nekem is ez volt az első exit-em es szinten le vagyok nyűgözve, nem is ertem hogy miert nem fedeztem fel hamarabb, pedig hallottam már róla sok jót ezelőtt is. a határ meg beengedes dologra amúgy enis ráparáztam mert sok beszámolót olvastam a szigorról, erről annyit hogy mi egy rekesz sörrel meg 2 üveg pálesszel leptük át a határt, az útlevelünkbe a szerb oldalon bele se neztek, a szerbek nagyon barátságosak voltak, a kempingbe úgy volt hogy nem lehet majd piát vinni ennek ellenere ket szatyornyi 2 literes Jelen sörrel setáltam be
engem egyszer sem motoztak meg komolyabban a bejáratnál sem, tömegben kerdezősködesről annyit tudok mondani hogy HNS stage bejáratánál fel óra alatt 4en jöttek oda hozzám kínálgatni a portekájukat míg vártam a haverjaimat

egyszó mint száz, nekem nagyon tetszett az idei EXIT, egyedül a New Order hangosítását tudom kiemelni mint negatívum, nagyon rosszul szólt, nameg a kemping sem nyűgözött le, nagyon zsúfolt volt es sehol nem volt árnyek, aludni gyakorlatilag lehetetlen volt így, naes amikor a legmelegebb napon szombat delután 45 fokban elment a víz 3 órára... na az volt a melypont... ennek ellenere en biztos hogy jövőre is az EXIT-et választom, remelhetőleg a line-up is erősebb lesz mint iden volt