Hol raktad szét a házat legutóbb?

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 13:19

Paul van Dyk @ Electric Brixton

Péntek estére sikerült vip jegyet intézni Ministry of Soundba, így csak laza sörözés + dumálás volt terítéken, próbáltam erőt spórolni a szombat esti hepajra.

23 órára oda is értünk a brixtoni klubhoz, de azt hittem elsírom magam, olyan hosszú volt a sor. :lol: Az idejét se tudom mikor látam utoljára ilyen kígyózó sort, konktrétan a sarkon túl is várakoztak. Simán volt 200 méteres sor, mindenki szépen kettes oszlopba állt mint az ovisok. :D. A 12-13 fokban nem volt annyira kellemes. :lol: Gondoltuk h inkább beülünk a közeli pubba sörözni ahonnét kiválóan ráláttunk az utcán ácsorgós és várakozó tömegre.

Már azon agyaltunk h eladjuk a jegyünket és maradunk a pubban és ott bulizunk majd vmi ótvar country zenékre. :mrgreen:
2-3 guiness elfogyasztása után mégis csak rávettük magunkat h beálljunk a sorba, páran megkínáltak bennünket vodkával, pezsgővel, redbullal, szóval volt minden. 45 percnyi szenvedés után be a klubba, PvD 0.30-kor kezdett, pár perccel maradtunk csak le a kezdésről.

Óriási tömeg (sold out lett végül a buli), a galéria részre esély nem volt feljutni. :evil:: Tökéletes hangrendszer, lángcsóvák, lézershow, eszméletlen vizuál, konfetti eső, parádés volt az egész, hullámzó tömeg és Paul is elővette a baszatósabb énjét, amilyeneket anno a 2000-es évek első felében tolt. :0X

Marci kollegának ezúton is köszönöm a masinát és nem, nem bírta ki a videózást egész éjjel :! (ezúttal is hasonló volt a felhozatal mint Sashán, élvezed volna ;) )

Rohadjon meg h a Spastikot már nem tudtam felvenni. :evil:: A kötelező klasszikok mellett letolta a Mr Brighside-t, jujj de rég hallottam azt is. :)

A sör túlságosan is drága volt, olcsóbb volt töményet inni. :lol: :drinking:
4 órát tolt a német mágus, abszolút elégedetten hagytuk el a klubot fél 6 magasságában. :8):

Idáig abszolút ez a nyerő klub számomra Londonban. :P: Leszámítva a sorban állást, tökéletes szombat esti hepaj volt. :) Szívesen lettem volna Bónuszon, mikor Spastik szólt, akkor eszembe is jutott h otthon mekkora darálás lehet épp :)

http://www.youtube.com/watch?v=-FFKl_mQobY
http://www.youtube.com/watch?v=X4X0s0vM1Eg&list=UUI3bR6QCQdkv7OvcWiFN6OA&index=1&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=6pUZBR-Oiag&list=UUI3bR6QCQdkv7OvcWiFN6OA&index=1&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=ydqO5p8ZvpE
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 22:31

f.marci írta:5. Henrik Te is tudtál arról, hogy jönnek ki Markóék csak én nem :? :lol:

Ja persze, azt előre letisztáztuk, h hozzád ez az információ nem juthat el. :):
Kép
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla" - Aldous Huxley

Turn On, Tune In, Drop Out!
henrik
advanced player & LPD agent

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 22:12

f.marci írta:4. Az a Hernan Cattaneo @ The Gallery Resident kurvajó sorozat, főleg a 10-12 fontos belépővel.

még szép! :D:
remélem nov végén se lesz drágább, amikor majd jön újra a loboncos hajú. :lol:

f.marci írta:Azért ez a két ribanc még mindig eléggé adja, pedig már mindkettő M.I.L.F. kategória. Aztán lehet csak photoshop :lol:

ez egy alpári válasz volt! :D: biztos jó kis playback volt. :mrgreen:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 22:00

1. Én igazán nem vettem támadó jellegűnek, inkább "tájékozatlannak" :! Nem írom le miért, nem zenei jellegű, sokkal inkább az itteni élettel kapcsolatos, legyen elég annyi, hogy közel 50 órás meg hosszabb munka hetek után még az a meglepő, hogy elmegyek bulizni ahelyett, hogy itthon aludnék. Nem még válogatok is. ...
2. A brit születésű előadók elképesztő tiszteletnek és népszeráségnek örvendenek itt, elég csak Dave Clarkra Oakenfoldra vagy Sashára, Pete Tongra gondolni. Sajna otthon nem igazán tudok említeni senkit akihez hasonlíthatnám őket. Nem kevés 40 körüli és idősebb jár rendszeresen a bulikra. Olyanok akik rajtuk nőttek fel és sokan akik ezt most olvassák még homokoztak mikor az itteniek először halloták őket élőben :D:
3. A nyammogó tiniket az otthoni fellépésein megjelenő közönségére értettem. Borzasztó, hogy a houset még mindig vele azonosítják. Márcsak azért is mert én az utóbbi időben , főleg az elmúlt pár év alapján inkább a techno irányba mozdult :P:
4. Az a Hernan Cattaneo @ The Gallery Resident kurvajó sorozat, főleg a 10-12 fontos belépővel.
5. Henrik Te is tudtál arról, hogy jönnek ki Markóék csak én nem :? :lol:
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 21:45

Sztem a havonta egy Hernan furcsább, mint ez a Digweed-es buli, mivel Marci régi, hazai ismerősei is ott ünnepelték egyikük szülinapját. :):
Kép

henrik

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 21:37

a no offense cedula hiaba valo volt, ugy latszik. :):

f.marci írta:Az meg, hogy milyen népszerűségnek örvend - és nem a nyammogó tinik körében akik csak őt ismerik - itt kint szerintem ne is firtassuk.

firtassuk. foleg, mert nem tudom ertelmezni ezt a mondatot. :): most aki csak ot ismeri, es nepszerunek tartja, az nem szamit? azert kivancsi lennek, h hany lengyel volt azon a bulin. :twisted:
"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! "
"good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 21:28

aakos írta:Affenébe most látom csak, h lehet ide kellett volna mennünk tnap este:
http://kepfeltoltes.hu/121007/okt_6_fresh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
:D:

Azért ez a két ribanc még mindig eléggé adja, pedig már mindkettő M.I.L.F. kategória. Aztán lehet csak photoshop :lol:
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 21:18

2005-ben a BPM szülinapon minimum 5 órás szettet nyomott.
"Az élet egy nemi úton terjedő halálos betegség"

http://www.interpressmagazin.hu
qwertiop
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 20:35

Azért az a 8 órás szett eléggé a kuriózum ketegóriába tartozik :P:

Várok tíz önként jelentkezőt aki hallot már tőle élőben ilyen terjedelmű szettet. Persze az, h fél évente fellép otthon és a parasztvakító BS-re hívják és játszik 2 órát már más kérdés. Jó anno klubban tolt néha 5 órát is.

Az meg, hogy milyen népszerűségnek örvend - és nem a nyammogó tinik körében akik csak őt ismerik - itt kint szerintem ne is firtassuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára f.marci 2012. október 8. 21:26-kor.
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 19:59

írtam volna ha már lettem volna. :D:
de ami késik, nem múlik. :lol:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 19:46

goabulin voltál már kint kiscsillag? :D:
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után

"Hátulról jössz mint a fodrász - NKS"
La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 12:57

:lol: :lol: :lol:

(én is csak ennyit tudok hozzáfűzni :D: )

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 12:26

:lol:
Forza Juve!
zaje
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 11:36

ezt úgyse tudjátok megmagarázni :mrgreen:
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 11:25

v1k írta:köszi a beszámolót (no offense, de ti sem a kuriózumokat keresitek , ha már kint vagytok :P: )

majd sort kerítünk olyanokra is. :P:
túl sok a progi és az átfedés 1-1 hétvégét illetően. :D:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 10:27

kb egyszer sikerült belenéznem :D
De amúgy kérdezgettem egy lézerest két hete, mondta hogy max akkor lenne káros, ha egy pontra koncentrálva, full erősséggel belevilágítana a szemedbe, amúgy nem :)
Deeroy
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 10:21

Scantraxx 10 Years @ Pyramide, Vösendorf

Hát így ez így anyád volt :)
Magasan a legjobb Osztrák buli volt! Hang faszán belőve (semmi fülzúgás reggel), léázershow, kivetítés, csak ámultam! Hollandiában láttam ilyet eddig :)

Sajna a main hardstyle előadók kurvára elnyálasodtak, szóval egy jó darabig untuk magunkat, de ahogy mentünk bele az éjszakába, keményedett is a dolog!

Oda felé meg defektet kapott a buszunk :)

Na mind1, jó volt :D

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0981_o.jpg
Deeroy
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 8. 8:42

köszi a beszámolót (no offense, de ti sem a kuriózumokat keresitek , ha már kint vagytok :P: )
"akit száz embernél több hallgat, az nem menő"
v1k
electronic world, supersonic girl

Hozzászólás Dátum: 2012. október 7. 23:26

Bedrock Anniversary @ Fire Nightclub Vauxhall

Szokás szerint nem sikerült magam kialudni és kipihenni a pénteki buli után, de ez legyen a legnagyobb gond. :D: Egy kisebb tankolás után irány a metró és a klub keresése. Undorító látvány, mikor az utcán áll a sor. :evil:: + beállsz, vársz, araszolsz, majd közlik h van más bejárat is oda menjél, mert ott kezelik az elővételi jegyeseket. :fist: Szerencsére legalább a motozással nem ment el sok idő.

Olvastam pár véleményt a neten a helyről, ez az egyik kedvencem:
It was full of Chinese wanna-be gangsters and gay blokes kissing on the dance floor.
Ez van, a környéket amúgy is Vauxhall Gay Villageként emlegetik. (Hova mentünk Marciii? :lol:)

4 terem volt + a külső rész, ahol lehetett iszogatni, leülni és a ruhatár is itt volt. Miután összeállt a magyar különítmény, iparkodtunk be Digweedre, aki éjféltől már játszott. Hatalmas nagy tömeg, iszonyatos páratartalom rövid időn belül (becsüljük csak meg a Merlint! :D: ), konkrétan vízcseppek csöpögtek a plafonról egy idő után, és sötét, igazi underground helyszín. Iszonyat katlan, kb. mint ami Cable-ben volt Jeff Mills alatt még aug. végén.

Fél 3 fele átnéztem Apparatra is, aki 2-4 között zenélt, nem volt rossz, de nem estem tőle hanyatt. :roll: Az ember hogy nézett ki? Bozontos haj, messziről kb. mint vmi csöves. :lol:
10 percre itt sikerült bekómázni egy párnázott széken, aztán gyorsan összeszedtem magam és irány vissza Fürtösre.

Az Öreg mesteri szettet rakott össze, tanítani kéne az ilyet. Lehet szidni, h esetleg már nem az igazi, de ezen a Bedrock bulin nagyon profin odatette magát. Normális fénykép készítés és videózás szinte esélytelen, Digónak legtöbbször csak az árnykékát lehetett látni, a sötétség és a füst miatt. :D: (még az első pár sorban állva is)

Úgy tűnik Mr. Bedrock kiválóan érezte magát, mert kemény 1 órát még pakolt :worship: sőt volt encore trekk is. :angel:
Igy végül reggel 8-kor :! :8-O: fejezte be a maratoni szettet. :0X :8):

A legtöbb zene számomra ismeretlen volt, de így is élveztük a bulit. :8): Részemről a klub nem lesz a kedvencem, de legalább már tudom h mivel számoljunk. :P:

Arcok voltak -mint mindig- szerintem annyira nem is voltak gázosak. Na jó, azért volt 1-2 nem egyszerű eset. :lol: A nyomorult félmeztelenül bulizókat viszont kitenném a hideg éjszakába egytől egyig. :fist:

Affenébe most látom csak, h lehet ide kellett volna mennünk tnap este:
http://kepfeltoltes.hu/121007/okt_6_fresh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
:D:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 7. 21:45

Volt DJ Rob Little - Pulsate (HMC Remix) is. :):
Kép

henrik

Hozzászólás Dátum: 2012. október 7. 21:42

Pfirter, Technokunst.
Szigorú, feszes, kőkemény techno menetelés végig.
Mindenki hozta a formáját :D:

Isu felvezetése, nyugodtan lehetne headliner set is, de Juan Pablo rettenetesen elkente a szánkat :8-O:

volt klasszik megint:
http://www.youtube.com/watch?v=4mDlXfy7 ... plpp_video

meg acidkedés frissebb pakkból :)
http://www.youtube.com/watch?v=cLU1RYUz ... y4ONPKGE6w
"Szerintem Cuba-ban nincsenek gengszterek"

"az a baj,a hétfőkkel,h mindig hétfőre esnek,és ilyenkor még bőven jólesne egy szombat,neadj isten péntek :)."

"áá én vezetek szóval csak sörözök, borozok és szívok"

"nemtom ,te mikortól mész valamerre?"
"És amúgy ki ez, aki nem tudjuk hol fog zenélni?"
Guerilla Crew
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. október 7. 18:25

azt nem, majd csak páleszt. :lol:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 7. 17:09

Röpke 8 órás Joihn Digweed szösszenet :D:

Soha többet nem iszom alkoholt :! :!
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. október 7. 16:01

dejóvoltezaPfijter :D:
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 6. 17:20

Hernan Cattaneo & Luis Junior @ MOS

Ha péntek, akkor irány a Gallery! :8): Legszívesebben bepunnyadtam volna a pénteki meló után, látva h még az eső is eleredt az este során. :?: De végül sikerült erőt venni magamon.

23.30-kor szokás szerint akadálymentes volt a bejutás. Ilyen alaposan viszont még sosem vizsgáltak át. Oké h kiüríted a zsebeket, de az mi h a csávó megkérdi h biztos nincs-e nálad semmiféle drog? És mutat egy kiírásra, h zéró toleracia van, ha vkinél találnak drogot, már küldik is a rendőrségre. :P: És ennek a fele se tréfa, rohadt komolyan veszik.

Csakúgy mint 2 héttel korábban a Box rész ezúttal sem nyitott ki éjfélkor (csak 0.30-kor), holott Luis Juniornak akkor kellett volna kezdenie. Sebaj, így legalább volt idő feltérképezni a többi termet.

Az egyszerűen csak 103-ra keresztelt roomban rengeteg kis csíra volt, viszont kellemes house zenék mentek. Fent a Loft részben alig voltak, nem volt nagyon bejövős így lenéztem a Baby Box-nak nevezett terembe, itt is sok fiatal és 2 tolókocsis bulizott. :P:

Fél 1-kor át Luis Juniorra, szépen felépített szett volt az övé, a nép csak lézengett, nem találták helyüket. Éjjel 1-ig bántóan kevesen voltak. :?: Tetszett nagyon amiket játszott, utaztatott, bár nekem a legtöbb zene ismeretlen volt, egy kivételével, amit a végén letolt: GRG - Stretch (Luis Junior remix). Ez már kellőképpen előkészítve a terepet a loboncos hajú argentínak. :mrgreen:

Cattaneo iszonyat mód bekezdett :8-O: az első trekket remélem h felvette vki telóval. :angel:
4 órán át pakolta az Öreg a fantasztikus zenéket, párszor mosolygott, de látszott h inkább a keverésekre összepontosít, profi szettel örvendeztetett meg bennünket. Ismét, hiszen aug. 31-én (pontosabban már szept 1-jén) láthattuk utoljára és szerencsére jövő hónap végén is visszatér a klubba. :8):

Kifogástalan 4 órás szett volt, a végén felcsendült Henry Saiz - Our Discovery is, ááájjjj ez micsoda zene! :angel: 5.55-kor még tolt egy encore trekket, mert nem hagytuk h lelépjen csak úgy. :mrgreen:

6-kor még szép számmal voltunk , de szerintem a legutóbbi buliján többen jelentek meg. Mindegy, legalább nem volt tömegnyomor, akadt hely bőven a lötyögésre. :lol: Sikerült összefutni pár honfitárssal, velük még a metró előtt egy kis gyógysört is legurítottunk az esős, szürke reggelen. :drinking:

Társaság egy része no comment. Ime pár:

-miniszoknyában feszítő elitpitschák garmadája (főleg a 103-ban), akik kb csak azért mennek el bulizni, h pár fotót készítsenek a szifonjukkal
-debella 2 méteres monstrum argentín csávó, aki sokszor üvöltözte torkaszakadtából h Hernaaaaan! :lol:
-Miki egeres XXL pólóban feszítő napszemüveges csávó -ránézésre tipikus olasz, de mindegy is, világát nem tudta csórikám. :D:
-sikoltozó, kockás miniszoknyában ugrabugráló vietmani fehérnép. :lol:
+ még az előző Hernan bulin látott, pasival smároló, szakállas (kb. Coyoteunkra hasonlít :lol:) úriember is felbukkant. :D:

Jó volt ez, kis rápihenés aztán ma este Bedrock szülinap! :stonedraver:

aakos
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa