Szoszo: baromira nem erdekel,h kit bantottam meg azzal,h kendozetlenul elmondtam a velemenyemet joseph ratzinger biborosrol,aki tegnap dutan ota xvi. benedek neven a katolikus egyhaz feje. az egesz vilag kozvelemenyet megosztja,igy gondolom itthon se en vagyok az egyetlen,aki igy gondolja. es hangsulyozom,en _csak egy emberrol_ mondtam velemenyt (lehet,h a tekintelyuralmat felettebb kedvelo forumozok balvanykent imadjak,de attol meg ugyanugy szarik,mint barki mas

ezt csak azert irtam,h ki lehessen akadni rajta),mig Te egy embercsoporta altalanositottal. sztem a 2 kozott ugyancsak van kulonbseg. en is sietek leszogezni,h semmi kozom a zsidosaghoz (azt leszamitva,h van 1-2 zsido baratom),jopar dolgot (pl. holokauszt-business,palesztinokkal szembeni banasmod) maximalisan elitelek,de ettol meg csak egy-egy emberrol,v a mostani izraeli kormanyrol,s nem egy egesz csoportrol formalok velemenyt. amugy felolem zsidozz ezerrel,velemenynyilvanitasi (nyny) szabadsag van,reszemrol mindig elleneztem az un. "gyuloletbeszed" tiltasat. szal,ha en tulleptem nalad a hatart,akkor ugyanez elmondhatom rolad is,h tullepted nalam,s kiirtad magadat az altalam kulturlenyeknek vett emberek listajarol. de mindezzel 1utt: akkor es ugy mocskolodj,amikor es ahol csak akarsz (legalabb addig se fullunalmas beirasokat kell olvasgatnunk). yah,es spookyhoz hasonloan szinten elsosorban magamban hiszek
szaszacska te meg menjel mar vissza a tanyara,ahonnan jottel,es ne ugass bele a nagyok dolgaba

arra a gyerekre emlekeztetsz,aki a homokozorol egyenest a focipalya mellett kot ki,s megkerdezi: "jatszhatok

"
hat persze,jatsszal ocsi,de tod mivel

pocsoddel a porban