Én megfenyegetni pl tuti nem fogom!
Ma már tartottam egy szentbeszédet a cigiről neki és ha látom h bármi para van, tartok többet is..
persze olyan "fiatalosat" hogy a segítőt és a barátot lássa bennem, ne azt, amit régebben én láttam a szüleimben (dackorszak rlz), noha ők is segíteni akartak! (cigi, rossz társaság stb témakörben)
Szerencsére "drogilag" még nincs veszélyben, és már most több a felelősségtudata meg az esze ilyen szempontból, mint nekem
...és a bulitémát azért nem úgy vágja, hogy mikor mit csinálok ("anyagilag"), ha esetleg félreérthető voltam... a balatoni nyaralásunkkor sem _értette_ a vizibiciklis mókát (érdekes illatú cigi körbemenetele), csak akkor kezdte sejteni amikor volt az a bizonyos "postaláda" eset, Sombi gondolom Te emléxel erre

Ez úgy jön ide, h pl meséltem erről is ma neki (egyperces novella;))... ez még mindig jobb, mintha tenném a hülyét (hasonlitanám az "amikor a méhecske rászáll a virágra" felvilágosítást a szülők részéről, mert nyíltan nem tudnak/akarnak beszélni... a gyerek meg csak jobban megzavarodik)
....és bár alig követem nyomon, mikor, mit, miért csinál (pedig talán igényelné), most ilyen szempontból tuti rákérdezek mindig, ha úgy érzem, szükséges... azt hiszem, hallgatni fog rám és a tanácsaimra..
És akinek nincs huga/öccse, ne nyugodjon meg, mert (valszeg) lesznek gyerekei!
Tidemama kiselőadásunkat olvashatták...

...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)