Hol raktad szét a házat legutóbb?

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2005. június 28. 8:36

suel írta:A másik: olyanok nyilatkoznak itt negatívan bedről, akik még csak fotókat láttak, és sose jártak ott. Higgyétek el, bent kicsit más a helyzet, ez ugyanolyan, mint amikor egy techno buliban csak pokékról láttok képeket! 1értelmű, hogy nem csak ők vannak jelen, ezért beddel kapcsolatban sem kell ennyire általánosítani.

evvel teljesen egyetértek...
tesóm például csak bed dokk és társai helyekre jár szórakozni, már azóta mióta elkezdett bulizni, neki ez a pokéság kimaradt és ennek örülök, viszont tény, h amikó ő is ott ül mellettem és nézegetem a partyképeket (techno és egyéb partyk képeit) akko teljesen ki van akadva h h lehet ien szutyok igénytelen emberek közé járni bulizni, és tény a képeken általában a legputtóbb legruppótlanabb kis szétdrogozott macskajancsik, és igénytelen nőik vannak... de aki ott volt a bizonyos buliban az tudja hogy nem csak ienek vannak, sőt ez nem a többség, csakhát ezt magyarázd meg annak aki nem volt ott, és ien dokumentációt lát egy buliról...
sztem meddő vita ez, mkinek van saját ízlése, stb stb és ezt illik tiszteletben tartani sztem...
attól senki nem több sem pedig kevesebb h ien vagy oan bulikba jár... :wink:

ja és hétvégén lenézek bed bícsre, sőt dokk bícsre is :P :twisted: :wink:

jaaa, és ettől nem fogom se többnek, se kevesebbnek érezni magam... :P :wink:
VRE
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2005. június 28. 8:27

aTiS... írta:ehhez a dokkos/bedes témához: egész eccerüen ezek napjaink divatos diszkói. ezek nam partyk, ahol van egy fellépő, akit vársz, és aki miatt mész. ide egész eccerüen lemennek az emberek, ki ezért, ki azért, jól érzik magukat (ki ettől, ki attól). tulajdonképp mindegy milyen zene szól, lényeg legyen könnyenemészthető, netalán slágeresebb. ugyis másodrendű az egész, szal teljesen megfelelnek a felszines zenék is. innen ha hazamennek nem lesznek gazdagabbak semiilyen zenei élménnyel, de eccerüen nem is ez a cél. nincs ezzel semmi baj, hisz az emberek csak jól akarják érezni magukat, ki akarnak kapcsolódni. és van akinek erre ez teljesen megfelel. eccer még lehet én is megnézem, bár perpillanat 10szer lemegyek süss felnapba AAD-ra egy sima szerda este, mint mondjuk dokkba, és bedbe, de ez már megintcsak gusztus dolga :wink:

eme korábbi véleményemhez tartom magam
ugy egészében nekem sem szimpatikus az egész, főleg zeneileg, de aki ott érzi jól magát, legyen. nem vágom a fejéhez...
"keresem a másik végletet,....a színtiszta őrületet"

"Mi még Kínával is versenyképesek leszünk, ha végig tudom csinálni azt a gazdaságpolitikát, amit elindítottam"
Atis
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. június 28. 0:18

Nem hinném hogy valakinek kisebbségi komplexuse kell hogy legyen ahhoz, hogy ne birja elviselni a magamutogatókat, meg a törzshelyeiket! Csak az a gáz az egészben hogy azok verik magukat a legjobban akiknek szinte semmilyük nincs, ezért nem igazán csipázom ezeket a helyeket, a zenét meg inkább hagyjuk meg hamwai pöcst!
Brandy in your head, you lovely bride,
plug into your bratwurst sauerkraut!
Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 23:12

oszkocsil milan írta:A technos egy csoró gecis társaság de 100000000-szor külömb a Bed Beacre járó csiribiri geciknél.
Buzigecik

Jártam én is technora pár évig. Se több, se kevesebb kidobandó pénzem nincs most, mint akkor, szóval a váltás nem a lottóötösnek köszönhető. Egyszerűen 3-4 év alatt szelídült az ízlésem minden téren. Be kell vallanom, inkább elviselem a "BMW-kulcsok csörgését" - ami számomra sem szimpatikus -, mint azt, hogy telesípolják nyállal a fülemet :roll:
"Amiről azt gondolod, hogy mások gondolják rólad, azt magad gondolod saját magadról."
suel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 23:01

