Gondolkozok ember!
Ti is gondolkozhatnátok, mielőtt oltogattok itt engem. De tudjátok mit? Nem töröm itt magam, úgyis mindenki azt csinál amit akar.
De ha megnézitek, hogy mit sikerült elérnem csupán annyit, hogy a drog mellett kiállók is elkezdték sértegetni egymást. Hol az egyetértés?
Hogy nem tudok semmit a drogokról? Abban igazad lehet, hogy nem éltem át a hatásukat és nem is akarom, mert érzem annyira jónak az életemet, hogy ne kelljen ilyen szeméthez nyúlnom. Mindent lehet mértékkel csinálni, de vannak olyan dolgok amit felesleges lenne, még mértékkel is.
Viszont ezt az egy lapon emlegetést nem nagyon értem..Ok, hogy a fájdalomcsillapitó is káros, de azért elég mást célt szolgál, mint mondjuk egy extasy tabletta..
A legalitás-illegalitás dologról meg annyit, hogyha legális lenne már lehet, hogy nem is kéne.. Vagy azt szeretnétek, hogy az legyen? Jó példa erre Hollandia, ahol vöröskeresztel elátott önkéntesek rójják az utcákat és osztják a fecskendőket, hogy elkerüljék a vérfertőzést meg az egyéb kellemes betegségeket. Jó példa Hollandia, ahol a legmagasabb a bűnözés aránya Európában, ahol nem tudsz végig menni úgy egy utcán, hogy legalább 20-a ne jöjjenek oda hozzád, hogy: Kell heroin, kokain?
Tekintsétek ezt példának és örüljetek, hogy változik a drogtörvény.
Az emberi civilizáció fejlődésének valószinűleg az a lényege, hogy minél több káros dolgot magadba szivj.
S mielőtt leugattok engem elkéne gondolkozni a dolgokon és nem csak a saját világnézeteteket terjeszgetni. Mert lehet, hogy most még jó buli bármit csinálni, de kiváncsi leszek, hogy 10-20 év múlva is az lesz-e, hogyha visszatekintetek erre az időszakotokra. (sajnos lesznek olyanok, akik nem fognak tudni...)