Aty3000 írta:Ha valaki tud ezekről a dolgokról ill. a higéniás körülményekről az írjon.

én már 3 alkalommal voltam végig (még annó az elsőn is 9 napig

) és mindvégig sátoroztunk.csak erős idegzetűeknek ajánlom illetve azoknak akik már voltak hasonló helyen. a zuhanyzó annyiból áll hogy nádakármivel el van választva négy "kabin" (persze csak oldalról elölről nem

) és jéghideg viz folyik (egyenesen a csapból),mondjuk másnapos fejre ez kifejezetten jól esik de hát izlések és pofonok.....a wc hát az durva,naponta egyszer tisztitják de mindig ocsmány,úgyhogy mi is a környező kávézókat kerestük meg és eccerre le volt zavarva kávézás,szarás,sörrel utántöltés.amúgy ha valakinek bármi kérdése van szivesen válaszolok mert mintmár emlitettem 3-szor voltam meg júgó is vagyok meg hasonlók
ui: ja a rendőrség....hehe....hát eléggé igazad van az önkényuralomról
persze vannak jófejek is,attól függ.bejáratnál szoktak kutakodni,láttam már hogy valakivel a cipőjét is levetették....viszont haveromat elkapták egy szál joe-val (két évben is) majd elkisérték egy helyre és először miután megmutatta neki mije van aszonták hogy dobja a szemetesbe és mehet,másodszor meg lemérték meg minden és mondták is neki hogy majd kap is egy szerelmeslevelet hogy mit találtak nála erre ő megkérdezte milyen baja lesz ebből és aszonták ennyiért semmi
a magyar atrocitásoktól nem kell féllnetek az exit télleg nem arról szól,meg belgrádtól lejjebb már azt se tudják hogy élnek szerbiában magyarok