Gergő írta:Csak annyira, mint a technos társaságot... :wink:

Én járok ide is, oda is... na akkor én mi vagyok :?: :!: :twisted: 8)

mindenhova járó :lol:
Buu
Királylány

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:48

oszkocsil milan írta:A technos egy csoró gecis társaság de 100000000-szor külömb a Bed Beacre járó csiribiri geciknél.
Buzigecik

Hűűű, denagyon pipák vagyunk ezekre a bedesekre, ugye milan? kisebbségi komplexus, vagy mi a szösz?
"Amiről azt gondolod, hogy mások gondolják rólad, azt magad gondolod saját magadról."
suel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:30

:P :wink: :!:
"Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok..."
G R E G
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:29

Nekem semmi bajom veled :roll: leszarom ki hova jár...
"Helló! Gyula vagyok az LGT-ből, ami korábban Deep Dish volt"

"A HÁBORÚ: BÉKE: A SZABADSÁG: SZOLGASÁG: A TUDATLANSÁG: ERŐ"
Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:28

Csak annyira, mint a technos társaságot... :wink:

Én járok ide is, oda is... na akkor én mi vagyok :?: :!: :twisted: 8)
G R E G
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:25

Azért még mindig "könnyebb" a Bed féle társaságot általánosítani...
:roll:

Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:22

Nem tettem egyenlőségjelet a sznobság és az igényesség közé, direkt aláhúztam, hogy "része". Szóval milan, értelmezd újra!

A másik: olyanok nyilatkoznak itt negatívan bedről, akik még csak fotókat láttak, és sose jártak ott. Higgyétek el, bent kicsit más a helyzet, ez ugyanolyan, mint amikor egy techno buliban csak pokékról láttok képeket! 1értelmű, hogy nem csak ők vannak jelen, ezért beddel kapcsolatban sem kell ennyire általánosítani.

Amikor a bedes és dokkos képeket nézegetem, néha én is csodálkozom, hogy milyen arcokkal szívtam egy levegőt (és ez alatt azokat értem, akiket itt lehúztok), de ott ők nem tűnnek fel, mert normális társaság vesz körül, nem puccos brigáddal járok le. Bár bele lehet kötni abba, hogy nekem mi a normális társaság, de ha akkora sznob lennék én is, akkor valószínűleg nem írkálnék ide, mert túl snassznak tartanám!

Ja, és én is voltam poke :oops: :? :roll: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suel 2005. június 27. 22:45-kor.
suel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:12

oszkocsil milan írta:De nem a szar diszkózenét. Egyébként nem vagyok érzésem szerint csőlátású, a szarszagú műmájereknek való csiribiri roxy nyálház zenéket viszont tetszik nem tetszik nem bírom tolerálni.

a viva is azt tolja :roll: :twisted: :twisted:
dewfah
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:07

Én eddig kétszer tévedtem le ilyen helyre (egyszer Bed és Dokk)...nem mondom hogy élveztem, de kellö mennyiségü alkohol és egyéb mellett elviselhetö

Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:03

oszkocsil milan írta:
VincentVega_ írta:zenei élmény mindenkinek a magánügye, nekem speciel bejönnek ezek a picsarázós nyári hamvai p.g. féle zenék.

:roll: Nem hiszem el....hova jutottunk? :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

hm, mintha nem te kezdted volna... :!: :roll: : igaza van vegának :!: :thumbsup:

1 éve azon a véleményen voltam, mint te, nem gondoltam volna, hogy ilyen helyre beteszem a lábam, de a változatosság gyönyörködtet. :D 8)
G R E G
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 22:02

De nem a szar diszkózenét. Egyébként nem vagyok érzésem szerint csőlátású, a szarszagú műmájereknek való csiribiri roxy nyálház zenéket viszont tetszik nem tetszik nem bírom tolerálni.
te voy a cagar encima!
oszkocsil milan
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 21:55

oda, h. nem kell csőlátásúnak lenni és lehet tolerálni mást is?
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 21:47

VincentVega_ írta:zenei élmény mindenkinek a magánügye, nekem speciel bejönnek ezek a picsarázós nyári hamvai p.g. féle zenék.

:roll: Nem hiszem el....hova jutottunk? :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
te voy a cagar encima!
oszkocsil milan
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 20:47

VincentVega_ írta:...ide írom mielőtt valaki megszólna:
nem általánosítok.

nem-nem! Ez korrekt volt!!!!
dewfah
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 20:39

megvan mindkét társaságnak az előnye és a hátránya.

bed beach és tsai:
igényes helyet kapsz, mert igényesnek tényleg igényes.
kapsz érte olyan embereket, akik val.szeg életükben nem sokat dolgoztak, val.szeg szülők tartják el, és val.szeg a szülők sem pl takarításból élnek.
de ezt ki nem szarja le?
persze, val.szeg ha az arányokat nézzük, akkor több olyan emberrel tudok eldumcsizni, akiknek hasonló az anyagi körülményük, mint nekem, mint aki olyan pénzes társaságba jár, mint ő maga.
a pénzedért kapsz olyan nőket, akikkel 1 hónapig meglesz a maszturbálás élménye, viszont befűzni val.szeg nem fogod őket, mert:
- vagy fullon vannak a narkótól
- vagy van egy pénzes pasija
- vagy "nem süllyed le" a "szintedre" márcsak azért sem.
persze KIVÉTELEK most is vannak.
zenei élmény mindenkinek a magánügye, nekem speciel bejönnek ezek a picsarázós nyári hamvai p.g. féle zenék.

technopartyk:
val.szeg itt jobban tudok spanoskodni, ill. elbeszélni emberekkel, mivel itt jön vissza a már említett anyagi körülmény.
a pénzedért val.szeg egy kevésbé igényes helyet kapsz, és itt még nem jönnek be a pokék.
emberek tekintetében:
eltudsz val.szeg dumcsizni 10-ből 9 emberrel, mert holt rottyon vannak, viszont ezek nem lesznek oly magasröptű beszélgetések.

mindenki maga dönti el, h. a pénzéért drogosokat akar, akikkel lehet spanolni és nem gazdagok, vagy májereket/műmájereket, akikkel val.szeg nem tudsz elbeszélgetni tök általános dolgokról, de nem is hányod le őket, mert annyira fullon vannak.

ide írom mielőtt valaki megszólna:
nem általánosítok.
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 20:32

még szerencse, hogy egyik oldal sem esett bele az általánosításba :!: :roll:
dewfah
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 20:13

jah és a kiscigány nem néz kemyényen meg lenézegetősen hanem odajön és pacsizik veled, ellentétben ezekkel a beképzelt ótvar faszokkal
te voy a cagar encima!
oszkocsil milan
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 20:12

Gergő írta:Mert ott nem találkozok félmeztelenizmoskígyóromagyerekekkel, fejüketajárdaszegélybeverőtinidiszkósokkal stb.

Inkább 100000000000000000000000000000000000000000 pokémon és kis cigánygyerek mint egy darab műmáűjer BKV-vel járó 3 hónap alatt egy Armani polóra pénztösszekuporgató aztábn minden héten abban rohadó mert Armani-s köcsög buzi szar és fosfej geciláda

De ez csak az én véleményen

Meg a sznobság sztem nem egyenlő az igényességgel, az odajáró emberek 99%-a ebben a fent leírt szindrómában szenved.
A technos egy csoró gecis társaság de 100000000-szor külömb a Bed Beacre járó csiribiri geciknél.
Buzigecik
te voy a cagar encima!
oszkocsil milan
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 18:38

ellentétben a szar zene tarisznya közönség kombóval? :)
Break on through, this is not the end...
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 18:11

nálam a jó zene és tarisznya közönség nem működik... 8)
G R E G
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2005. június 27. 18:11

én hulla részegen simán ellötyögök ilyen zenékre. no igen a hangsúly a hullán és a részegen.
"...a valósággal az a gáz,hogy nincsen hozzá háttérzene. Kérdés, hogy átérzed-e?..."
"...mi a faszom az az internet?..."
Káá
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa