Hol raktad szét a házat legutóbb?

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2013. április 7. 13:39

tegnap:
CLR Night @ Ludwigshafen
leugrottunk 1-2sörre

éjfél után értünk le: nagyteremben Rebekah telibe csattogtatta be a keveréseit laptoprol hosszú perceken keresztül...
Kisteremben viszont Black Asteroid laza kis bulizós szettet rakott...
(Hangcucc minősíthetetlenül tróger volt...)
Majd nagyteremben t47 meglehetősen jót zenélt....

ma:
TW:
4-5 körül értük le:
tiszteletünket tettük Papa Svenen, majd Matador vagány/powerful live szettje következett...
Utána pici Capriati, majd Hawtin...

Tudnotok kell hogy én eddig nem szerettem Richiet....
Inkább üzletemberként mintsem zenészként tartottam számon...
De itt leverette a zuzánkat...
Akkora szűzhártyafakasztó monoton zúzda technot rakott, hogy én még ilyet nem basztam...
Az esteken 90% ában csak lábdob meg bassline szólt....
Délig ugráltunk....
Azt kell hogy mondjam hogy Hawtin épp élete legjobb szetjét játsza a csarnokban (még 2ig) és tanubizonyságot tett róla hogy a lába között lehet hogy mégis csak van valami...

Cheers!
Sasquatch is my daddy and he's going to protect, me!
spidermike
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2013. április 6. 21:55

Mark Broom, The Advent (live), Sasha Carassi @ Corsica Studios

Igazi kemény baszatós, filthy techno volt, Ádi téged oda is képzeltelek. :mrgreen:

Mark Broom 1től kezdett, pont előtte értem oda, a picsányi klubban nem sokan voltak és később se volt tömeg. (Talán azért mert máshol 23-11ig Blawan, Ruskin, DVS1, Klock voltak) Picit olyan érzésem volt mintha TK-on lettem vna. :)

Advent live is jó volt és Carassi alatt se oszlott el a jónép, remek kis mulatság volt :!
Összefutottam egy csávóval akivel csak afteren szoktam talizni, persze reggel 6kor még győzködött h menjünk át Cable-be, Klock 8-11ig lesz. :lol: (meló miatt esélytelen volt)
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 1. 20:21

A péntek reggeli after (Answer Code Request) után este még elnéztem Ministrybe, a trance terem ok volt, közben átmentem Wisternoffra és Seamanre a másik terembe. Dave botrányosan fos zenéket pakolt így f4kor elindultam haza. Ilyen keveset még sose voltam a klubban péntek este. :lol:

Szombat este levonatozás Brightonba, John 00 Fleming 3 órás album launch party, korrekt volt nagyon, nem bánom h inkább kihagytam Sasha Involver buliját, ami garantáltan tömegnyomor volt.. Brightonban meg max 40en voltunk a tánctéren, mint vmi kis privát party. :D

Vnap este (nem éppen kipihentem) még lenéztem Fire klubba, ahol Jeff Mills nagyon csúnyán rendet tett. :D: Bejutásból/szervezésből elégtelen (ismét), de mindez hamar feledésbe merült. úúúúristen ez az ember megint mekkorát zenélt :! :worship: jó volt a vizuál is, tömeg is volt rendesen, meg meleg, iszonyat fűszag stb stb. Sajna mégse all night long volt, de azért egy jó 4 órát pakolt. A kisterembe is átnéztem, Moritz von Oswald is jó volt (az a 20 perc legalábbis amit hallottam :P: ) aztán végül 4 után átmentünk egy másik helyre a buli előtti sorbanállás során megismert román kislánnyal és a raszta palijával. :lol: pár 100m-rel odébb mentünk csak a Union klubba. Belépőt nem kellett fizetni mivel a raszta lepacsizott egyből a szekusokkal akik készségesen hoztak is egyből 3 karszalagot. :D:

Bent vmi iszonyat elb zene ment, lötyögős mulatós ház, elképesztően beteg figurákkal..2 csaj pizsamában táncolt, aztán ott volt 3-4 homár is, egymással táncikálva a sarokban meg minden, pár vézna csokilány, ny satyós rapper csaj ribancos haspólóban és lakkcsizmában + a bnői, többségük amúgy talán a 20 évet épphogy karcolta... a legkeményebb kétségkívül egy önkívületében denszelő nagy dudás csaj volt, kb azt lestük h mikor buggyan ki a tejcsárda, mert minden lépésénél úgy ugráltak h hozzá képest kate upton sehol se lenne! :lol:

8 előtt eljöttem bár a raszta még monda h menjünk jadedre de semmi pénzért nem lehetett vna rávenni. a metrón bealvásból jeles voltam, végállomáson keltett fel az indiai metrós emberke h jó reggelt! :lol:

Marci: hát igen, egy Digweednek 1,5 - 2 órát adni, elég komolytalan dolog. :mrgreen:
amúgy 2009ben (nyáron) tolt egy jó kis 6 órás szettet Halason. olyanok kellenének. :8):

videókat majd a http://www.youtube.com/aakos84 oldalon lesznek felpakolva, sajna még csak a múlt szombati bulikat pakolom, el fog tartani egy darabig míg felmegy az a sok vidi. :P:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 1. 19:59

aakos írta:Sir John Digweed hozta a formáját, 7 órás szettet pakolt. :8): tud az Öreg, nagyon tud. :)

Na erről van szó, 7 óra alap, hogy precízen, faszán felépítve egy korrekt időtartam, ha Digweed-ről van szó :!

Viszont az, hogy valaki arra kattog, hogy az öreg játszik majd egy 1,5 órás fesztiválszettet 4:00 - 5:30-ig Hyperspacen az sajnos megmosolyogtató ami persze nem örömteli mosoly. Kezd Digweed is "elpappásodni" vagy ha így jobban tetszik "eldíkéjesedni" :lol: :lol: Kár, mert évente 1 extended itthoni szett bőven elég lenne :wink:
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2013. április 1. 18:11

Infinity Ink @CH
Fazon zenét pakoltak, kimondottan tetszett, a társaság meg... Art Department-en is szedett-vedett volt, de ott buliztak az emberek, itt a nagy részük annyira nem. De a foglalkozás elérte a célját :)
lukbeson
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2013. március 29. 17:47

Én se szeretem a Tojást, de gyanítom h akkor még nem jártál péntek este a Ministryben...ott amit leművelnek motozás címen :! :lol: Konkrétan a farmered fogdossa a tag és tapogatja belülről; keresi hátha eltettél vmi motyót. :D: (már ismerem azt az orángutánt aki ezt csinálja)

Az emberek tényleg legalja volt a múlt szombati Guy J-n, viszont Satoshin már szépen eloszlott a nép.
A hanghoz nem tudok mit hozzáfűzni, már jó ideje füldugót használok. :P:

más. partyweekend első fele:

Sir John Digweed hozta a formáját, 7 órás szettet pakolt. :8): tud az Öreg, nagyon tud. :) egy percre se mozdultam el, meg is feledkeztem átnézni Tom Middletonra. :D: és az h a buli után fogja magát Mr Bedrock és kisétál a klubból aztán elindul gyalog 2 haverjával a rakpart fele.. :D se taxi, se semmi. :D:

volt még volt erőm Jadedre benézni... és milyen jól tettem.
Answer Code Request! EMBERTELEN! 3 óra nagyon techno :! A38-on el tudnám képzelni a germán mészárost :! Garantáltan süllyedés lenne. :D

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 29. 2:09

EGG szerintem szombaton kurvaszarvolt. Harmadjara adtam neki eselyt, harmadjara volt felhaboritoan elvezhetetlen, tobbet nem megyek.

Egyszeruen szinte az egesz ugy szar, ahogy van. Mar a bejaratnal is buziznak veled a biztonsagiak, hogy "mi van a kapucnis alatt" vagy "vedd le a baseballsapkat" meg ilyenek. Aztan a bejaratnal a kasszas csaj is rohadt idegesito, huzza a szajat, meg pofakat vag meg kotozkodik, nagyon jo welcome, mondhatom. A dolgon a host csavo sem segit, aki szepen mosolyog es jo bulizast kivan, persze le mernem fogadni, hogy fingja sincs, ki jatszik aznap este.

Motozasnal a baratnomet szarra pakoltattak, mindenhova beneztek. A WC-ben egy format falhoz allitva motozott harom biztonsagi, ez a szigor jellemzo az egesz helyre, ami szerintem veszesen tuleroltetett, plane, hogy a bulikat 10-ig tartjak.

Ezen kivul kibaszott nagy tomeg, alig lehet kozlekedni, mozogni a tancteren 5 korul is alig lehetett, a hangcucc hiaba function one (ha jol lattam), a lenti roomban, ahol Guy J jatszott egyszeruen iszonyat szarul volt belove, a magas- es a kozeptartomany rohadtul torzitott, a mely pedig valahogy nem volt eleg "punchy". Plusz a meleg, a para, es megintcsak az EMBEREK. borzaszto zavaro volt a crowd, nem akarok ekkora partisznob lenni, de egyszeruen nagyon lehuztak a bulit. Nagyon kommersz volt, boldog-boldgtalan lejott, ahh... AHH!

3 korul ertunk le, 5:30-kor mar le is leptunk. En egyszeruen az ilyet nem tudom elvezni. Legalabb a hang lett volna rendben, de nem. Hiaba hoznak ossze nagyon jo lineupokat, hiaba van kb. 15 percre gyalog, nem, ez a hely nagyon nem.
D_norbi
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2013. március 25. 9:12

Úgy is kell azt :wink:
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 25. 1:14

hyperen anno bejött az Egbert szett, de a tavalyi Deadcodeos nyári rendezvényen elég nagy csalódás volt. ha nem jönne vele Jeroen, akkor tuti kihagyós lenne, így b2bként viszont igazi nyalánkság lesz -remélem. :P:

jegyek mindenesetre a zsebben már jó 2 hete. :)

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 24. 23:36

azt a b2bet nagyon meghallgatnám én is. Egbertet nem csípem, SC kurva jó, és együtt meg tök különleges amit tolnak...
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 24. 22:15

EGG

nem, továbbra se favorit a hely. füst-meleg-tömeg, pfejj. részeg bulák, milfek, 1-2 japán csaje, nyilván Satoshi tiszteletére... :D: naívan lementem éjfélre aztán látom h Guy J 3kor kezd, utána 5től meg Satoshi... :lol:

másik teremben Reset Robot már 2.30tól pakolta, sajnálom h otthagytam 3 előtt, mert baxatósabb zenéket pakolt mint m. vnap mikor először hallottam.

Guy J: :8-O: Istenem ez az ember! :worship: A szekus szólt h nem lehet kamerázni...mondtam h ok és odamentem a dj pult másik részére ahol nem volt szekus. :lol: mennyei zenéket pakolt, ment az utaztatás, kár h picit őt is otthagytam h halljam Fitzpatrickot. Techno! :8): Semmi lacafaca, csak techno.

5től jött Satoshi Tomiee :0X 7 helyett negyed 8körül végzett, utána még picit maradtam, végül 8 előtt sikerült otthagyni az ojjektumot, amúgy 10ig volt a buli. :lol:

Visszatérés ápr elején amikor is Egbert b2b Secret Cinema lesz. :0X

(afterre semmi erőm nem volt menni ebben a retkes havasesős időben. :?: )

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 13. 16:08

Fodorja van a máknak Henrik :D

TK-t várom mint a messiást, ugyanis zenei élménnyel kint -mint olvasható is - nemigen gazdagodtam.
Na meg az első számú szerelem a TECHNO úgyis :D:
"Szerintem Cuba-ban nincsenek gengszterek"

"az a baj,a hétfőkkel,h mindig hétfőre esnek,és ilyenkor még bőven jólesne egy szombat,neadj isten péntek :)."

"áá én vezetek szóval csak sörözök, borozok és szívok"

"nemtom ,te mikortól mész valamerre?"
"És amúgy ki ez, aki nem tudjuk hol fog zenélni?"
Guerilla Crew
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2013. március 13. 15:54

hű Zoli, nem semmi kaland :8-O: gyönyörű helyeken voltatok. ezek után egy TK elég smafu lesz :wink:
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 13. 15:33

Jé tényleg, mákja van a Fodornak. :):
Kép
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla" - Aldous Huxley

Turn On, Tune In, Drop Out!
henrik
advanced player & LPD agent

Hozzászólás Dátum: 2013. március 13. 15:30

megnyitja így is
"Az élet egy nemi úton terjedő halálos betegség"

http://www.interpressmagazin.hu
qwertiop
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 13. 15:24

Majd azért linkeld be rendesen is.
Kép
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla" - Aldous Huxley

Turn On, Tune In, Drop Out!
henrik
advanced player & LPD agent

Hozzászólás Dátum: 2013. március 13. 14:30

Ígértem a panami Geoparadise-ról 'beszámolót'
Picit több lett mint a fesztivál, de akit érdekel egy kis helyzetjelentés a tengerentúlról olvassa :P:

http://zoltanfodor11.wordpress.com/2013/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guerilla Crew 2013. március 13. 16:12-kor.
"Szerintem Cuba-ban nincsenek gengszterek"

"az a baj,a hétfőkkel,h mindig hétfőre esnek,és ilyenkor még bőven jólesne egy szombat,neadj isten péntek :)."

"áá én vezetek szóval csak sörözök, borozok és szívok"

"nemtom ,te mikortól mész valamerre?"
"És amúgy ki ez, aki nem tudjuk hol fog zenélni?"
Guerilla Crew
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2013. március 11. 20:17

múlt pénteken Ministry, úgy terveztem h max 4kor lécelek, végül 5.30után sikerült, mivel Claudia Cazacu :oops: szettjét mindenképpen meg akartam várni. :D
sok alvást nem tudtam abszolválni, mivel f12-re mehettem melózni (nem így volt tervezve), így lőttek a szombati pihenésnek. estére totál gatya lettem, így vagy mentem volna hullafáradtan Dettmannra, de akkor a vnap reggeli after felejtős lett volna.

jól tettem h inkább kipihentem magam aztán vnap 7kor kelés, forró tea, és irány az after! nem bántam meg, Cari Lekebusch nagyon jó volt! :)))

az elején kicsit lightoskodott, később jobban beindult. nem is tudtam h igazából mire számítsak tőle, de talán pont így volt a jó! parádés volt a szett, 9-13ig szolgáltatta a zenét. videókat a napokban feltöltöm. :8):

@Norbi: kár h nem előbb jöttél, így sajna nem nagyon tudtunk dumálni. majd legközelebb. :) sajna 13kor egyből lépnem kellett h elérjem a távolsági vonatot. :D

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 4. 20:20

Tudom ám, hogy úgy működik fabricfirst, azért írtam, hogy előfizettem. :wink: Minden hónapban levonnak 7 fontot, és minden hónapban küldenek cédét.

Közben visszaírt Krista Jaded, ki kellett töltenem egy űrlapot és postázzák a kártyát!

Teát/csokit most nem láttam, de tuti volt.
D_norbi
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2013. március 4. 19:49

D_norbi írta:láttam reggel, hogy páran valami kártyával mentek be az afterre, kell olyan is! :):

jó kis queue jump ticket, nemrég szereztem olyat, 0 sorbanállás, 10 fontos beugró. :D:

ezúttal nem volt ingyen forró tea, kitkat és keksz 10 órától? :lol:

az a room (?) szerintem is csak simán bar, a galéria részen kellemes üldögélni, főleg ha van hely.

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 4. 18:02

D_norbi írta:[ Meg minden hónapban küldik a fabric/fabriclive CD-ket, mindezt 7 fontért, simán megéri. :):

Lehet én értelmezem rosszul amit írtál és te is tisztában vagy vele, de ez egészen ponotsan úgy működik, hogy 7GBP-ért mindig megveheted az éppen aktuális darabokat. Nem küldik ki mindet, csak mert befizettél 1x 7 fontot, szép is lenne :D:
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2013. március 4. 16:34

az utolsó bekezdés nagy jóság :wink:
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 4. 16:21

Jaded with DJ W!LD and Edit Select @ Club Cable

Sokáig tanaokdtam, hogyan lehetne megoldani faszán, mert vasárnap du 2-től meló. Szombat délután beszundítottam egy kicsit, így kizárt lett, hogy éjszaka alvás legyen. Ekkor még nem akartam Jadedre menni, de francia ismerőseimnek sikerült rávenniük (jó pár jéger segítségével), úgyhogy go. 5:45-re értünk oda, a sor most kicsit hosszabb volt, mint múltkor, tán fél óra kellett a bejutáshoz, ami tíz fontba került vendéglistásoknak.

Raymundo játszott amikor megérkeztünk, jó kis seggrázós house-t tolt. Ilyenkor már amúgy eléggé tele volt ez a room (vajon mi lehet a neve? Ákos? én bar roomnak hívom :): ), a maint csak később nyitották ki, talán olyan 8 fele. Át is mentem Editre amikor kezdett, elég sokáig csak melegítette a népet, olyan érzésem volt, mintha le lett volna véve az összes magas, talán egy óra után untam meg. Innentől kezdve folyamatos ingázás, a Jadedes arcok zenéit nagyon beéreztem, viszont túl nagy volt a tömeg, meg ez a "bar" room amúgy is egy átjáróház, így annyira nem élveztem. Edit Select viszont elég sokáig unalmas volt, aztán valamikor fél tíz körül odacsapott és aztán nem volt megállás, később jött W!LD, rendben volt ő is.

Amúgy most egészen más volt az atmoszféra, mint Okainon. Iszonyat nagy füstöt nyomattak a tánctérre, kb 3 méterig, ha el lehetett látni. Tökéletes kontraszt volt így a két terem között, ha besokall az ember a zsúfoltságtól b roomban akkor faszán el lehetett itt bújni a tejködben, volt is hely bőven táncolni, meg nem is volt olyan meleg.

Asszem 11:30 körül hagytam el a helyszínt, kezdtem kicsit befáradni, a francia csapatot még az elején elhagytam, térerő meg persze nincs, úgyhogy meguntam. Faszán elhagytam a kulcsom, így kissé trükkös volt a bejutás, aztán meg meló 0 alvással, nagy szerencse, hogy csak egy emberrel dolgoztam és az is elég jó arc, így bevertünk majd egy üveg Bombayt nyolc óra alatt, úgyhogy túlvészeltem.

Most kissé hulla vagyok, de mindent összevetve megérte, jót mulattam, megismertem pár új embert, meg volt egy kis pszichedelikus introventált része is a dolognak, ami ritka mostanában. :):

Tehát sikerült mentálisan feltöltődni, köv. héten valszeg fabric, előfizettem a membershipre, így van priority entry meg olcsóbbak a jegyek is. Meg minden hónapban küldik a fabric/fabriclive CD-ket, mindezt 7 fontért, simán megéri. Meg írtam a Jadedes csajnak is, mert láttam reggel, hogy páran valami kártyával mentek be az afterre, kell olyan is! :):
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára D_norbi 2013. március 4. 17:24-kor.
D_norbi
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2013. március 3. 19:40

egyiket se hallottam még, majd akkor fej vagy írással döntöm el. :P:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 3. 18:09

Én Atkinst választanám amúgy, de Dettmannal se jársz rosszul :)
Home is where the turntable is.
"In God we trust. All others pay cash."
"Aki áfacsökkentésről beszél, az a cégek érdekeit képviseli, és nem a családokét." - Rogán Antal, 2013
Laserdance
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa