henrik írta:yogi írta:+1ezed hogy nem jott el egy komoly DJ
Olvasd már el a +1 alatti posztot, aztán gondolkodj el.
ja hogy az reakció volt... akkor visszaszívom :) idézted volna akkor nem történik félreértés, de igaz hogy rögtön V1k posztja után írtad, szóval bocsi...
na akkor on topic:
fél tizes buszt azt nem sikerült elérnünk, kicsit eltévedtünk Győrben :S de a következőre felkerültünk... nem értettük miért várt a sofőr vagy 15 percet még, főleg úgy hogy amúgy is késésben volt, de legalább megittuk a maradék szeszt.
kitett a Mundónál, lassan bejutottunk (volt aki ingyen is

) és siettünk Hobóra, de ahogy kiderült még nem ő játszott. Azt hittuk csúszik az egész timetable egy órával, csak késöbb tudtam meg hogy Blawan nemhogy késik, hanem végképp nem lesz :/
A helyszín nagyon tetszett és remélem sokáig ilyen állapotban marad :) Igaz a hangrendszer nem valami nagy eresztés, de hallottam már rosszabbat is. Amúgy hibátlan, szellős! szóval nincs meleg meg dohányfüst sem, pedig fedett; és a stílus is nagyon bejött. Ja meg a csapolt sört hiányoltuk egy kicsit az egyébként nagyon gyors bárpultoknál ( kb. ezer emberke lehetett ott, max 1200)
Hobo jobbat tolt mint vártam, gyorsan tanul, legtöbbet szerintem Gaiser-től mert elég hasonló stílusban játszott.
Osuna nem mutatott semmi lenyügözőt, pedig tud ő nagy dolgokat is, de azért bejött, csalódást nem okozott :)
Kröchertől nem vártam sokat, nagyon sokszor hallotam már őt, mégis olyan kezdéssel indult, hogy az első zenéitől tényleg tátva maradt a szám
Dandi Ugo.... semmi újdonság, szokásos olasz technó, kint dumáltunk inkább
Broom is elég standard volt, de lehetett rá csapatni azért :)
utána viszont Dusty kölyök úgy odabasz*ott, hogy csak a fejünket fogtuk. Élete egyik legjobb szettje volt ez, tele aciddel (egy kis Blawan kárpótlás

) ezután mondtuk azt, hogy megérte ez a fejenként 40ezer forintos kiruccanás Brünnből
Nórácskát is meg kell dicsérjem mert kellőképpen folytatta a csapatást Dusty után. Igaz először hallottam, de nem gondoltam, hogy ilyen profi :)
kilenc körül taxi, majd egésznapos relax a Rába élményfürdőben, ami annyira jó volt, hogy a fejfájás is elmaradt :D
jövőre reméljük ugyanitt! koszi!