axelfoley írta:de 5 év használat után (és ez a nem mindegy) ugyanugy 110e Ft-ért tudtam eladni a lemezjátszót mint amennyiért vettem.

:D egyébként lehet hogy tényleg azt kéneSztupi írta:Nah hallod menj Londonba!Sőőőt inkább szólj Tominak biztos szivesen hoz neked.
SKyN3T_54 írta:Csab írta:mindenképpen nézzétek meg előtte a pontos árat és esetleg telefonáljatok is oda, hogy tényleg annyi -e. Hasonló cipőben járok, én is ki akartam menni bécsbe műszaki cikket vásárolni, de kicsit megriadtam, mert megnéztem az árlistákat és 30-40%-al drágábbak összehasonlítva a magyarral...
Bár én jelen esetben hangfalat néztem.
azt inkább Londonban vedd
Csab írta:mindenképpen nézzétek meg előtte a pontos árat és esetleg telefonáljatok is oda, hogy tényleg annyi -e. Hasonló cipőben járok, én is ki akartam menni bécsbe műszaki cikket vásárolni, de kicsit megriadtam, mert megnéztem az árlistákat és 30-40%-al drágábbak összehasonlítva a magyarral...
Bár én jelen esetben hangfalat néztem.
azért ez így már erősen megfontolandó. nem kívánnék 175 soké mk5-öt venni itthon ha ezt kint megtehetem olcsóbban is +még várost is néztem... kösz az infókatrobur írta:mr_b! :: írta:tételezzük fel amit a Deeroy mond és nincs "vám"...üzemanyag költség pluszban mennyi?robur írta:Deeroy írta:robur írta:mr_b! :: írta:vám?![]()
te mindent elvámolsz amit Bécsben veszel?
mi elég sokat járunk ki, és még soha sem vámoltattunk, max okosan, amig külön magyar és osztrák átkelő volt
EU-ban mióta kell vámolni?
multrol beszéltem.
amugy most is megkérdezik, hogy mit hozol, és meg is állitanak az osztrákok, ugyh ez még nem EU azért
én pestről mondjuk megjártam 7000 ből oda-vissza
de ha kimész akkor már érdemes bemenni a belvárosba, vagy az SCS be is , ruhákat, cipőt nézni, én nem múszaki cikk miatt járok ki. de veszel mellé egy lemezjátszót is , és már behozta az árát
mr_b! :: írta:tételezzük fel amit a Deeroy mond és nincs "vám"...üzemanyag költség pluszban mennyi?robur írta:Deeroy írta:robur írta:mr_b! :: írta:vám?![]()
mi elég sokat járunk ki, és még soha sem vámoltattunk, max okosan, amig külön magyar és osztrák átkelő volt
multrol beszéltem.
amugy most is megkérdezik, hogy mit hozol, és meg is állitanak az osztrákok, ugyh ez még nem EU azért

mr_b! :: írta:tételezzük fel amit a Deeroy mond és nincs "vám"...üzemanyag költség pluszban mennyi?robur írta:Deeroy írta:robur írta:mr_b! :: írta:vám?![]()
multrol beszéltem.

tételezzük fel amit a Deeroy mond és nincs "vám"...üzemanyag költség pluszban mennyi?robur írta:Deeroy írta:robur írta:mr_b! :: írta:vám?![]()
multrol beszéltem.
Deeroy írta:robur írta:mr_b! :: írta:vám?![]()

Deeroy írta:robur írta:mr_b! :: írta:vám?![]()
robur írta:mr_b! :: írta:vám?![]()

robur írta:mr_b! :: írta:vám?![]()
mr_b! :: írta:vám?![]()

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég