szasza02 írta:szánalmasok vagytok (még mindig)
na mind1

dugó írta: néha a már túlzott tudás zavar össze.
KohChangAddict írta:
különben meg nem kell szeretni, nem kell utálni, csak el kellene fogadni úgy ahogy van. és esetleg tiszteletben tartani azt, hogy ő (nagyon sok vallásos emberhez hasonlóan) hisz abban amit csinál.
KohChangAddict írta:(bár gyanítom, hogy felesleges volt mindezt leírnom, úgyis süket fülekre és szemekre talál, de azárt kikívánkozott)
Gergő írta:Ezekszerint II János Pál Pápa is Bűnöző és tömeggyilkos volt :
Deeroy írta:Göbi írta:Nem Isten halt meg több mint 2000 éve, hanem a fia
sztem te érted félre
spooky írta:inkább a helyesírás, mint anyázás, nem?
dugó a hatályos magyar joganyagban mindenhol "véleménynyilvánítás" szerepel
plusz, hogy egy igazán mérvadó forrást is említsek google
véleménynyilvánítás: 14900 találat
véleménnyilvánítás: 711 találat
és egy másik mérvadó forrás: a word is így fogadja el

Göbi írta:Nem Isten halt meg több mint 2000 éve, hanem a fia

bunNi írta:Csab írta:amikor már kimerült egy vitatéma, akkor miért mindig egymás helyesírását kezdik el kérdőre vonni az emberek...?
ezt kúrvára nem vágom én se
Dominus írta:ISTEN írta:
Isten meghalt olyan 2000 eve.
Kb. akkor beszeltek vele utoljara,azota titkolja ezt az egyhaz es probalja a maga malmara hajtani a vizet.
Ha Isten elne,kibovittetne a bibliat azon fogalmakkal,amiket az akkori emberek keptelenek lettek volna megerteni/felfogni.
Csak nekem gyanus,hogy a biblia keletkezese elott rendszeresek voltak a jelenesek es azota nincs egyetlen kozvetlen bizonyitek sem ?
![]()
![]()
![]()
rég nevettem ekkorát, hihetetlen, hogy miket tudtok írni
Csab írta:amikor már kimerült egy vitatéma, akkor miért mindig egymás helyesírását kezdik el kérdőre vonni az emberek...?
spooky írta:"...bár mondjuk leszarom,mert van aki tudja,h milyen egy mocskos népség a zsidó,és van aki inkább nem akar róla tudni" (szoszo)
már túllép ennek a határán
és mielőtt ez jönne nem vagyok zsidó vallású, sőt semmilyen vallású sem, én magamban hiszek
dugó írta:spooky írta:véleménynyilvánítás és nem véleménnyilvánítás, de ez részletkérdés,
ezt benézted spooky. a magyar nyelvben ugyanis nem lehet egy szóban egymás után négy mássalhangzó, ezért véleménnyilvánítás. összeolvad a két ny.
ISTEN írta:
Isten meghalt olyan 2000 eve.
Kb. akkor beszeltek vele utoljara,azota titkolja ezt az egyhaz es probalja a maga malmara hajtani a vizet.
Ha Isten elne,kibovittetne a bibliat azon fogalmakkal,amiket az akkori emberek keptelenek lettek volna megerteni/felfogni.
Csak nekem gyanus,hogy a biblia keletkezese elott rendszeresek voltak a jelenesek es azota nincs egyetlen kozvetlen bizonyitek sem ?
Csab írta:amikor már kimerült egy vitatéma, akkor miért mindig egymás helyesírását kezdik el kérdőre vonni az emberek...?

spooky írta:véleménynyilvánítás és nem véleménnyilvánítás, de ez részletkérdés,

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég