Hernan Cattaneo & Luis Junior @ MOSHa péntek, akkor irány a Gallery!

Legszívesebben bepunnyadtam volna a pénteki meló után, látva h még az eső is eleredt az este során.

De végül sikerült erőt venni magamon.
23.30-kor szokás szerint akadálymentes volt a bejutás. Ilyen alaposan viszont még sosem vizsgáltak át. Oké h kiüríted a zsebeket, de az mi h a csávó megkérdi h biztos nincs-e nálad semmiféle drog? És mutat egy kiírásra, h zéró toleracia van, ha vkinél találnak drogot, már küldik is a rendőrségre.

És ennek a fele se tréfa, rohadt komolyan veszik.
Csakúgy mint 2 héttel korábban a Box rész ezúttal sem nyitott ki éjfélkor (csak 0.30-kor), holott Luis Juniornak akkor kellett volna kezdenie. Sebaj, így legalább volt idő feltérképezni a többi termet.
Az egyszerűen csak 103-ra keresztelt roomban rengeteg kis csíra volt, viszont kellemes house zenék mentek. Fent a Loft részben alig voltak, nem volt nagyon bejövős így lenéztem a Baby Box-nak nevezett terembe, itt is sok fiatal és 2 tolókocsis bulizott.
Fél 1-kor át
Luis Juniorra, szépen felépített szett volt az övé, a nép csak lézengett, nem találták helyüket. Éjjel 1-ig bántóan kevesen voltak.

Tetszett nagyon amiket játszott, utaztatott, bár nekem a legtöbb zene ismeretlen volt, egy kivételével, amit a végén letolt: GRG - Stretch (Luis Junior remix). Ez már kellőképpen előkészítve a terepet a loboncos hajú argentínak.
Cattaneo iszonyat mód bekezdett

az első trekket remélem h felvette vki telóval.
4 órán át pakolta az Öreg a fantasztikus zenéket, párszor mosolygott, de látszott h inkább a keverésekre összepontosít, profi szettel örvendeztetett meg bennünket. Ismét, hiszen aug. 31-én
(pontosabban már szept 1-jén) láthattuk utoljára és szerencsére jövő hónap végén is visszatér a klubba.
Kifogástalan 4 órás szett volt, a végén felcsendült Henry Saiz - Our Discovery is, ááájjjj ez micsoda zene!

5.55-kor még tolt egy encore trekket, mert nem hagytuk h lelépjen csak úgy.
6-kor még szép számmal voltunk , de szerintem a legutóbbi buliján többen jelentek meg. Mindegy, legalább nem volt tömegnyomor, akadt hely bőven a lötyögésre.

Sikerült összefutni pár honfitárssal, velük még a metró előtt egy kis gyógysört is legurítottunk az esős, szürke reggelen.

Társaság egy része no comment. Ime pár:
-miniszoknyában feszítő elitpitschák garmadája (főleg a 103-ban), akik kb csak azért mennek el bulizni, h pár fotót készítsenek a szifonjukkal
-debella 2 méteres monstrum argentín csávó, aki sokszor üvöltözte torkaszakadtából h Hernaaaaan!
-Miki egeres XXL pólóban feszítő napszemüveges csávó -ránézésre tipikus olasz, de mindegy is, világát nem tudta csórikám.

-sikoltozó, kockás miniszoknyában ugrabugráló vietmani fehérnép.
+ még az előző Hernan bulin látott, pasival smároló, szakállas
(kb. Coyoteunkra hasonlít
) úriember is felbukkant.

Jó volt ez, kis rápihenés aztán ma este Bedrock szülinap!