Hol raktad szét a házat legutóbb?

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2012. október 22. 16:55

Tegnapi Gerberről valami beszámolót valaki? :lol:
Ha minden áron hibát akarsz keresni, tükröt használj, ne nagyítót!
TheR
Friss hús

Hozzászólás Dátum: 2012. október 22. 11:44

Pharkas írta:hanem pontlatas :D

ott a pont :wink:
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 22. 9:20

a trendi mondatod valóban nem a zenére szólt, hanem konkréten mindenre. :twisted:

a szervezőket negatív kritikával illetni a lentiekért jogos, de minden másról ilyen lekicsinylően nyilatkozni már bicskanyitogató.
jössz a magasztos dolgokkal, mint küldetés, vérbeli, kvalifikált... nem gondolod hogy kicsi túlmisztifikálod?
folyamatosan azaz érzésem jobban hiszel dj-k ben mint ők saját magukban...
illetve a buliszervezőknek sem hiszem hogy különösebb világmegváltó küldetése/célkitűzése lenne, mint azt te gondolod.
"keresem a másik végletet,....a színtiszta őrületet"

"Mi még Kínával is versenyképesek leszünk, ha végig tudom csinálni azt a gazdaságpolitikát, amit elindítottam"
Atis
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 22. 8:21

Atis írta:
Adam B. írta:trendi bulikák, trendi nevecskékkel és trendi kamukák. ez van ha a mainstream-tömeget mozgatni kell:)

egy ilyen felszínes és demagóg megjegyzést kb bármelyik bulira rá lehet húzni, csak hozzáállás kérdése - többek közt azokra is amit te magad látogatsz.

mit vartal egy olyan arctol,akinek a zenei hozzaszolasai 99 szazaleka technoval kapcsolatos ?
ez mar nem is cso,hanem pontlatas :D
"In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, it's the exact opposite."

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2012. október 22. 1:41

azért írtam h a közönség nagyja:)
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 22. 1:13

Azért azt ne hidd, h pl Pfirterrel mindenki tisztában volt a legutóbbi Technokunston, sőt.. :):
Kép
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla" - Aldous Huxley

Turn On, Tune In, Drop Out!
henrik
advanced player & LPD agent

Hozzászólás Dátum: 2012. október 22. 0:19

ismét egy vaskos tévedés. én ezt a megjegyzést nem a zenére írtam. leszarom, akinek ez jön be hallgassa bátran. arról beszélek h picurkát más szintű a közönség nagyja pl egy vérbeli TK rendezvényen és egy dínom-dánom-holláré akármilyen "más" rendezvényen. más szinten kell szórakoztatják az embereket, és ebben az is benne van h bejelentenek egy 600 órás exclusive szettet vmi vitézjánostól és mindenki a nyálán csúszva folyik oda. lehet h csak aznap hallotta a nevét vmi jól értesült havertől, de tök mindegy m raj, és kurvajó:) no, erre mondom h ha pl elmegyek egy TK-ra, mondjuk egy Luke Slaterre, akkor tudom h max 2 óra kimerítő és maradandó audióvizuális élményt kapok egy kvalifikált és soksok jancsihuszárt a zsebéből kirántó művésztől. itt a nagy különbség. erre fel bátorkodtam eme demagóg megjegyzésemet írni. felszínes? nemhiszem. legyen már a színvonal a lényeg.
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 21. 23:51

Adam B. írta:trendi bulikák, trendi nevecskékkel és trendi kamukák. ez van ha a mainstream-tömeget mozgatni kell:)

egy ilyen felszínes és demagóg megjegyzést kb bármelyik bulira rá lehet húzni, csak hozzáállás kérdése - többek közt azokra is amit te magad látogatsz.
"keresem a másik végletet,....a színtiszta őrületet"

"Mi még Kínával is versenyképesek leszünk, ha végig tudom csinálni azt a gazdaságpolitikát, amit elindítottam"
Atis
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 21. 11:19

Mainstream, nem mainstream, hagyjuk ezt. Mivel szeretem-nem szeretem kategóriák alapján válogatok, nem tudom, hogy mi az. Ha tényleg ez volt a mainstream, akkor is teljesen szerethető. Mivel főleg TK-kra járok, esetleg 1-1 Troy Pierce vagy hasonló esik be, ezért jólesett kicsit házra ropni.
Miért léphettek le? Belelátok pár szervező csapat munkájába, millióegy más indokra is gondoltam, minthogy nem érezték annyira jól magukat.
Mindent összevetve teljesen prok voltak, összefogták azt az eléggé "szedettvedett" társaságot, remek hangulatot csináltak, minőségi zenét toltak, egy-két pillanattól eltekintve :)
lukbeson
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2012. október 20. 19:22

lukbeson írta:Jó kedvük volt, a néger gyerek alig akart elmenni. Nem is értem, hogy miért nem lett meg legalább a beígért 4 óra... Egy-két gyengébb pillanattól eltekintve marha jók voltak!

nyilván mégsem volt olyan nagyon jókedvük, vagy annyira szarrá rakták magukat,h jobbnak látták ha előbb befejezik a szettet.

bazzeg, ha valakink jó kedve van akkor az olyan mint curly:P
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 20. 18:47

trendi bulikák, trendi nevecskékkel és trendi kamukák. ez van ha a mainstream-tömeget mozgatni kell:)
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 20. 17:30

Jó kedvük volt, a néger gyerek alig akart elmenni. Nem is értem, hogy miért nem lett meg legalább a beígért 4 óra... Egy-két gyengébb pillanattól eltekintve marha jók voltak!
lukbeson
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2012. október 20. 17:20

Akkor jó hogy kiírták éjszaka hogy jókedvük van, ezért rá fognak húzni 1 órát, és 2-től 7-ig zenélnek.....

Én nem voltam, bírom ezeket a bulikat, de ez már nem ez az első eset, a tavaly decemberi Tale of us is ilyen volt, az idei Sun Goes Down-on is óriási kamu volt a Wolf+Lamb & Soul Clap 8 órás vs set... mondjuk én jól éreztem magam ezeken de nem értem minek kell becsapni az embereket, mennének enélkül is...
Szkítör
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. október 20. 17:10

Csalódásomra szűk 3 órát, 2től majdnem 5ig
lukbeson
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2012. október 20. 12:45

Mettől meddig zenélt az Art Department?
Szkítör
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. október 16. 7:58

A.Skillz @A38
nem volt rossz buli,pont azt jatszotta,amit a soundcloudos mixein : 30-60 masodperces reszletek ismertebb (foleg hip-hop) zenek partybreakes remixeivel,bootlegjeivel.
sok jo csaj,emberek pont elegen voltak,talan meg 1 picit tobb is elfert volna.
alapvetoen minden rendben volt,valami megis hianyzott.lehet,h az,h kettonel tobb embernek koszonjek az ejszaka soran.
"In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, it's the exact opposite."

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 22:10

akkor 2008, de az volt, amit te is írtál
azon a hétvégén mindenki nagyon jól érezte magát :)
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 22:02

én is ezt gondoltam de nem, mert az október volt és 2008

Robert Babicz, másnap pedig Florian Meindl. CT-n ünnepeltem a 24-et :lol:
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 22:00

vmi Normafa-jellegű csarnokbuliba. asszem Roland M Dill zenélt, több termes volt. ti onnan jöttetek. mi meg PVD-ről, illetve előző nap Babicz volt Corvintetőn.
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 21:51

Peti írta:Tudod, Marci, amikor az a nagyon aljas hétvége volt :lol:

megteszed, hogy feleleveníted a kedvemért :? :lol: Tibivel mentetek ketten, de mi hol voltunk ? Nem emlékszem :roll:
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 20:35

hááát... :) nagyon prémium lotyónak képzelte magát akkor. :mrgreen: (gondolom nem lehetett volna alkudni az árból :lol: )
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 20:29

igen. szerinted miért akadtam ki ennyire? 300 eurorot akart volna baszni. annyira azért nem voltunk még részegek.
másnap el akartunk menni diszkóba megint (Tallinnbann semmi technoélet nincs), de az a sok hullakész angol és finn, tömött sorok igénytelen zene előtt, nem igazán adta.
illetve a Depeche Mode Bárba akartunk bemenni, de abban meg egy db nő és heteroszexuális férfi sem volt, úgyhogy oda se mentünk be.
de nem is a bulizás volt a cél, azt megkapjuk 2 hét múlva az egy hetes berlini trip alatt.
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 19:58

Peti írta:2007-ben Bp-en is tolta a Spastikot. Tudod, Marci, amikor az a nagyon aljas hétvége volt :lol:

azért eljutottunk szórakozóhelyekre is Tallinnban, meccs után a Crystal VIP Night Clubban kezdtünk. már a neve is milyen undorító. 66 euroért ittunk 2 sört és kaptunk 5 perc rúdtáncot, köszi :lol:
aztán utána még vmi diszkószerűségben is voltunk pár percig.

pont a 2007-es koncertjére nem tudtam menni, de Münchenben sikerült elcsípni abban az évben, ott is az utolsó (4.) óra elég veretősre sikeredett. :D:

Peti: csak tánc volt? :lol:
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 19:28

2007-ben Bp-en is tolta a Spastikot. Tudod, Marci, amikor az a nagyon aljas hétvége volt :lol:

azért eljutottunk szórakozóhelyekre is Tallinnban, meccs után a Crystal VIP Night Clubban kezdtünk. már a neve is milyen undorító. 66 euroért ittunk 2 sört és kaptunk 5 perc rúdtáncot, köszi :lol:
aztán utána még vmi diszkószerűségben is voltunk pár percig.
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 15. 19:17

Adam B. írta:Spastik PvD-től?? juj, de fura.

nem az a fura, hanem a 2005-ös német Maydeyen mikor ezt tolta:

Chris Liebing & Ben Sims - Work It
http://www.youtube.com/watch?v=lvzUAYw-_p4

:8-O:
Kép
f.marci
Maniac forumer

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa