Amúgy én ott ünnepeltem a 18. születésnapom, a ganf aulájában. Budai & Tommyboy back2back all night long
misi írta:Taifun írta:misi írta:Hát nézd szeptember óta kecskeméten egyetlen értelmes buliba voltam és az is egy Chriss vs. Surprise buli volt, a többi mind ilyen ratyi buli, igaz a hétvégéket sose várom meg pénteken olyan gyors lelépést művelek, amiet csak lehet, de nekem a város is unalmas. Én kint lakok a város szélén, de nem nagyon mászkálok be, csak a suliba.
énis lehúztam ott 3 évet, és buli szempontjából tényleg eléggé halott egy város![]()
Melyik suliban nyomod amúgy?
GAMF-on tanulok műszaki informatikát
Taifun írta:misi írta:Hát nézd szeptember óta kecskeméten egyetlen értelmes buliba voltam és az is egy Chriss vs. Surprise buli volt, a többi mind ilyen ratyi buli, igaz a hétvégéket sose várom meg pénteken olyan gyors lelépést művelek, amiet csak lehet, de nekem a város is unalmas. Én kint lakok a város szélén, de nem nagyon mászkálok be, csak a suliba.
énis lehúztam ott 3 évet, és buli szempontjából tényleg eléggé halott egy város![]()
Melyik suliban nyomod amúgy?

misi írta:Hát nézd szeptember óta kecskeméten egyetlen értelmes buliba voltam és az is egy Chriss vs. Surprise buli volt, a többi mind ilyen ratyi buli, igaz a hétvégéket sose várom meg pénteken olyan gyors lelépést művelek, amiet csak lehet, de nekem a város is unalmas. Én kint lakok a város szélén, de nem nagyon mászkálok be, csak a suliba.

R.A.J. írta:misi írta:, elég katasztrófa hely kecsó bulik szempomtjából...
hmm.
nekem meg pont aszondtak,h a Balkan Beatesek kecskemetiek es majdhogynem elbob voltak a kornyeken zoral bulik,mint pesten.
misi írta:, elég katasztrófa hely kecsó bulik szempomtjából...
Dani írta:Kry írta:ez vicc ugye?
és az a durva, h ez télleg egy popup a clubjamaica honlapján..

Kry írta:ez vicc ugye?

DJ 3-tól 6-ig írta:Sajnálom hogy készülnek még ilyen flyerek 2005-ben:

LMP írta:és ezt mint jó v mint rossz raktad be?

Vissza: A partik és a zene világa
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég