suel írta:A másik: olyanok nyilatkoznak itt negatívan bedről, akik még csak fotókat láttak, és sose jártak ott. Higgyétek el, bent kicsit más a helyzet, ez ugyanolyan, mint amikor egy techno buliban csak pokékról láttok képeket! 1értelmű, hogy nem csak ők vannak jelen, ezért beddel kapcsolatban sem kell ennyire általánosítani.
evvel teljesen egyetértek...
tesóm például csak bed dokk és társai helyekre jár szórakozni, már azóta mióta elkezdett bulizni, neki ez a pokéság kimaradt és ennek örülök, viszont tény, h amikó ő is ott ül mellettem és nézegetem a partyképeket (techno és egyéb partyk képeit) akko teljesen ki van akadva h h lehet ien szutyok igénytelen emberek közé járni bulizni, és tény a képeken általában a legputtóbb legruppótlanabb kis szétdrogozott macskajancsik, és igénytelen nőik vannak... de aki ott volt a bizonyos buliban az tudja hogy nem csak ienek vannak, sőt ez nem a többség, csakhát ezt magyarázd meg annak aki nem volt ott, és ien dokumentációt lát egy buliról...
sztem meddő vita ez, mkinek van saját ízlése, stb stb és ezt illik tiszteletben tartani sztem...
attól senki nem több sem pedig kevesebb h ien vagy oan bulikba jár...
ja és hétvégén lenézek bed bícsre, sőt dokk bícsre is
jaaa, és ettől nem fogom se többnek, se kevesebbnek érezni magam...