Drogok...(?)

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 22. 1:56

Norbert: jaja ezt mi is tudjuk, sot Devillel beszelgetunk a dolog legalis voltanak szepsegeirol. :)
XGOD
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 21. 10:15

ezek a majdnem Thc meg iesmi dolgok is lehetnek veszlyesek pl nem tudok rola ,hogy ragaszto ,higito vagy "bortisztito" belgzeset barmilyen torveny tiltja megis utik-vagjak a szpiusokat a rendorok es sztem akkor sem lennenek la egvidamabbak ha Rushal a kezedben futnal ossze veluk :)
consciousness determines existence
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 21. 7:12

Csab (&all): az a bizonyos Devil-féle újság (High Times, http://www.hightimes.com) nem kimondottan a zölddel foglalkozik ám:) Cseles kis lapocska, az ember hitetlenkedő félmosollyal olvasgatja, ámul, hogy egész ZSÁKNYI füvet fotóztak le a hirdetés kedvéért egy középkategóriájú néni társaságában... És mindez teljesen elvonja az ember figyelmét a jobb felső sarokról, ahol egy kisbetűs mondat arról tájékoztat, hogy a képen látható, illetve megrendelhető termék (legyen az mag vagy a fogyasztásra kész növény) NEM marihuana, nem tartalmaz THC-t. A hatás a megtévesztésig hasonló (ne kérdezzétek, hogy mi, ha nem THC, halványlila segédfogalmam sincs), a fogyasztás módja is egyezik (lehet is rendelni cigipapírtól a bongon át a vaporizerig mindenféle okosságot), de mégsem cannabis...

Más kérdés, hogy ha a hatás stimmel és ráadásul (odakint) legális is a dolog, akkor elmebeteg legyen a talpán, aki nem ezt az utat választja, ha már elindul errefelé... Para nélkül szebb az élet :wink:

Még valami: miután semmiféle információm nincs az ilyen cannabis-like, THC-free növények behozatalára vonatkozó jogszabályokról, én személy szerint lebeszélek mindekit a rendelésről egy alaposabb utánajárás előtt... Az ördög nem alszik.
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 17. 19:36

A törvény betűi szerint pedig így van, csak lásd lejebb, nem nagyon szórakoznak az egyspanglis fogyasztókkal, max, de tényleg lásd: Elküldve: Sat Jul 20, 2002 4:07 pm
:roll: :idea: :evil:

Ja, és :D
"Hungarian laws on the possession and use of drugs are strict."
(Forrás: http://www.manutd.com/footballnow/match ... compid=339)
robi roboter
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 17. 19:33

Sombrero: Úgy tudom hogy amiket megrendelhetsz, az nem tartalmaz THC-t (különben hogy jöhetne be az országba), hanem szintén valami herbalizer dolog, hatás úgyanaz, csak (még) nem illegális.

A másik hülyeség amit most hallotam, és nem hiszem el (szerintetek?) hogy a jelenlegi itthoni törvények szerint ha tovább adod a körben a spanglit, már az is terjesztésnek számit :?: :?: :?:
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 16. 16:52

Csab írta:Most olvastam egy Amerikai rendeletet (?) miszerint ha egy rendezvényen valakit fogyasztáson, de föleg ha terjesztésen érnek (az USA-ban) akkor a rendezvény szervezöjét is számon kérik....

Ebben az a csúnya, hogy jól felhergelik a kidobókat, hogy még mielött a police jön ellenörizni, már kiszürjék a nemkivánatos :?: embereket.

Ilyenröl mintha már itthon is hallotam volna :(

igen erröl már én is hallottam/olvastam egy csomót...szerintem ez egy kissé elhamarkodott kijelentés az amcsi parlamentöl...hisz' ök is tudják h ez a TÖRVÉNYJAVASLAT nem vihtelezhetö ki,ugyanis akkor minden helyet be kéne zárni és akkor az állam is rengeteg pénztöl esne el :fist:
Hi-Voltage
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 16. 6:36

Ezeket a dolgokat a neten is meg tudod rendelni, asszem még talán magokat is. :lol:
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 16. 2:57

Na meg aztán órákat lehetne beszélni a semmiröl, aztán meg 2 mondatban kitárgyalni az egész évet...:)

Most olvastam egy Amerikai rendeletet (?) miszerint ha egy rendezvényen valakit fogyasztáson, de föleg ha terjesztésen érnek (az USA-ban) akkor a rendezvény szervezöjét is számon kérik....

Ebben az a csúnya, hogy jól felhergelik a kidobókat, hogy még mielött a police jön ellenörizni, már kiszürjék a nemkivánatos :?: embereket.

Ilyenröl mintha már itthon is hallotam volna :(

Más: Ma nyomott Devil a kezembe egy szintén amerikai lapot (öccse hozta, vagy mifene), ami tisztán és nyiltan a zöldröl szól (na jó, volt benne pár psy gomba cikk is). A poénos, hogy lehet belöle rendelni USAból különbözö keltetöket, meg mindenféle gépeket, ami a házi termesztéshez elviekben nélkülözhetetlen.
Hogy mit ki nem találnak ezek ott nyugatabbra... 8) :lol: ...a fene a jó :?: dolgukat
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 16. 1:39

Ugylatszik mindenki rajott, hogy a drog rossz, megvetendo es ol.
Vagy valoszinubb, hogy mar minden ki lett targyalva.
XGOD
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 15. 10:41

Huu de rég nem drogoztunk mar! (ezt persze csak a forum címére értve írom :) )

Tamasszatok fel ezt a rovatot. Hogy miert nem em?
mert most per pill nincs semmi ezzel kapcsolatos mondanivalom.
G'abe Gollam
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 10. 11:12

"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elo...."

szerző ismeretlen...
laccika
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. július 25. 20:41

Ha már a vicceknél járunk:

Mi a hurkapálca ????

-Vattacukor light
Rollex
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. július 22. 10:08

:lol: :lol: :lol: :lol:

ez yóóóó :D :D :D

megyek az teraszra a müanyag székembe....

majd jövök!
Sanyika
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. július 21. 15:55

:BIG: ezt már hallottam egy másik verzioban,de most is kurva nagyot röhögtem rajta!!!!
Lyna

Hozzászólás Dátum: 2002. július 21. 14:14

Srác otthon unatkozik, elhatározza hát, hogy kimegy az erkélyre és elszív egy dzsjojnttot.
Így is tesz, kiül a muanyagszékébe, eloszedi a cuccot, meggyújtja, beleszív, letüdozi... Aztán várja a hatást. Egyszercsak elhúz egy bazinagy tuzgömb keresztbe a szeme elott.
Hú, ez aztán a cucc!, megtetszik neki a dolog, hátha lesz még más is, szív még egy nagy slukkot... Elhúz megint egy hatlamas nagy tuzgömb.. Jó-jó, tényleg király anyag, de azért már kezd unalmassá válni, node még egyszer azért beleszív.... Marha nagy tuzgömb süvít keresztbe ismét.
Na, megunja, elnyomja hát a csikket, bemegy a lakásba.
A nappaliban szembe jön vele az anyja.
-Hát hol voltál kisfiam?
-Áá, csak kint cigarettáztam az erkélyen..
-Na jó, de három napig!?
robi roboter
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. július 20. 17:07

Reggel megyek haza a cicámtól kóma fejjel - zárva a kedvenc kávézóm, nyista macchiato, nyista reggeli lapok, nyista ébredés lassan, de biztosan, noszo megyek haza, liftre várok, jön lakócimbim egy fekete kis csajjal, meg legyez a jobbossal, hogy elfele innen. Kóma fejjel semmit nem vágok, meg hátha beférek én is oda, de még két arc, be a liftbe öten, negyedikre. Arcok néznek rám méregetve ajtó elött, ÖN is (Ön????) ide tart, akkor csak tessék...
Cimbit tegnap este Pardon elött igazoltatták, cigi a zsebben, bevitték, rabosították, ujjlenyomat stb., benn tartották éjszakára, reggelre szabályos házkutatásival hazahozták. Még szerencse jó (??) fejek voltak, és a hűtönk is bedöglött két hete, szo itthon semmi számukra izgalmas, de elég konkrét volt ez azért 11-kor. Ja, és megemlítették, hogy örsönként hetente kábé 50 olyan arcot rángatnak +, akinél csak egy spanglit találnak... Megrovás, pénzbünti, szt mehecc, de rajta vagy a listánkon...
Na mindegy, ez most úgy kikivánkozott belölem... :x
Fakkdöpolisz 8)
robi roboter
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. július 11. 15:02

A legjobb biznisz a kannabisz
http://index.hu/gazdasag/vilag/kanna0711/ 8)
robi roboter
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. július 11. 14:23

Csab, valahol hallottam már...:) De az tud a legdurvább lenni, amikor az alany mindenféle kényszerképzettől (nem haluzik, csak a fejébe vesz mindenfélét...) szenved: halálosan retteg egy csinos, törékeny alakú lánytól, folyton azt hiszi, hogy zavar és azt a kérdést ismételgeti, hogy "nem baj, hogy én is jöttem?", stb...

Rettenetes dolgok ezek, és nem vessztük őket komolyan... :wink: Mint ahogy magunkat se néha... :roll: Csak tudnám, miért érzem mégis jól magam...:)
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. július 11. 13:52

És állitólag még butaságokat is beszél össze vissza, de úgy hogy senki nem érti körülötte hogy miröl van szó...
:D
Te hallotál már ilyenröl, Norbi? :D
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. július 11. 12:49

Én is csak osztozni tudok Sombrero döbbenetében... Ti szívtok? Jesszus... Anyu nekem is azt mondta, hogy rá lehet szokni az elsőtől, és utána csak csupa csúnya dolgot csinál az ember... 8) Szal óvatosan... :wink:
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. július 11. 11:39

eheheh Sombi ;))))
Boxer
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. július 11. 8:45

Ti szoktatok szívni?
És milyen?
Állítólag az elsőtől rá lehet szokni!Vigyázzatok! :P
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2002. július 11. 0:55

Robokopi...nálam is igy van ismerösökkel...de a fahéjat érdemes kiprobálnotok..nekem nagyon bejön!!!
Világbéke!! ;)

Az emberben lakozó démont tanítani, nem pedig elűzni kell !

"Természetesnek lenni a legnehezebb póz, amit az ember felvehet."
(Oscar Wilde)
Besty_
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2002. július 9. 0:01

öööö.....miről beszélgettek épp?....hogy ki dohányzik?

***vihog

Amúgy én nem kifejezetten kedvelem a spanyolt....de ezt a fahéjas macerát bepróbálnám lóriba, mer' imádom....

Talál elvenné a torro szar ízét 8)
Pip™
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. július 8. 18:37

Robokopi: Ez fura, de nálam is igy van... (nem dohányzom.)
Csab
Site Admin

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa