Jaded with DJ W!LD and Edit Select @ Club Cable
Sokáig tanaokdtam, hogyan lehetne megoldani faszán, mert vasárnap du 2-től meló. Szombat délután beszundítottam egy kicsit, így kizárt lett, hogy éjszaka alvás legyen. Ekkor még nem akartam Jadedre menni, de francia ismerőseimnek sikerült rávenniük (jó pár jéger segítségével), úgyhogy go. 5:45-re értünk oda, a sor most kicsit hosszabb volt, mint múltkor, tán fél óra kellett a bejutáshoz, ami tíz fontba került vendéglistásoknak.
Raymundo játszott amikor megérkeztünk, jó kis seggrázós house-t tolt. Ilyenkor már amúgy eléggé tele volt ez a room (vajon mi lehet a neve? Ákos? én bar roomnak hívom

), a maint csak később nyitották ki, talán olyan 8 fele. Át is mentem Editre amikor kezdett, elég sokáig csak melegítette a népet, olyan érzésem volt, mintha le lett volna véve az összes magas, talán egy óra után untam meg. Innentől kezdve folyamatos ingázás, a Jadedes arcok zenéit nagyon beéreztem, viszont túl nagy volt a tömeg, meg ez a "bar" room amúgy is egy átjáróház, így annyira nem élveztem. Edit Select viszont elég sokáig unalmas volt, aztán valamikor fél tíz körül odacsapott és aztán nem volt megállás, később jött W!LD, rendben volt ő is.
Amúgy most egészen más volt az atmoszféra, mint Okainon. Iszonyat nagy füstöt nyomattak a tánctérre, kb 3 méterig, ha el lehetett látni. Tökéletes kontraszt volt így a két terem között, ha besokall az ember a zsúfoltságtól b roomban akkor faszán el lehetett itt bújni a tejködben, volt is hely bőven táncolni, meg nem is volt olyan meleg.
Asszem 11:30 körül hagytam el a helyszínt, kezdtem kicsit befáradni, a francia csapatot még az elején elhagytam, térerő meg persze nincs, úgyhogy meguntam. Faszán elhagytam a kulcsom, így kissé trükkös volt a bejutás, aztán meg meló 0 alvással, nagy szerencse, hogy csak egy emberrel dolgoztam és az is elég jó arc, így bevertünk majd egy üveg Bombayt nyolc óra alatt, úgyhogy túlvészeltem.
Most kissé hulla vagyok, de mindent összevetve megérte, jót mulattam, megismertem pár új embert, meg volt egy kis pszichedelikus introventált része is a dolognak, ami ritka mostanában.
Tehát sikerült mentálisan feltöltődni, köv. héten valszeg fabric, előfizettem a membershipre, így van priority entry meg olcsóbbak a jegyek is. Meg minden hónapban küldik a fabric/fabriclive CD-ket, mindezt 7 fontért, simán megéri. Meg írtam a Jadedes csajnak is, mert láttam reggel, hogy páran valami kártyával mentek be az afterre, kell olyan is!