Toolroom Knights pres. Mark Knight @ MOSA klubban idáig mindig csak pénteken voltam (membership kártyával max 3 perc sorban állás), szombaton még sose. Nem keveset álltunk tehát sorban, de éjfélre azért simán beértünk. Még 1-1 dupla cdt is kaptunk, mert kiderült h benn voltunk az első 1000 jegyet foglalók között. Rengeteg csaj, volt felhozatal elég masszívan.

Belestünk a többi terembe is (loft, baby box), aztán irány a Box! Mark 3 órás szettet tolt, jól esett egy house zene, nna. Óriási hangulatot csinált Lovag Úr, ez kétségtelen.

Ja és reggel élmény volt melóba menni.
Richie Hawtin presents ENTER London @ O2 Academy BrixtonRöviden: a tökéletes zenei élmény

:)
22-től volt kapunyitás, félre értünk oda, bejutás hipphopp megtörtént (karszalag nincs, ha kijössz, utána £20-ért mehetsz vissza; korrekt, nem?
a videókamerára se szóltak semmit, szóval rohadt Fabric bekaphatja, mikor legutóbb szőrőztek a masina miatt), ekkor még a ruhatárban (£2,5/db) se voltak sokan, a wc előtt azonban már volt 1 kis akció: 3 benga szekus kirángatott 2-3 fiatalt, kevésbé barátságos, mondhatni erőszakos módszerrel, őket ki is penderítették a klubból, gondolom kiszúrtak náluk vmi kis "elemózsiát" v hasonló történhetett.

Klasszikus piaárak (sör £4.5-5; egy vodka-bull £9-10 körül), részemről ezúttal is maradt a H2O. :D
Felmentünk az emeletre, ahol le is ültünk egyből (színház feeling), egy darabig így hallgattuk Heidi szettjét. Tökéletes hangrendszer, a tánctérre lenézve a masszív bulizó tömeg hullámzása volt látható, a fene tudja mennyien lehetettek. Sold outos buli lévén totális teltház.
Heidi kiváló szettet pakolt, sztem korábban még nem hallottam, így elsőre nagyon is tetszett.
Őt követte
Magda, ejj de bitang zenéket játszott ő is.
Magdi anyus után
Matador érkezett a live szettel, nagyságrendekkel jobb volt mint a tavalyi DC nyári bulin (sztem), majd
Maya Jane Coles...

A pár napja soundcloudra feltolt essential mixét hallgattam csak mostanság, de persze köszönő viszonyban nem volt a dj pultban pakolt zenékkel. úúúristen, iszonyat komolyság volt, még még még még...
3.30-kor kezdett
Richie Hawtin

méééészárlááááááás és bünti bünti bünti
Nem akarom az egekig magasztalni, inkább csak azt írom, h az idei év eddigi legjobb techno buliját szolgáltatta számomra.
2,5 órás kíméletlen menetelés, néhol lágyabb dallamokkal megtűzdelve, de alapvetően az alattomos techno dominált.

A tánctérre csak egy alkalommal mentünk le, de tömegnyomor volt, izzadság meg tolakodó emberek, szóval a fent lévő lelátókról sokkal jobb volt nézni az egészet (hűs levegő, majdhogynem fáztam

) és úgy bulizni. Amikor csak fistpumpolós embereket látsz a lelátón az q nagy feeling. :)
Ricsi szettje alatt a körülöttünk lévő üres helyek is megteltek mulató emberekkel, a kis kerekseggű szoknyás csokicsajok csak úgy rázták a 'csájukat...

Hatalmas feeling nézni a tánctéren csápoló tömeget majd a körülötted lévő embersereg hullámzását a lelátón. Majd rázoomolni Ricsire, aki huncut módon egyre csak pakolta és pakolta és pakolta a jobbnál jobb trekkeket.
Kiváló vizuál, tökéletes hangrendszer (0 fülzúgás, pedig volt azért kakaó a teremben nem is kicsit), a videók lehet h már hnapra felmennek.

Egyetlen negatívum az este során h sajna vhogy a kamera egyik pótakksiját sikerült elhagynom.

(szombati buliban meg a baseball satyót, szóval asszem ez már tényleg intő jel h j.7végén maradjak a seggemen

)
Vnap este volt Liebing is Fabricban, de kétségtelen h ezzel az ENTER showval 1000x jobban jártunk.
Richie Hawtin zseniális (eddig is tudtam), most már tuti h kell vmi szabit intézni (+ jegyeket leütni) a nyári hepajra (Leeds), ahol Richie, Sven és Ricardo fog tolni 3-3-3 órát. Ómájgád.