KricC írta:kék "dance" feliratú szerintem benne van a 4%-ban. olyan kemény h a macskám csak negyedenként ette! :D soha rosszabbat

khm
már majdnem beregeltem a daathra hogy kiönstem pici szívem ez ügyben ... az én macskám barátai hónapok óta rágták a macskám nénikéjénak a fülét, jajj de szuper így a jó, sose volt ilyen jó meg ki tudja mi a fasz. aztán nagy kérdőjelek mellett csak rászánta magát egyszer, hogy másnap szépen visszapostázza a maradék macskakaját a feladónak. nem írom le szerinte mekkora szar, mert felesleges inkább más oldalról közelíteném meg a dolgot. szóval ezek a mai izék valószínűleg ugyanazt tartalmazzák mint anno a kristály. abból jó sokat, nevezzük md---nak és aztán nyomják fel a pillreportson hogy 140-180mg stb. ez természetesen üdvözítő dolog a 2-3 évvel ezelőtti viszonyokhoz képest, de azt azért tisztázni kellene nagyjából semmi köze nincs a 2005-ös rendszerváltás előttiekhez. ahol a macskám lakik, mesélik nagyon sok ember ezzel hülyíti magát hogy ennél jobb meg annál is jobb, természetesen ez mindenkinek a saját joga véleményt alkotni de érdekes módon más tápszereknél ilyen probléma 15 év alatt egyszer sem merült fel, ugyanúgy jól lakik tőle az ember mint 10-15 éve nemtől, kortól és vallási hovatartozástól függetlenül és érdekes módon senki sem akarja bizonygatni hogy ez olyan mint a rééégi, mert nem is kell.
nem ellened mondom amúgy, én örülök ha a macskád jól van tőle csak mivel nekem szívügyem ez a téma kénytelen voltam belepofázni amikor ilyeneket olvasok hogy "hibátlan"

Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után
"Hátulról jössz mint a fodrász - NKS"