nekem összessségében bejött. bár elég szerencsétlenül indult az egész, de aztán éjfél-1 magasságára már minden oké volt :) Extrawelt bejövős volt, adta a hangulatot, Guy Gerberrel megint jól jártam, mert kb semmire nem emlékszem milyen zene volt, de végigtáncoltam, úgyhogy biztos jókat tolt, de mintha nem volt ismerős egy track sem, pedig ez is live volt. amúgy vicces volt, h a bejáratnák akadt némi gond a bejutásnál, egy angolul beszélő sráccal egyetemben, akit mint kiderült Guy Gerbernek hívnak :D Zabielán inkább társasági életet éltem, így háttérnek jó volt, a dnb rész érdekes, bár valahogy egy Garnierhez képest nem igazán éreztem odavalónak. Popof egy unalmas szar volt! Advent viszont

az egyik legjobb live, amit halottam tőle, szétszedte a Studiot, milyet odavágott, atyaég! 5 után vége is lett a mókának. azt hittem heringparty lesz, kellemes teltház volt. történtek még érdekes dolgok, több pénzzel jöttem ki reggel, mint amennyivel bementem, illetve találtam a zsebemben talált, teljesen ép állapotú Vámosgyörkön Budapestig szombaton kiváltott diák vonatjegyet se tudom hova tenni.