Akusztika - zaj és rezgésvédelem

Ha érdekel a technika, ami mögötte áll

Hozzászólás Dátum: 2004. december 28. 17:29

robur írta:látom nagyon ráizgultál :)
akkormost lesz henger a sarokban v nem? :)

jahh, csak azóta nem hívtam fel az embert. Mindegy, először asszem erősitőcsere lesz, aztán majd utána meglátjuk. Úgy már könnyebb hangolni :D
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2004. december 21. 13:22

látom nagyon ráizgultál :)
akkormost lesz henger a sarokban v nem? :)
"A számítógépes játékok nincsenek hatással a srácokra. Ha gyerekkorunkban hatott volna ránk a PacMan, akkor ma sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva, miközben repetitív elektronikus zene szól."
Kép
robur
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2004. december 20. 21:07

közben azért előrébb jutottam a témában (jó, hogy magammal beszélgetek), találtam egy jó kis hazai céget, akik szobaakusztikára specializálódtak: http://www.hivox.hu/
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2004. május 11. 11:35

Egy aktuális probléma miatt túrtam ebben a témában a netet és szomorúan vettem tudomásul, hogy Magyarországon nem nagyon van cég, aki erre a témakörre specializálódott volna. Vannak full profi cégek, akik stúdiókkal vagy esetleg hangverseny termek akusztikai kivitelezésével foglalkoznak, de ezen túl semmi.

Konkrétan teremakusztikai burkolati rendszerek témakörben kerestem volna okos megoldásokat, de nem nagyon jutottam egyről a kettőre. Olyan embert keresek, aki kicsit vágja ezeket a dolgokat és esetleg hasznos tanácsokkal, ötletekkel tudna ellátni.
Csab
Site Admin

Vissza: Tech rovat