News

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 21:44

KohChangAddict írta:3 félév alkotmányjog ... szal el ne kezdj kioktatni... :)

különben senkinek nem mondtam, hogy ne mondja el a véleményét, csak talán gondolkozni sem ártana előtte. és ha figyelmesen olvastál az egész a toleranciára ment ki, nem arra, hogy kinek kellene kussolnia meg kinek nem. tőlem mindenki azt beszél amit akar...erre úgysincs ráhatásom.

na mindegy...nem ragozom, tudtam, hogy úgysem azt fogják kiérteni abból amit írtam, amit szerettem volna hogy kiértsenek...

Sajnos a komának igaza van, bár ha olyan sokat tanulta akkor egy mondattal lezárhatta volna.

Addig ugye, amíg az mások jogait nem sérti.PONT

Egyébként pont tegnap volt kulabá' az ünnepi kaki SPrész a Cool-on, remek párhuzamok, és témába vág :!:
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 19:46

huhh. sikerült végig olvasnom, sok lol, sok igazság, sok nem. :wink:
ratzinger megválasztásával én n(s)em értek egyet.
én nem vagyok katolikus, hívő ember, a katolikus egyház ultrakonzervatív tanításait el/megvetem,
de II János Pált, mint embert, aki sokat tett szerintem a békés együttélésért, nagyra becsülöm.
röviden ennyi.

egy kis érdekesség: http://index.hu/politika/kulfold/ratzpope0420/
Kristof
Special Bot Hunter

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 19:32

minek írkálsz egy olyan fórumra ahol szánalmasak az emberek? :)
Break on through, this is not the end...
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 17:37

szasza02 írta:szánalmasok vagytok (még mindig)
na mind1

nálam a szánalmas fogalmát az meríti ki, aki az észérvek és bizonyítékok ellenében csak a hitet tudja felmutatni.

ez sztem a 21. században ultragáz

back to sötét középkor

(nem nyitunk egy vallás topikot?)
Deeroy
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 17:26

dugó írta: néha a már túlzott tudás zavar össze. :)

vagy a túlzott kötekedés... :)
Brandy in your head, you lovely bride,
plug into your bratwurst sauerkraut!
Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 17:12

KohChangAddict írta:
különben meg nem kell szeretni, nem kell utálni, csak el kellene fogadni úgy ahogy van. és esetleg tiszteletben tartani azt, hogy ő (nagyon sok vallásos emberhez hasonlóan) hisz abban amit csinál.

ez ervenyes hitlerre is ?

KohChangAddict írta:(bár gyanítom, hogy felesleges volt mindezt leírnom, úgyis süket fülekre és szemekre talál, de azárt kikívánkozott)

ez meg kb a " ne beszelj csunyan a kurva anyadat!" kategoria
"In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, it's the exact opposite."

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 17:09

Gergő írta:Ezekszerint II János Pál Pápa is Bűnöző és tömeggyilkos volt :

igen.az volt.
nem rosszindulatbol,hanem elvakultsagbol es kulso kenyszerbol.
"In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, it's the exact opposite."

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 17:07

Tulkepp sose ertettem ezt a kereszteny-zsido ellentetet.
Nincs meg a vilagon 2 olyan "klasszikus" vallas, ami ennyire egy tobol fakadna. Mind2 alapja az Ószövetség. A Biblia kiegeszul meg az Ujszovetseggel. Ha jol tudom az Ószövetség sokkal terjedelmesebb, es a Biblianak csak elhanyagolhato része az Újszövetség.
Ha 2 dolog ennyire egy torol fakad, akkor talan nem a vallasban fakad. Hiszen nagyjabol ugyanazt hirdeti minden vallas.

Csak nem az emberek kulonbozosege, illetve felfogasa okozza a konfliktusokat miota vilag a vilag :?:

De akkor mert zsidoznak, meg mert náciznak (fuggetlenul attol, h epp koze volt a nemzetszocikhoz vagy sem, de mas szot meg nem talaltak, mondjuk hulyen hangzana, h "te keteszteny!") :?:
Tommi
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 17:06

Szoszo: baromira nem erdekel,h kit bantottam meg azzal,h kendozetlenul elmondtam a velemenyemet joseph ratzinger biborosrol,aki tegnap dutan ota xvi. benedek neven a katolikus egyhaz feje. az egesz vilag kozvelemenyet megosztja,igy gondolom itthon se en vagyok az egyetlen,aki igy gondolja. es hangsulyozom,en _csak egy emberrol_ mondtam velemenyt (lehet,h a tekintelyuralmat felettebb kedvelo forumozok balvanykent imadjak,de attol meg ugyanugy szarik,mint barki mas :arrow: ezt csak azert irtam,h ki lehessen akadni rajta),mig Te egy embercsoporta altalanositottal. sztem a 2 kozott ugyancsak van kulonbseg. en is sietek leszogezni,h semmi kozom a zsidosaghoz (azt leszamitva,h van 1-2 zsido baratom),jopar dolgot (pl. holokauszt-business,palesztinokkal szembeni banasmod) maximalisan elitelek,de ettol meg csak egy-egy emberrol,v a mostani izraeli kormanyrol,s nem egy egesz csoportrol formalok velemenyt. amugy felolem zsidozz ezerrel,velemenynyilvanitasi (nyny) szabadsag van,reszemrol mindig elleneztem az un. "gyuloletbeszed" tiltasat. szal,ha en tulleptem nalad a hatart,akkor ugyanez elmondhatom rolad is,h tullepted nalam,s kiirtad magadat az altalam kulturlenyeknek vett emberek listajarol. de mindezzel 1utt: akkor es ugy mocskolodj,amikor es ahol csak akarsz (legalabb addig se fullunalmas beirasokat kell olvasgatnunk). yah,es spookyhoz hasonloan szinten elsosorban magamban hiszek :!:

szaszacska te meg menjel mar vissza a tanyara,ahonnan jottel,es ne ugass bele a nagyok dolgaba :!: arra a gyerekre emlekeztetsz,aki a homokozorol egyenest a focipalya mellett kot ki,s megkerdezi: "jatszhatok :?: "

hat persze,jatsszal ocsi,de tod mivel :?: pocsoddel a porban
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dr. oborzil fasanova 2005. április 20. 17:57-kor.
"They are the best team we have ever played." Sir Alex Ferguson
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 17:05

nem akartam nagyon beleszólni.

szintén nem nézem jo szemmel hogy ratzingert választották pápának. amivel sztem az egyház csak magát járatja le és erősiti azon hangokat miszerint szélsőséges emberek közössége (ami sztem egy rossz sztereotipia). másrészt viszont azt is gondolom hogy egy 79éves embert azért választanak pápáva (ugyse ez a legidősebb kor amikor lehet) hogy minnél hamarabb lehessen ujat választani és ujra kezdődhessen a felhajtás.

ugyanakkor megértem a hivőket is mert eltudom fogadni azt h vkinek ez sokat jelent, és azt is értem h miért.

azt viszont én nem tudom elfogadni hogy vki védi a katolicizmust a pápaság és az egyház intézményét a vallást, és unblock valláscsoportra tesz kirekesztő megjegyzést. ez vhogy nekem összeférhetetlen. azt még el tudom fogadni hogy vannak ártalmas zsidó emberek de hogy mondjuk egy ojan zsido ember akit én testvéremként szeretek miért ártalmas a világra azt ne akarja nekem senki elmagyarázni. nevetséges és szánalmas álláspont.
- if you havin' girl problems i feel bad for you son, I've got 99 problems but a bitch ain't one. -
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 16:59

szánalmasok vagytok (még mindig)
na mind1
szasza02
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 16:21

Deeroy írta:
Göbi írta:Nem Isten halt meg több mint 2000 éve, hanem a fia :roll:

sztem te érted félre

jaja, janyka egy vadi új elmélettel rukkolt elő :lol:
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 16:17

spooky írta:inkább a helyesírás, mint anyázás, nem? :)
dugó a hatályos magyar joganyagban mindenhol "véleménynyilvánítás" szerepel

plusz, hogy egy igazán mérvadó forrást is említsek google :)
véleménynyilvánítás: 14900 találat
véleménnyilvánítás: 711 találat

és egy másik mérvadó forrás: a word is így fogadja el :D

a hatályos magyar joganyag sajnos nem igazán lehet viszonyítási alap...elég sok helyesírási hiba van benne, és ezt a tapasztalat mondatja velem.
a word meg nem tud magyarul helyesen, ez elég nyilvánvaló.

ennek ellenére szerintem is "véleménynyilvánítás" , szal csak piszkálódtam :D de nehogy rossz néven vedd, mert nem úgy szántam :D
v
Thai Ambassador

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 16:15

ja bocs, benéztem. három egyforma mássalhangzó nem lehet egymás után. néha a már túlzott tudás zavar össze. :)
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 16:05

Göbi írta:Nem Isten halt meg több mint 2000 éve, hanem a fia :roll:

sztem te érted félre
Deeroy
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:49

bunNi írta:
Csab írta:amikor már kimerült egy vitatéma, akkor miért mindig egymás helyesírását kezdik el kérdőre vonni az emberek...?

ezt kúrvára nem vágom én se :-D

szoszo írt valamit, amire én reagáltam, aztán ő megint és újra én... ergo nem merült ki :)
plusz ez csak egy része volt a hozzászólásomnak :)
spooky
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:47

Nem Isten halt meg több mint 2000 éve, hanem a fia :roll:
"Helló! Gyula vagyok az LGT-ből, ami korábban Deep Dish volt"

"A HÁBORÚ: BÉKE: A SZABADSÁG: SZOLGASÁG: A TUDATLANSÁG: ERŐ"
Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:46

Dominus írta:
ISTEN írta:
Isten meghalt olyan 2000 eve.

Kb. akkor beszeltek vele utoljara,azota titkolja ezt az egyhaz es probalja a maga malmara hajtani a vizet.

Ha Isten elne,kibovittetne a bibliat azon fogalmakkal,amiket az akkori emberek keptelenek lettek volna megerteni/felfogni.

Csak nekem gyanus,hogy a biblia keletkezese elott rendszeresek voltak a jelenesek es azota nincs egyetlen kozvetlen bizonyitek sem ?

:lol: :lol: :lol:
rég nevettem ekkorát, hihetetlen, hogy miket tudtok írni :wink:

sztem is nevetséges, h valakinek vannak a szokványostol eltérő gondolatai :-)
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:45

Csab írta:amikor már kimerült egy vitatéma, akkor miért mindig egymás helyesírását kezdik el kérdőre vonni az emberek...?

ezt kúrvára nem vágom én se :-D
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:44

inkább a helyesírás, mint anyázás, nem? :)
dugó a hatályos magyar joganyagban mindenhol "véleménynyilvánítás" szerepel

plusz, hogy egy igazán mérvadó forrást is említsek google :)
véleménynyilvánítás: 14900 találat
véleménnyilvánítás: 711 találat

és egy másik mérvadó forrás: a word is így fogadja el :D
spooky
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:43

spooky írta:"...bár mondjuk leszarom,mert van aki tudja,h milyen egy mocskos népség a zsidó,és van aki inkább nem akar róla tudni" (szoszo)
már túllép ennek a határán
és mielőtt ez jönne nem vagyok zsidó vallású, sőt semmilyen vallású sem, én magamban hiszek :D

valoban tokmind1,de azert qrvara nem orulok ennek az ultrakonzervativ,szemellenzos faszkalapnak nálam pedig ez lép túl minden határon. de ahogy észrevettem ez senkit nem érdekel,így gondolom sejted,h engem mennyire érdekel,ha megbántok pár "embert" ezzel.
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:42

dugó írta:
spooky írta:véleménynyilvánítás és nem véleménnyilvánítás, de ez részletkérdés,

ezt benézted spooky. a magyar nyelvben ugyanis nem lehet egy szóban egymás után négy mássalhangzó, ezért véleménnyilvánítás. összeolvad a két ny. :)

Most nincs igazad dugó...helyesírásilag spooky-nak van igaza :wink:
véleménynyilvánítás
"Helló! Gyula vagyok az LGT-ből, ami korábban Deep Dish volt"

"A HÁBORÚ: BÉKE: A SZABADSÁG: SZOLGASÁG: A TUDATLANSÁG: ERŐ"
Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:39

ISTEN írta:
Isten meghalt olyan 2000 eve.

Kb. akkor beszeltek vele utoljara,azota titkolja ezt az egyhaz es probalja a maga malmara hajtani a vizet.

Ha Isten elne,kibovittetne a bibliat azon fogalmakkal,amiket az akkori emberek keptelenek lettek volna megerteni/felfogni.

Csak nekem gyanus,hogy a biblia keletkezese elott rendszeresek voltak a jelenesek es azota nincs egyetlen kozvetlen bizonyitek sem ?

:lol: :lol: :lol:
rég nevettem ekkorát, hihetetlen, hogy miket tudtok írni :wink:
CD és Téglajegy a csángó magyar iskolához
www.devaigyerekek.hu
Dominus
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:38

tipikus forumozó szokás :lol:
Deeroy
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. április 20. 15:37

amikor már kimerült egy vitatéma, akkor miért mindig egymás helyesírását kezdik el kérdőre vonni az emberek...?
Csab
Site Admin

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás