DVD-nel meg nem sok ertelme van kepminosegrol beszelni.
Persze viszonylag elvezhetoen adja vissza a kepet, de ez a max ettol a formatumtol.

Csab írta:Svenne írta:Hájp na igen, de érted... kicsit drágábbak nem?
Bunni mien típusú aza lejáccó? Mert ezek a "nem olvassa be" problémák télleg elég gázosak...
Pl. a Himage is ilyen kategória. Mindent beolvas, viszont hátulütője az elég gyengécske hang és kép visszaadás. (Aki pedig erre megy rá, az nem tud eleget költeni a készülékre sajnos...)

Svenne írta:Hájp na igen, de érted... kicsit drágábbak nem?
Bunni mien típusú aza lejáccó? Mert ezek a "nem olvassa be" problémák télleg elég gázosak...
Hype írta:hú elég sok mindent tud, méd dvd ram-ot is ír. de minőségben a plextor cuccok a legjobbak sztem.

Csab írta:ez típusfüggő. De szerintem ami mp3at tud olvasni, annak tökminegy, hogy milyen médiumon pakolod be neki. (cd vagy dvd)
De tényleg érdemes vásárlás elött elolvasni a users guide-ot, és inkább rákölteni néhány ezret az egyel újabb típusra, mert lehet hogy pont annyi fejlesztés került bele, hogy az új formátumokat is felismerje.
Én pl. nagyon örülök a választásomnak, mert eddig a cimborák még nem tudtak olyan anyagot idehozni, amit ne tudtam volna lejátszani. És van néhány olyan csemege is, amit más készüléke be sem olvas.

Csab írta:mi?
Hát simán. Van egy irott Chill válogatás DVDn, arra szoktam mostanában bealudni![]()
![]()
szóval no para!

Svenne írta:Csab köszi a válaszodat!
mert azon az analógián indultam el, hogyha tud egy player dvdt, írott dolgokat (jpg, svcd és ugye mp3) beolvasni, akkor ennek a keverékét tudja-e![]()
ez egy jó téma, lesz itt innováció ezzel kapcsolatban!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég