Drogok...(?)

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 13:42

persze behívták hogy "figyi gyere be és nyilatkozz azonnal parókában, elváltoztatott hangon, de a főfelismerhetőségességesmágos piros nikedban mert különben irgum burgum"... -mondta Claudia, és mivel tudjuk hogy ez a nőszemély milyen pikáns, provokativ meg minden, Missy is jól megijedt és gyorsan elvállalta a szereplést.
Tide vótam
Vendég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 13:27

Na ez az Missy volt az!!
Ezen gondolkoztam h h hivják,tudtam h ismerem de nem vágtam a nevét!! :oops: Na.
Jol áll neki a fekete haj! :D
Hogy mondta h kilehet birni egy 8 orás technobulit is cuccok nélkül!!
Már csak egy kérdés van,öt behivták vagy saját önszántábol jelentkezett! ez utobbit nem hiszem mondjuk
Lyna

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 12:35

Ja, missi azert jol megmondta nekik!
XGOD
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 12:28

jóvan ezer sorry, nem olvastam el a két "kezdő" beírást csak utólag
***hibát követett el, megy is a sarokba kukoricára térdelni
... durva, hogy kiírtam a "nevét"?
***morfondirozik
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 12:23

Claudia showban legkomolyabb Missy volt (nem _A_ soundhead fórumos hanem a "másik")
van ez nem publikus??
akkor töröljétek... ;)
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 12:16

Szerencsére én boldod tudatlanság állapotában dolgoztam az említett TVműsor alatt. De azt tudom, hogy Claudia és az ő összes műsora szemét, a magyar média szégyene. A mi szégyenünk meg az, hogy szeretett kis országunk népe meg is eszi ezt a szemetet.

Az viszont a lasztistévékettő nélkül is tudom, hogy Magyarországon divat olyasmit gyűlölni és ellenezni utolsó vérig, amit nem is ismerünk... Személyes tapasztalat: egy kolléga-baráttal beszélgettem már többször a témáról. Alapvetően már azt képtelen volt felfogni (pedig fiatal, elvileg nyitott ember), hogy egy joint elszívása még nem avat kemény drogossá. Sőt, megkockáztatom, hogy pl 2 hétente 1 laszti sem... Sőt... :twisted: Az természetesen nem alkesz, aki hetente leissza magát sárga földig. Csak azért nem az, mert az alkohol legális.

De én már ott tartok, hogy erről nem sok értelme van beszélni: aki fel tudja fogni, az elég intelligens ahhoz, hogy magától is megértse, nem kell neki magyarázni. Aki meg nem rendelkezik ennyi IQ-ponttal, annak hiába is magyarázza az ember. Csak felhúznám magam a primitív emberi butaságon... Csak abban reménykedem még, hogy megélem azt a napot, amikor a magyarok is elég éretten tudnak majd gondolni erre a témakörre, és különbséget tudnak tenni egy heroinfüggő és egy alkalmi cannabis-fogyaszó között. Mert egyelőre ez nem megy...

Az pedig, hogy a TVben olyanok nyilatkoznak elítélő hangnemben, akik azt sem tudják, miről beszélnek, már meg sem lep. Nem akarok politizálni, de egy párhuzamot megengedek magamnak: az egész újkori magyar politika erről szól. Olyan emberek nyilatkoznak, irányítanak és vezetnek, akiknek halványlila segédfogalmuk sincs az adott szakterülteről. Nem hiába válhatott kampányszlogenné a "szakértő kormány". Újdonság lenne...
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 1:23

a cukorbeteg csaj,aki orvosa tanacsara fuvel kezelte magat...
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 0:57

Hat igen ez nekem is "tetszett", az egyenes ut vezet a zoldtol a szurasig, atlag 1,5 even belull radasul. Talan jobb nem is idegeskedni ilyeneken, ez van ugyse lehet rajta valtoztatni.
Azert arra kivancsi lennek hany drogellenzonek van egyalltalan valami valos informacioja a drogokrol amitket o annyira utal es tilt!
Veget ki nezte ?
Arra lettem volna kivancsi, hogy ki volt a beepitett eber a "DJ", vagy a herkas ?
XGOD
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 0:28

vedoszentunk :lol: ,TIMOTHY LEARY majdnem 80 volt,amikor meghalt,pedig ezt-azt kiprobalt eleteben,es asszem,nem is keveset :cry:

amugy tenyleg letezik 1 olyan cikk,nekrolog,ami a "Saint Timothy Leary" cimet viseli,R.U.Sirius ( :lol: ) a szerzo,es a mondo 2000 vmeik 96os szamaban olvashato...
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 0:20

Nem akartam Claudiáról beszélni, de azért most már pár gondolat:
Volt a rehabos ürge, aki miután megejtette elsö idegesitö beszólását a jointról (nem emlékszem pontosan, de a legalizás ellen szólt) Claudia visszakérdezett hogy szivott e már. Ö rögtön rávágta hogy soha. na most kérdem én hogy az ilyen hogy lehet egyrészt rehabos, másrészt hogy tud olyat ellenezni amit nem is ismer?
A másik a hernyós téma volt, amire ö rögtön rávágta hogy, -á arról le lehet jönni... Rendben van öreg, te már csak tudod. (bocs, probálok nem primitivkedni, csak kicsit én is pipa vagyok)

Aztán jött az drogban elhúnyt srác édesapja, akinek minden részvétem, de ne akarjon olyan vitába belemenni hogy az alkoholista ember jobb mint a füves. Erröl ne akarjon ö véleményt alkotni, amikor pont az ö generációja az akik a kocsmában kezdik a napot...(nem álltalánositok)
Volt a kendermag alapitványos (vagy mifene) srác, aki nagyon jól mondta meg neki hogy nézzen csak meg egy alkesz családot, hogy menyit szenved a káros szenvedély miatt.
NA meg hogy egy alkesz elél 80 évig, mig cuccal (füre gondolt?) 30 a max? Hát miröl beszél ez? Szeretem amikor kompetens emberek szólalnak meg egy adott témában... Bár nem t'om mit vártam egy Claudiától...csak az a baj hogy ezzel megint ment a nép hülyités/félrevezetés. Még szavaztak is hogy ki van a legalizálás melett és ellene... :( viccc...
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 0:10

Csab: lattam en is a parokas,eltorzitott hangu ismerost :lol:

amugy nagyon gazos volt a musor,es 1szer mar vki a fejebe verhetne ennek a sok toketlen eletebenegyjoinotnemlatottdeazerttudalekosanokoskodo pofanak,h a letezo legszemetebb es legarcatlanabb hazugsagok 1ike,h az elso fuves cigitol egyenes ut vezet a fecskendoig :twisted: amikor ezt hallom,mindig nagyon ideges leszek,es arra gondolok,h azert keves olyan europai orszag van,ahol a lakossag tetemes resze be is veszi ezt a dumat :cry:

holland drogtorvenyekhez sajna,tudatilag meg nem vagyunk eleg erettek...
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 13. 0:04

Maximum szarul leszel, és kidobod a rókát...

... egyébként meg nem biztos hogy jó az ha átvennénk egy az egyben Hollandia drogtörvényét (asszem Donpepe irta). Gondolj bele, milyen eszetlenkedések lennének itt, ha hirtelen egy még az elözö rendszer korlátait el nem felejtö ország (no politikai hozzászólás) egy olyan "szabadságot" kap, amit eddig tüzzel vassal égettek...Még az is szívna, akinek nem esne jól...

Erröl jut eszembe, hogy láttátok a mai Claudia showt? Én sem nézem, de hirtelen odaakadtam és láttam rajta egy régi kedves eltorzitott hangú ismeröst.
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 11. 21:59

Vagy marad a régi módszer!
A puding próbája az evés!
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 11. 17:51

Nem, ezek nem olyanok:) Ezek olyanok, hogy lepattintasz 1 kis darabot a kerekségről/elveszel pár szemcsét a fürgéből, rá/beleteszed, ráöntöd (teszt típusától függően) és a kis okos megmondja neked, hogy mennyire tiszta (értsd: megbízható), amivel mérgezed magad. THC-teszt esetében értelemszerűen a hatóanyag koncentrációját adja meg.
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 11. 17:40

Ezek nem pössentés utáni tesztek?
Halottnak a csók? :roll:
robi roboter
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 11. 17:21

Azt bevizsgálhatod te is, otthon... Drogteszt birtoklását, ha jól tudom, semmi sem tiltja... Ilyen drogteszt többek között erről az oldalról is rendelhető: http://www.420herb.com
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 11. 16:33

Én plö szívesen venném, ha bevizsgálná valaki a ruhatár mellett mibôl is van a Pokemonom :wink:
robi roboter
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 11. 15:12

Mi nem akarjuk átvenni Hollandia drogtörvényét? :D
Don_Pepe
Friss hús

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 10. 10:16

sokat nem tudok svajcrol,bar oktober kozepen pont oda megyek,szal,csak annyit,azt se tegnaprol,h pl. zurichben vannak oan hely,ahol a sulyos heroinistak (asszem,orvosi felugyelet mellett) legalisan hozzajuthatnak (es nem a metadonhoz). de ez tenyleg csak egy viszonylag regi info...
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 10. 1:01

Hmm... ez érdekes...ismét tudok egy pár új dolgot :(

más: ha jól hallottam félfüllel valamelyik hírben: Svájc tervezi egy az egyben átvenni hollandia drogtörvényét. Erröl valaki tud valamit? Megerösítés?
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 7. 21:46

A Büntető törvénykönyv kábítószerrel való visszaélésre vonatkozó paragrafusainak módosítására elsősorban azért van szükség, hogy a nemzeti kábítószer-ellenes stratégiát meg lehessen valósítani - vélekedett Frech Ágnes, a Fővárosi Bíróság Büntető Kollégiumának vezetője.

A kollégiumvezető több mint 20 éve foglalkozik a témával és részt vett a módosítási tervezet vonatkozó részeinek kidolgozásában.

Frech Ágnes rámutatott: a szigorú büntetőjogi környezet akadályozta az egészségügyi és szociális gondoskodás hatékony működését.

Hangsúlyozta: nem vált valóra az az ígéret, hogy az 1998-as szigorítás csupán a szervezett bűnözői kör elleni hatékonyabb fellépést segíti, és nem az alkalmi fogyasztók felé irányul.

Mint elmondta, az Országos Kriminológiai Intézetben készült, csaknem ötezer kábítószeres ügyet vizsgáló tanulmány is azt mutatja, hogy a korábbinál szélesebb szervezett bűnözői kört nem sikerült feltárni.

Hozzáfűzte: van ugyan néhány 30 vádlottas, 50 vádlottas ügy, de az igazi növekedés a fogyasztói körrel szemben indított eljárások számában volt tapasztalható.
A szakember szerint a szigorítás nem volt indokolt, mert a kereskedői magatartást a bírák mindig is szigorúan ítélték meg.

Kifejtette: a mostani tervezet kompromisszumos kriminálpolitikát jeleníti meg, lehetővé teszi, hogy a védekezés civilizáltabb, humánusabb eszközei érvényesüljenek. Emellett megmarad a büntetőjogi üzenet is, hiszen közvetett módon továbbra is büntethető a fogyasztás.

A módosítási tervezet legismertebb eleméről, az elterelés kiterjesztéséről szólva Frech Ágnes elmondta: az jóval túlmegy az 1993-as törvény által meghatározott kereteken, egyik feltétele a saját használatra történő megszerzés, termelés, előállítás, tartás.
A terápia vállalására és ezzel a büntetés elkerülésére a kábítószerfüggők mellett az új szabályozás szerint azoknak az alkalmi fogyasztóknak is lehetőségük lenne, akik csekély mennyiségre követnek el kábítószerrel való visszaélést.

Azokra is vonatkozna az elterelés kiterjesztése, akik a kábítószer-fogyasztó életmóddal összefüggésben csekély mennyiségre követnek el kínálást, átadást.

A kollégiumvezető kiemelte: a tervezet feloldaná azt a feszültséget is, amelyet az olyan esetek jelentettek a bírák számára, amikor például egy 18 és fél éves fiatal 17 és fél éves osztálytársának ad át kábítószert.

A hatályos jogszabályok szerint egy ilyen esetben míg a 18 éven aluli fiatalkorút próbára bocsáthatja vagy megrovásban is részesítheti a bíró, addig 18 és fél éves társára enyhítő körülmények figyelembe vételével is legalább 3 év letöltendő szabadságvesztést kell kiszabnia.

A módosítás tervezete ezt a helyzetet úgy oldja meg, hogy a kábítószer mennyiségére való tekintettel tartalmazza minden egyes tényállás vétségi alakzatát is, amely csupán két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget, de pénzbüntetéssel és közérdekű munkával is büntethető.

A tervezet magában foglalná azt - a Legfelsőbb Bíróság jogértelmezése alapján a bírák többsége által már alkalmazott - gyakorlatot, hogy csak azért a mennyiségért büntethető valaki, amennyit elfogásakor találtak nála, a korábban elfogyasztott, a szervezetbe beépült szer mennyiségét nem lehetne összegezni.

A kollégiumvezető elmondása szerint a jogszabály-tervezet újdonságai közé tartozik az is, hogy egy paragrafusba vonná össze a 18 éven aluliakkal kapcsolatos kábítószeres tényállásokat és kimondaná: a terápiát folytatók nem büntethetők.

Hozzátette: a jelenlegi módosítás nem változtatna a mennyiségi határokon.
A kábítószerek közötti differenciálásról elmondta: van rá igény, és általában a magyar bírák is különbséget tesznek a büntetések kiszabásakor.
Patex
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 7. 21:09

Valoszinü h nem mindenki vallotta b h drogos,ugyh hiányzik pár százalék!!
Romániában meg nincs pénz azért nem füveznek!
Lyna

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 7. 18:17

ejnye!
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 7. 1:15

Ebben az amerikaban mennyi mocskos drogos el!
Kesz ferto ez az orszag.
Pfuj!
XGOD
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. szeptember 6. 21:05

Kép
Szép kis lista, mi? :wink:
robi roboter
Főtörzsvendég

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa