondolkozni sem ártana előtte. és ha figyelmesen olvastál az egész a toleranciára ment ki, nem arra, hogy kinek kellene kussolnia meg kinek nem. tőlem mindenki azt beszél amit akar...erre úgysincs ráhatásom.
na mindegy...nem ragozom, tudtam, hogy úgysem azt fogják kiérteni abból amit írtam, amit szerettem volna hogy kiértsenek...
szasza02 írta:szánalmasok vagytok (még mindig)
na mind1

dugó írta: néha a már túlzott tudás zavar össze.
KohChangAddict írta:
különben meg nem kell szeretni, nem kell utálni, csak el kellene fogadni úgy ahogy van. és esetleg tiszteletben tartani azt, hogy ő (nagyon sok vallásos emberhez hasonlóan) hisz abban amit csinál.
KohChangAddict írta:(bár gyanítom, hogy felesleges volt mindezt leírnom, úgyis süket fülekre és szemekre talál, de azárt kikívánkozott)
Gergő írta:Ezekszerint II János Pál Pápa is Bűnöző és tömeggyilkos volt :
Deeroy írta:Göbi írta:Nem Isten halt meg több mint 2000 éve, hanem a fia
sztem te érted félre
spooky írta:inkább a helyesírás, mint anyázás, nem?
dugó a hatályos magyar joganyagban mindenhol "véleménynyilvánítás" szerepel
plusz, hogy egy igazán mérvadó forrást is említsek google
véleménynyilvánítás: 14900 találat
véleménnyilvánítás: 711 találat
és egy másik mérvadó forrás: a word is így fogadja el

Göbi írta:Nem Isten halt meg több mint 2000 éve, hanem a fia

bunNi írta:Csab írta:amikor már kimerült egy vitatéma, akkor miért mindig egymás helyesírását kezdik el kérdőre vonni az emberek...?
ezt kúrvára nem vágom én se
Dominus írta:ISTEN írta:
Isten meghalt olyan 2000 eve.
Kb. akkor beszeltek vele utoljara,azota titkolja ezt az egyhaz es probalja a maga malmara hajtani a vizet.
Ha Isten elne,kibovittetne a bibliat azon fogalmakkal,amiket az akkori emberek keptelenek lettek volna megerteni/felfogni.
Csak nekem gyanus,hogy a biblia keletkezese elott rendszeresek voltak a jelenesek es azota nincs egyetlen kozvetlen bizonyitek sem ?
![]()
![]()
![]()
rég nevettem ekkorát, hihetetlen, hogy miket tudtok írni
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég