szerk: remélem így már megfelel az okoskodóknak is?!
Ritus írta:dewfahtól szeretném megkérdezni, h mien okból van az h extragigaüber módon túlspilázza magát az "sh tali" kifejezés használatában?![]()
(mert mostanában kezdek nem találni oan topicot ahol dewfah hozzászólásában nem szerepel az "sh tali" szóösszetétel)
![]()
![]()
Ritus írta:dewfahtól szeretném megkérdezni, h mien okból van az h extragigaüber módon túlspilázza magát az "sh tali" kifejezés használatában?![]()
(mert mostanában kezdek nem találni oan topicot ahol dewfah hozzászólásában nem szerepel az "sh tali" szóösszetétel)
![]()
![]()

ISTEN írta:elsore kiugrom,mert ha 1X bealszom a csipogas utan,akkor tuti keses es en hordom a koceraj kulcsat,igy nagyon gaz lenne
az bviszont renceresen elofordul,hogy csalad alszik,en a furdoben es hallom,h ujra csipog a tleo a szobamban
szundi mode rlz

szasza02 írta:van egy szettem (két részletben) aminek már nem emléxem az előadójára, amúgy php a file és a szett elvileg az Equus Clubban/Ponferrada(ban?) került felvételre 2004 1 7én (?). van véletlen infoja vkinek az elkövető kilétét illetően?BIG THX

dewfah írta:1. kérdés: ki fogja írni a 110'000. hozzászólást?
2. kérdés: miért nem szerkesztetted a hozzászólást?

vinyluser írta:válasz: csak!

LMP írta:amúgy én nem az ágyam mellé teszem, hanem az íróasztalomra ami a szoba másik végén van
és így ki kell ugranom az ágyból, h lenyomjam, nehogy felverje az egész családot
ezután a művelet után meg már könnyebb az ébredés
reggeli torna
chibo írta:dewfah írta:Ti képesek vagytok az ébresztő óra (telefon) első csipogására felkelni? Vagy nálatok is igaz a mondás, hogy az ember átlagos alvás igénye: "csak még 5 percet"?
Én rögtön felkelek.Eccer -2szer feküdtem eddig vissza de lelkiismeretfurdalásom volt hogy nem keltem fel időben igy majdnem elkéstem.Azóta nem teszem soha.(Chibo egy lelkiismeretes forma)

dewfah írta:Ti képesek vagytok az ébresztő óra (telefon) első csipogására felkelni? Vagy nálatok is igaz a mondás, hogy az ember átlagos alvás igénye: "csak még 5 percet"?

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég