Dátum: 2002. június 12. 12:40
Tudtommal semmilyen "hülyeség"/valótlan dolog/ nem szerepel abban, amit írtam. Sanyi is azt írta, hogy valóban nincs semmilyen egészségkárosító hatása. De egyébként ha ezeket a címeket ilyen jól ismered, akkor ezek szerint csak belinkelted oket, de nem olvastad végig? Mert ha elolvastad volna, nem érthetnél egyet azzal, amit Sanyika írt, hogy életed végéig benne marad, lerakódik a gerincveloben. Az általam említett oldalon éppen ezt cáfolják, tévhitnek minosítik. A flashback viszont tényleg valós dolog, de nem azért mert az LSD még jelen van akkor a szervezetben, hanem bár nincs jelen réges-rég, az agyi szinapszisok úgy viselkednek, mintha akkor is éppen tripeznél. Ja, a linket fogalmam sincs honnan szedtem, rég tudom, de hogy honnan? Passz...Lehet hogy pont tényleg onnan, ahova Te írtad, de az is hogy nem...
Néha egy ember megkattan tole? Igen, valóban. Ezt általában különös egyéni érzékenység + nagy mennyiség használata okozza. De asszem ezt nem kéne példaként felhozni, talán. Ha ész nélkül csinálod, és mértéktelenül, más dolgoktól nem megkattansz, hanem meghalsz.
És végképp nem "fikázásból" írtam azt, amit. A fikázást elvbol utálom, és el sem fogadom. Mindenkinek azt szoktam mondani, hogy nagy különbség van a "fika" és az építo jellegu kritika közt. Az elobbi a másik érvek nélküli, pusztán megbántási szándékkal történo leszólása; az utóbbi pontos érvekkel alátámasztott vélemény, melyet a másik esetleg önmaga javára fordíthat. Az elobbit el sem fogadom, az utóbbit viszont igen.
Ja és hogy nehogy úgy tunjön, hogy hazabeszélek, megemlítem hogy nem vagyok trip-párti, s nem azért mert bármilyen szempontból negatív véleménnyel lennék róla, csak egyszeruen nem igazán érdekel.