Drogok...(?)

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 6. 21:05

Kép
Szép kis lista, mi? :wink:
robi roboter
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 6. 13:10

Miért, és mi van akkor, ha nem THC-tartalmú az a növény? Teszem azt, nagyi szövögeti a kenderszoknyát, a kisunoka meg épp teker abból, ami a ruhához már nem kellet... Beesik látogatóba a POLICE, megtalálják a feltűnően jókedvű családot. Bevisznek mindenkit, a zöldségekkel együtt. Bent ütik-vágják őket, ahol érik, mert valamivel ugye agyon kell ütni az időt és a gyanusítottat, amíg a növény bevizsgálása tart...

Aztán kiderül, hogy szerencsétlen zöldség azt se tudja, mi az a tetra-hidro-cannabidol... A családot persze elengedik, de akkor az már mit számít? Kölöknek úgyis van még 1 hónapja itt-ott begipszelve, addig nem lesz felhőtlenül boldog...

Szal a dolgok ilyen stádiumában szinte mind1, van-e benne THC vagy nincs... Vagy tévedek :?:
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 6. 10:38

De a Blikk **aaa hahahah hahaha ha...
Én is olvastam, szegény nagyi.

Amúgy érdekes hogy a cikk szerint nem is tudták megállapítani hogy biztosan thc tartalmú növényt találtak e. Szakavatott rendőrök...
G'abe Gollam
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 6. 9:53

Blikkben olvastam a "drognagyiról", aki kenderruhákat szött a kertjében termesztett növényekböl, rendörök azonban THC-tartalmat vélnek találni a lekaszált fűben. Namindegy, ez :?
Azonban van egy értékszámítás a cucc áráról, ahol 1000 Ft-os utcai árral számolnak. Nem tudtok vkit, aki ennyiért árul? :roll: :idea: :twisted:
robi roboter
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 5. 23:16

Hááát igen. Elöny. Kapna jó kis zárjegyet, ami ugye az adót vonja magával, viszont a legális forrás miatt (tuti a beszerzett minöség) talán lemenne az alapár.

További elöny? Mert most hirtelen hátrány nem jut eszembe, hacsak nem az hogy az 15 éves kölykök a suli budijában cigi helyett spanglit tolnának sunyiban (gondolom azért lenne valami korhatáros dolog itt is.)
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 4. 15:32

Erre azért nem tenném a nyakam... Sőt... Én még abban sem vagyok biztos, hogy ami hollandéknál az a bizonyos "legális marijuana", az tényleg kender és nem "csak" skunk...

Abban meg végképp kételkedem, hogy a honi törvénykezés példaértékűnek tekintene egy angol példát. Magyarul kétlem, hogy van összefüggés a light dolgok külföldi és itthoni legalizálása között.

Ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy a zöld legalizálása nem lenne hülyeség: hátrány nem származna belőle (aki szívni akar, most is szív :arrow: nem lenne több "cuccos"), max előny...
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 4. 15:23

ja ez igaz,akkor talán itt is legalizálnák a dolgot
azt hallottam,h Hollandiában magadnál tarthatsz max 3 bogyót és azért még nem csapnak meg a zsaruk,csak ha több van nálad :!: tehát a saját felhasználás engedélyezett...
ez a hír nem 100%...mi a véleményetek igaz lehet ez :?: :?: :?:
Hi-Voltage
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 4. 13:21

Elképesztően komoly lépés lenne, ha az angolok legalizálnák a zöldet... Gondoljatok csak bele: Európán belül talán épp ők a legszigorúbbak ilyen téren... :!:
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 3. 21:11

Egy éven belül legális lehet a fű Nagy-Britanniában?!
A Sunday Times nevű brit lap kormányértesülésekre hivatkozva nemrég közzétette azt a hírt, mely szerint az elkövetkező egy évben bizonyos kormányzati körök szeretnék elérni a kannabisz dekriminalizálását. A belügyminisztériumra hivatkozva az újság azt közölte, hogy várhatóan még a nyár folyamán nyilvánosságra hozzák a tervezetet. Annyit már lehet sejteni, hogy az eddigi szigorú szabályok helyett ezentúl nem kellene a letartóztatástól félni annak, aki marihuánát tart magánál Angliában. Brixtonban, Dél-Londonban már folynak olyan előkészületek, amelyek során a rendőrség különbséget tehet az eljárásában a kannabisz-származékokat birtoklók és a kemény drogokat használók között. A kísérleti jellegű rendőrségi eljárással - amely 2001. július 2-án kezdődött - az eltelt idő alatt 1350 órányi munkát takarítottak meg, azaz két rendőrtiszt teljes munkaidejét. Eközben a kemény drogokkal összefüggésben 19 százalékkal növekedett a letartóztatások száma, míg a kannabisz-dealerek őrizetbe vételeinek száma 11 %-kal növekedett.
Patex
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 23. 2:33

Nekem ilyeneket a szamologepem nagyon vagja, ugyhogy be is irom ide.
Kilog-bol fontba ->2.204622622
lb-bol Kg-be ->0.45359237

Remelem kielegito valaszt sikerult adnom :)
XGOD
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 22. 22:12

Te Norbi! Ha már igy vágjátok a mértékegységet, hogy is van az a váltószám? 1kg=?lbs (vagy mi a rák?)
Mielött még bárki félreértené, bár igaz hogy drogok topicban vagyunk, a kilogrammnak semmi köze ehhez a témához... :D
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 22. 13:51

XGOD, jaja, nekem is rémlik... Még az is lehet, hogy ott voltam... :) Sőt, tovább megyek: én ahányszor találkozok Devillel (átlagban naponta egyszer), annyiszor beszélünk a kérdésről. Annyira, hogy már simán vágjuk az összes angolszász (tömeg)mértékegységet, kiszámoltuk, hogy mi merre mennyi, stb... Csak azért írtam, amit írtam, hogy azok, akik 1-1 ilyen beszélgetésnél nem voltak jelen, nehogy azt képzeljék, hogy... Na mind1, éééérted:)
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 22. 1:56

Norbert: jaja ezt mi is tudjuk, sot Devillel beszelgetunk a dolog legalis voltanak szepsegeirol. :)
XGOD
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 21. 10:15

ezek a majdnem Thc meg iesmi dolgok is lehetnek veszlyesek pl nem tudok rola ,hogy ragaszto ,higito vagy "bortisztito" belgzeset barmilyen torveny tiltja megis utik-vagjak a szpiusokat a rendorok es sztem akkor sem lennenek la egvidamabbak ha Rushal a kezedben futnal ossze veluk :)
"In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, it's the exact opposite."

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 21. 7:12

Csab (&all): az a bizonyos Devil-féle újság (High Times, http://www.hightimes.com) nem kimondottan a zölddel foglalkozik ám:) Cseles kis lapocska, az ember hitetlenkedő félmosollyal olvasgatja, ámul, hogy egész ZSÁKNYI füvet fotóztak le a hirdetés kedvéért egy középkategóriájú néni társaságában... És mindez teljesen elvonja az ember figyelmét a jobb felső sarokról, ahol egy kisbetűs mondat arról tájékoztat, hogy a képen látható, illetve megrendelhető termék (legyen az mag vagy a fogyasztásra kész növény) NEM marihuana, nem tartalmaz THC-t. A hatás a megtévesztésig hasonló (ne kérdezzétek, hogy mi, ha nem THC, halványlila segédfogalmam sincs), a fogyasztás módja is egyezik (lehet is rendelni cigipapírtól a bongon át a vaporizerig mindenféle okosságot), de mégsem cannabis...

Más kérdés, hogy ha a hatás stimmel és ráadásul (odakint) legális is a dolog, akkor elmebeteg legyen a talpán, aki nem ezt az utat választja, ha már elindul errefelé... Para nélkül szebb az élet :wink:

Még valami: miután semmiféle információm nincs az ilyen cannabis-like, THC-free növények behozatalára vonatkozó jogszabályokról, én személy szerint lebeszélek mindekit a rendelésről egy alaposabb utánajárás előtt... Az ördög nem alszik.
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 17. 19:36

A törvény betűi szerint pedig így van, csak lásd lejebb, nem nagyon szórakoznak az egyspanglis fogyasztókkal, max, de tényleg lásd: Elküldve: Sat Jul 20, 2002 4:07 pm
:roll: :idea: :evil:

Ja, és :D
"Hungarian laws on the possession and use of drugs are strict."
(Forrás: http://www.manutd.com/footballnow/match ... compid=339)
robi roboter
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 17. 19:33

Sombrero: Úgy tudom hogy amiket megrendelhetsz, az nem tartalmaz THC-t (különben hogy jöhetne be az országba), hanem szintén valami herbalizer dolog, hatás úgyanaz, csak (még) nem illegális.

A másik hülyeség amit most hallotam, és nem hiszem el (szerintetek?) hogy a jelenlegi itthoni törvények szerint ha tovább adod a körben a spanglit, már az is terjesztésnek számit :?: :?: :?:
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 16. 16:52

Csab írta:Most olvastam egy Amerikai rendeletet (?) miszerint ha egy rendezvényen valakit fogyasztáson, de föleg ha terjesztésen érnek (az USA-ban) akkor a rendezvény szervezöjét is számon kérik....

Ebben az a csúnya, hogy jól felhergelik a kidobókat, hogy még mielött a police jön ellenörizni, már kiszürjék a nemkivánatos :?: embereket.

Ilyenröl mintha már itthon is hallotam volna :(

igen erröl már én is hallottam/olvastam egy csomót...szerintem ez egy kissé elhamarkodott kijelentés az amcsi parlamentöl...hisz' ök is tudják h ez a TÖRVÉNYJAVASLAT nem vihtelezhetö ki,ugyanis akkor minden helyet be kéne zárni és akkor az állam is rengeteg pénztöl esne el :fist:
Hi-Voltage
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 16. 6:36

Ezeket a dolgokat a neten is meg tudod rendelni, asszem még talán magokat is. :lol:
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 16. 2:57

Na meg aztán órákat lehetne beszélni a semmiröl, aztán meg 2 mondatban kitárgyalni az egész évet...:)

Most olvastam egy Amerikai rendeletet (?) miszerint ha egy rendezvényen valakit fogyasztáson, de föleg ha terjesztésen érnek (az USA-ban) akkor a rendezvény szervezöjét is számon kérik....

Ebben az a csúnya, hogy jól felhergelik a kidobókat, hogy még mielött a police jön ellenörizni, már kiszürjék a nemkivánatos :?: embereket.

Ilyenröl mintha már itthon is hallotam volna :(

Más: Ma nyomott Devil a kezembe egy szintén amerikai lapot (öccse hozta, vagy mifene), ami tisztán és nyiltan a zöldröl szól (na jó, volt benne pár psy gomba cikk is). A poénos, hogy lehet belöle rendelni USAból különbözö keltetöket, meg mindenféle gépeket, ami a házi termesztéshez elviekben nélkülözhetetlen.
Hogy mit ki nem találnak ezek ott nyugatabbra... 8) :lol: ...a fene a jó :?: dolgukat
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 16. 1:39

Ugylatszik mindenki rajott, hogy a drog rossz, megvetendo es ol.
Vagy valoszinubb, hogy mar minden ki lett targyalva.
XGOD
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 15. 10:41

Huu de rég nem drogoztunk mar! (ezt persze csak a forum címére értve írom :) )

Tamasszatok fel ezt a rovatot. Hogy miert nem em?
mert most per pill nincs semmi ezzel kapcsolatos mondanivalom.
G'abe Gollam
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 10. 11:12

"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elo...."

szerző ismeretlen...
laccika
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. július 25. 20:41

Ha már a vicceknél járunk:

Mi a hurkapálca ????

-Vattacukor light
Rollex
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. július 22. 10:08

:lol: :lol: :lol: :lol:

ez yóóóó :D :D :D

megyek az teraszra a müanyag székembe....

majd jövök!
Sanyika
Site Admin

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa