DUMDUM 2013

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 16:01

sikztah írta:nem támadok senkit sem csak kivételesen nem fogalmaztam olyan óvatosan nehogy valakinek a mimóza lelkébe tapossak...a szervező hisztije? ez a véleményem és kész ha hisztiznék nem csinálnám ezt a bulit sem, sem a többit..haggyuk már ezt...

szerintem azért nem ártana elolvasnod miket is írtál, belekeverted a soundhead fórumot, a fővárosi bulizókat, csodálatos közönséget, meg az agyontámogatott Balaton Soundot ... miközben az Adam B postja a lineupról szólt semmi másról, de hát te magad is bevallottad hogy előtte felhúztak
akkor ez mi ha nem hiszti? ha neked ez a véleményed, ugye az event page-re és a flyerekre is kiírod, nehogy a végén túl sokan jöjjenek pestről

:wink:
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után

"Hátulról jössz mint a fodrász - NKS"
La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 14:18

Terjed a szeretet nyissátok meg a szívetek :P:
Lz !!!
-------------------------------------
"Ha a Kék Osztrigát afgán cuccal basznád meg, és gyerekük lenne, de közben azt az állat Északi Fényt, Szuper Vörös Delux Hópihével basznád, és gyerekük lenne... és a két gyerek találkozna és basznának, ez a cucc lenne a gyerekük"
.... Ananász Expressz
elzé
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 14:12

kezd elszabadulni a pokol. :D
Kép
Kép

"olyan ez a hely, mint egy no aki nem maszik ki alolad dugas utan"
Pippo
Deep House Music & Úri Boogie Fan

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 14:10

Én a kommentedet olvasva azon filóztam, fiú vagy e vagy lány, mert ha lány ,és éppen 4. napja vérzel akkor érthető a "hangnem"...
Sasquatch is my daddy and he's going to protect, me!
spidermike
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 14:02

Tomi Gold írta:Ne haragudj, de most kivételesen, hagy kelljek már Adam védelmére. Legyen már joga eldönteni mindenkinek, hogy számára az adott feszt gyenge LU-ban vagy sem (még ha nem is ismer minden nevet). Szerintem meg a szervező hisztije a vérgyenge, és gázos hozzáállás.

nem támadok senkit sem csak kivételesen nem fogalmaztam olyan óvatosan nehogy valakinek a mimóza lelkébe tapossak...a szervező hisztije? ez a véleményem és kész ha hisztiznék nem csinálnám ezt a bulit sem, sem a többit..haggyuk már ezt...
sikztah
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 13:42

thx:) sztem se túl nagy baj egy LUt ilyenformán megítélnem, és a hangnem sem olyan volt. am meg nem kell mindenkit ismerni ahhoz h tutira ne érdekeljen. dandiékről meg annyit h nagyon kedvelem őket(mondjuk zeneileg változó ez is), de azért miattuk nem ájulok el.
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 13:39

Engem ez a BP vs. Győr téma is érdekelne, hogy értette. Beleszólni nem tudok és hiteles sem lenne mert évek óta nem járok bulizni csak kíváncsi lennék.

"...a bulim győrbe lesz engem csak ennyi érdekel, budapest egy vicc, 500-800 vendéggel büszkélkedő fővárosi rendezvényeken azzal a mindenre szarok attitűddel ahogy ők állítólag buliznak csak röhögni tudok ...."

Itt mire gondoltál?
Győr miben más?
Lz !!!
"Ha a Kék Osztrigát afgán cuccal basznád meg, és gyerekük lenne, de közben azt az állat Északi Fényt, Szuper Vörös Delux Hópihével basznád, és gyerekük lenne... és a két gyerek találkozna és basznának, ez a cucc lenne a gyerekük"
.... Ananász Expressz
elzé
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 13:34

Tomi Gold írta:Ne haragudj, de most kivételesen, hagy kelljek már Adam védelmére. Legyen már joga eldönteni mindenkinek, hogy számára az adott feszt gyenge LU-ban vagy sem (még ha nem is ismer minden nevet). Szerintem meg a szervező hisztije a vérgyenge, és gázos hozzáállás.

nem kell megvédeni nem tudom, hogy ő volt-e aki gyengusozott vagy nem, inkább a line up neveit vettem sorra, hogy dandi & ugo sem rossz név, valóban mindenki eldöntheti, csak nem mindegy hogy közlöd...
petati
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 13:27

sztem is, + ahogyan mások nyilatkozni szoktak a "gyengus" elég gyengus jelző

"nem kell gyengusozni nem lesz kifakadás"

sztem inkább az volt a baja hogy előtte felbaszták telón (mint mondotta)
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után

"Hátulról jössz mint a fodrász - NKS"
La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 13:24

Ne haragudj, de most kivételesen, hagy kelljek már Adam védelmére. Legyen már joga eldönteni mindenkinek, hogy számára az adott feszt gyenge LU-ban vagy sem (még ha nem is ismer minden nevet). Szerintem meg a szervező hisztije a vérgyenge, és gázos hozzáállás.
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 13:12

elzé írta:...
Egyébként ha egy fesztiválon nem ismerek 1-2-5-10 előadót de tudom mi az "irány" akkor szerintem sem gáz, hogy szürke folt. Klub estre meg vagy nem mennék ismeretlenre vagy előtte tájékozódnék. Ha nem akkor meg kussolnék ha nem olyan ami tetszik mert magamnak köszönhetem.

látod pont az volt a baj, hogy valaki nem kussol, csak legyengusozza, közben meg olyan dj-kre lehetne bulizni akik nem hazajárnak, van fantázia a line-upban, blawant én is csak a 2011-es RA top trackjeiből elért első helyezésének köszönhetően ismerem, de mindig jó egy feltörekvő név, paco osuna is kurva jó választás sokak megmozdulnának érte, dandi & ugo-ért tavaly Adam meg volt veszve, ha ez a 2011-es line-up már a jegyet is beszerezte volna...
nem kell gyengusozni nem lesz kifakadás...
petati
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 13:01

Curtiss
2 s-sel :P:

na de ne offoljunk :D
részemről már várós az idei DumDum... :0X
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 12:54

aakos: Ki a fuck az a Lee Curtiss :twisted: :mrgreen: :twisted:

Amúgy én azzal kezdtem, hogy letöltöttem a linkelt Blawan klippet.
Most töltök egy Curtiss-t is :mrgreen:

Egyébként ha egy fesztiválon nem ismerek 1-2-5-10 előadót de tudom mi az "irány" akkor szerintem sem gáz, hogy szürke folt. Klub estre meg vagy nem mennék ismeretlenre vagy előtte tájékozódnék. Ha nem akkor meg kussolnék ha nem olyan ami tetszik mert magamnak köszönhetem.

szerk : név javítva :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elzé 2012. március 5. 13:04-kor.
Lz !!!
.... Ananász Expressz
elzé
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 12:46

itt inkább az a gáz, hogy valaki azt írja, hogy nem érdekli, anélkul, hogy legalább belehallgatott volna...
yogi
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 12:43

elzé írta:"csak röhögni tudok mint azon is h van aki nem tudja ki Blawan"

Én sem hallotam még a nevét.

+1 :lol: és akkor mi van? :lol: amúgy ha fesztiválról van szó, akkor sosem baj ha van 1-2 számomra ismeretlen figura, lehet h ők fogják a legnagyobb meglepetést okozni. :)
ha jól jön ki a lépés és tudok menni Dumdumra (tervbe van véve), akkor majd meghallgatom őt. :)

mellesleg anno Lee Curtiss-ről se hallottam aztán hajón mégis akkorát zenélt (2010 szept), h máig emlegetjük. (apropó jöhetne ismét :mrgreen:)
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 12:38

sikztah írta:tök jó ez a soundhead fórum, ha ezt olvasgatnám már az élettől is elment volna a kedvem...ez végre újra egy győri rendezvény győrieknek és őszintén szólva magasról szarok rá h elindultok e akárhonnan a dumdumra, a slam a bónuszon lesz megbeszéltük a hotival ennyi, lehet örülni nem kell megmozdulni...a bulim győrbe lesz engem csak ennyi érdekel, budapest egy vicc, 500-800 vendéggel büszkélkedő fővárosi rendezvényeken azzal a mindenre szarok attitűddel ahogy ők állítólag buliznak csak röhögni tudok mint azon is h van aki nem tudja ki Blawan, ilyen napom van lehet nem kellene fórumokat olvasnom, csodálatos egy ilyen közönségnek szervezni főleg a megalomán agyontámogatott balaton sound árnyékában még könnyebb a dolgom...szóval a majd ha eljön az az idő amikor a közönséget kellene megméretni akkor "eddig gyengus" lesz a véleményem :)

no komment :lol: Még jó, hogy szólsz, hogy ez Győrieknek van... :lol:
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 12:32

"csak röhögni tudok mint azon is h van aki nem tudja ki Blawan"

Én sem hallotam még a nevét.
Általában véve viccesek ezek a megnyilvánulások. Miért gáz ha valaki nem ismer egy 650005920058604. dj-t producert? Napont van 200 új kb. ki a fuck tudja követni.
"Ruskin is játszotta" meg vagy még 700 másikat azon az estén akiről az emberek 99,9% soha sem hallot.
Nem az a nevetséges, hogy valaki nem hallota hanem az a kényszeres verseny ami a fórumokon megy. Valaki mindig ismerni akar egy újabb és újabb nevet amit más még nem és ettől akkora kib. nagy penge lesz ha lefikázhatja a másikat habár 2 értelmes mondatot nem tudna megfogalmazni róla csak látta a nevét egy tracklistban (tisztelet a kivételnek akinek nem inge stb...).
Lz !!!
.... Ananász Expressz
elzé
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 5. 0:05

sikztah írta:nem csak felbasztak elötte telón aztán itt böszmélkedtem ki magamat :D

részemről nem offense volt, bocsi. sztem tavaly írtam is Neked h szorítok h jól menjen... csak annyi h nem igazán tetszik az LU, de ez egyéni szoc problem, ettől még nem kívánok rosszat a rendezvénynek! meg az is benne van h már nagyon szívesen ellátogatnék erre a bulira és sajnálom h nem olyan nevek vannak akikért egyértelműen irányoznék le. ez nyilván nem a Te hibád és így is nagy dolog ami van. és hát természetesen mindig van szürke folt a zenei műveltségemben, szorri ha ekkora gáz h nem ismerem az embert.
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 4. 21:38

sikztah írta:csak röhögni tudok mint azon is h van aki nem tudja ki Blawan

:D: (amúgy ja)
"akit száz embernél több hallgat, az nem menő"
v1k
electronic world, supersonic girl

Hozzászólás Dátum: 2012. március 4. 21:28

nem csak felbasztak elötte telón aztán itt böszmélkedtem ki magamat :D
sikztah
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2012. március 4. 21:18

veled meg mivan ?elhuzodott az after ? :D
consciousness determines existence
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2012. március 4. 21:01

tök jó ez a soundhead fórum, ha ezt olvasgatnám már az élettől is elment volna a kedvem...ez végre újra egy győri rendezvény győrieknek és őszintén szólva magasról szarok rá h elindultok e akárhonnan a dumdumra, a slam a bónuszon lesz megbeszéltük a hotival ennyi, lehet örülni nem kell megmozdulni...a bulim győrbe lesz engem csak ennyi érdekel, budapest egy vicc, 500-800 vendéggel büszkélkedő fővárosi rendezvényeken azzal a mindenre szarok attitűddel ahogy ők állítólag buliznak csak röhögni tudok mint azon is h van aki nem tudja ki Blawan, ilyen napom van lehet nem kellene fórumokat olvasnom, csodálatos egy ilyen közönségnek szervezni főleg a megalomán agyontámogatott balaton sound árnyékában még könnyebb a dolgom...szóval a majd ha eljön az az idő amikor a közönséget kellene megméretni akkor "eddig gyengus" lesz a véleményem :)
sikztah
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2012. február 25. 17:02

Hát igen...
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. február 25. 12:00

DumDum :twisted:
Are we human? Or are we dancer?
Pryda
aka Danny