Drogok...(?)

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 20:03

Vérfertőzés
203.§ (1) Aki egyenesági rokonával közösül vagy fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor tizennyolcadik életévét nem töltötte be.
(3) Aki testvérével közösül, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
"In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, it's the exact opposite."

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 19:45

Hmm... Maradjunk csak a tűknél! Ha a többször használatos tű miatt kapod el az Aids-et akkor azt minek nevezed? Pechnek? Szerintem a vérfertőzés megfelelő szó rá. Nem kell oktatgatni, nem most vették le rólam a pelenkát!
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 19:32

Drága Pimpike!
a vérfertozés az amikor megdugod a hugod novered ocsed battyad unokahugod vagy bárki ojat aki vér szerinti rokonod... ha a nyukádat az oidipusz komplexusnak hivják!
remélem tudtam segiteni a dolgok megértésében...
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 19:21

azt ig ykonkrétan kétlem hogy hollandiaban a legnagyobb a bönözés aránya... de pl hollnadia ezzel elérte hogy kevesebb az éces (hala a steril fecskendöknek) és a könnyu drogok(nem kokain heroin es tarsai) legalizalasaval azt el tudta érni hogy a kabitoszerkereskedelem ellenorizheto nem lesz priusza minden 3. tizenévesnek és az allam nem keves bevetelt produkal raadaul a fekete penzek merges fogat is kihuztak ennyit a rossz holland peldarol amit mindenki jonak tart... csupan mashol nem annyira kulturaltak es toleransak az emberek mint hollandiaba.. sajnos
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 19:20

Részemről levan zárva. De ti meg leszokhatnátok a sértegetésről, mert nem tudom, hogy mi alapján érzitek különbnek magatokat egy másik embernél...
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 19:19

"példa erre Hollandia, ahol vöröskeresztel elátott önkéntesek rójják az utcákat és osztják a fecskendőket, hogy elkerüljék a vérfertőzést "

nalam az palyazik az ev beszolasa cimre.nem hinnem ,hogy az elkovetkezo 8 napban sikerul uberelni ezt barminek is ,mert az eddig eltelt 350-ben tuti nem volt kemenyebb :)
"In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, it's the exact opposite."

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 19:15

en Pimpi (sajnos egyre tobb) beirasabol azzal egyetertek ,hogy karos ,jo hogy nem probalta ki es remelem nem is fogja (mar igy is eleg sulyos forma).az osszes tobbi ertelmetlen,osszefuggestelen baromsag.sztem maradjunk annyiban ,hogy te nem drogzol,mindenki mas aki kiprobalta 1-2X az rossz taNUlmanyi eredmenyekkel rendelkezo lecsuszott alak ,akinek lehet,hogy tablettak lesznek a karacsonyfa alatt stb stb es zarjuk le,mert nagyon sok embert magadra fogsz haragitani .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pharkas 2002. december 23. 19:23-kor.

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 19:14

Gondolkozok ember!

Ti is gondolkozhatnátok, mielőtt oltogattok itt engem. De tudjátok mit? Nem töröm itt magam, úgyis mindenki azt csinál amit akar.

De ha megnézitek, hogy mit sikerült elérnem csupán annyit, hogy a drog mellett kiállók is elkezdték sértegetni egymást. Hol az egyetértés? :)

Hogy nem tudok semmit a drogokról? Abban igazad lehet, hogy nem éltem át a hatásukat és nem is akarom, mert érzem annyira jónak az életemet, hogy ne kelljen ilyen szeméthez nyúlnom. Mindent lehet mértékkel csinálni, de vannak olyan dolgok amit felesleges lenne, még mértékkel is.

Viszont ezt az egy lapon emlegetést nem nagyon értem..Ok, hogy a fájdalomcsillapitó is káros, de azért elég mást célt szolgál, mint mondjuk egy extasy tabletta..

A legalitás-illegalitás dologról meg annyit, hogyha legális lenne már lehet, hogy nem is kéne.. Vagy azt szeretnétek, hogy az legyen? Jó példa erre Hollandia, ahol vöröskeresztel elátott önkéntesek rójják az utcákat és osztják a fecskendőket, hogy elkerüljék a vérfertőzést meg az egyéb kellemes betegségeket. Jó példa Hollandia, ahol a legmagasabb a bűnözés aránya Európában, ahol nem tudsz végig menni úgy egy utcán, hogy legalább 20-a ne jöjjenek oda hozzád, hogy: Kell heroin, kokain?

Tekintsétek ezt példának és örüljetek, hogy változik a drogtörvény.

Az emberi civilizáció fejlődésének valószinűleg az a lényege, hogy minél több káros dolgot magadba szivj.

S mielőtt leugattok engem elkéne gondolkozni a dolgokon és nem csak a saját világnézeteteket terjeszgetni. Mert lehet, hogy most még jó buli bármit csinálni, de kiváncsi leszek, hogy 10-20 év múlva is az lesz-e, hogyha visszatekintetek erre az időszakotokra. (sajnos lesznek olyanok, akik nem fognak tudni...)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 19:10

Az, hogy a fű kevésbé káros mint az alkohol valahol aláírom, mert én is inkább "cigizek" mit iszok, de azért a szintik sokkal durvábbak, mint a pia, és ha evvel nem értesz egyet, akkor tartós tejet, meg új cipőt már te se vegyél....

nah én ezzel nem értek egyet de azért veszek tejet meg cipöt is... abba gondolj bele ember hogy mondjuk egy évben hany drogos hal meg (kb 100-150nél már sikzoznak) és hány alkoholista hal meg mondjuk máj vagy egyéb gondok miatt ill. hány alkoholtol felvértezett ember öl meg vkit veri meg az élettársát... az akülömbség sztem hogy a drogos és az alkoholita között oriási személletbeni külömbség van! én nem azt mondom hogy jo a drog... errol szo nincs de azért ne keverjük a szezont a fazonnal és azt meg hogy lehet hogy a drogos agressziv... kicsit nezzetek utanna hogy a verkedések késelések lovoldozesek hany %a követi L alkoholista es hany %ban drogos...
amugy meg Te is gondolkodhatnal mielQtt személyeskedsz és másokat értékelsz... még nem Te szartad a spanyol viaszt!
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 18:14

Pimpi írta:Boldog Karácsont Mindenkinek! Én csak titkon bizok benne, hogy a Karácsonyfa alatt majd nem tablettákat fogtok találni.

Ember :!: Gondolkozzál már mielőtt ilyeneket írkálsz :!: :!: :!: :evil:
.:::::An Unidentified Frequency has been existing in the system for some times:::::.
Atys
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 17:48

Tommi írta:
Nah ez a gas Gabriel Lehr...tudod mindenkinek tudnia kell hol a hatar..legalabbis illene..mindent lehet csinalni esszel! Vagod..

Addig amíg van eszed addig biztos, de ha pl neked lenne eszed, és elolvasnád amit írok, akkor te is vágnád, hogy nem azt írtam, hogy ne csináld, hanem hogy igenis káros. De nem is értem miért fecsérelem az időmet komolytalan hozzászólásokra reagálni.

:bad-words:
Lehi
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 17:01

Én Pimpivel nagyon sok mindenben teljesen egyetértek.
Függetlenül attól, hogy nem az egészséges életmódot élők oldalán állok.. ööö :?
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 16:57

: Azért annyit, hogy ne mond nekem hogy egy szétekizett

Nah ez a gas Gabriel Lehr...tudod mindenkinek tudnia kell hol a hatar..legalabbis illene..mindent lehet csinalni esszel! Vagod..
Tommi
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 16:50

ani: Azért annyit, hogy ne mond nekem hogy egy szétekizett este után nem érzed a saját gerincedben a káros hatást?!?!?!

Az, hogy a fű kevésbé káros mint az alkohol valahol aláírom, mert én is inkább "cigizek" mit iszok, de azért a szintik sokkal durvábbak, mint a pia, és ha evvel nem értesz egyet, akkor tartós tejet, meg új cipőt már te se vegyél....
Lehi
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 16:42

Maximalis respekt 2 ani ! Pimpike nezz utana elobb a dolgoknak utana oszd az eszt!
Meg azt is annyira birom, aki arrol pumpal, amirol foggalma sincs..Isten ments, hogy kiprobald, de talan vegyel vissza az arcodbol akkor, amikor olyan a tema, amirol nem tudsz gyakorlati siokon semmi.
A raszokas meg..hat nem tom, de sztem se a speed, se az extasy nem okoz olyan tuneteket, illetve ezek hianya, amit traszokasnak nevezhetnenk..termeszetesen lelkifuggoseg van, de az sem mindenki nel.
2 Gabriel Lehr: sztem egyaltalan nincs igazad, vagy nagyon pesszimistan latod a dolgokat, vagy meg nem pihented ki a 7veget :lol:
Tommi
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 16:34

Drogos állapotban honnan tudod, hogy ártasz-e vagy sem? :) Egyébként, hogy lemenjek a nagyon drasztikus szintre avval is ártasz a környezetednek, hogyha dohányzol. Asszem beszállok a GreenPeacebe! :wink:

Egyébként meg akkor sem próbálnám ki, hogyha ingyen lenne, hát még igy, hogy fizetni kell az önpusztitásért.

Elemezgetek kicsit, hogy fokozzam a Pimpi ellenes hangulatot 8)

A Zene light drog. Hogyha hangossan halgatod, sok baszussal már egy kicsit keményebb kategória. Hogyha diszkóban, fényekkel és megannyi partyarcal ropod rá a táncot és közben körül vesz az a sok gyönyörű lány miközben szemedbe villog a stroboszkóp és szivod be a füstgép illatositott füstjét az élvezet tetőfokára hág. Esküszöm rá, hogy extázisba lehet esni ettől a hangulattól és nem kell hozzá semilyen zenekiegészitő drog :)
Najó fogjátok fel úgy a dolgot, hogy egészségesebb füvezni meg tablettázni, mert mellé csak ásványvizet isztok és nem megy tönkre a májatok. De már létezik MÁJ ÁTÜLTETÉS :)
Rám meg max annyit mondhattok, hogy izlenék Hannibal Lecternek, mert ekkora májat még nem evett :wink:

Boldog Karácsont Mindenkinek! Én csak titkon bizok benne, hogy a Karácsonyfa alatt majd nem tablettákat fogtok találni.

Jah! A Zene és a szex a legjobb drog ami létezik a világon. Hogyha kombinálod a kettőt, akkor nem is kivánhatsz mást :) És ráadásul ingyen is van.. Már akinek.. :wink:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 16:29

Pimpi írta:1.nem hiszem, hogy a fájdalomcsillapitót egy lapon kéne emlegetni a speed-el vagy az extasy tablettával.
2.Mondjuk legyen ez egy adag hetente-kéthetente. Ez még teljesen normális? :?

1. simán egy lapon lehet emlegetni. Konkrét ismerős példája, hogy addig szedte /valóban csak fájdalomcsillapításra/ a pirulákat, míg bizonyos szinten gyógyszerfüggő lett. Ráadásul a legális gyógyszerek nem kevésbé károsak, s nem is kevésbé szintetikusak mint a partydrogok. A kettő között csupán a legalitás a különbség. Csak ezt nem szokták nagydobra verni.

2.Miért ne lenne az? Pl.2-3 üveg sör v.fél üveg pezsi hetente-kéthetente nem teljesen normális? Azt ugye mindenki elfogadja, ezt meg nem... Pedig.. A kettő között csupán a legalitás a különbség. :!:

P.s:
- a csekély menny.mindenre áll, csak ugye minden drogfajtánál más és más ez az érték
- a módosítással kapcs.dolgokat a netről böngésztem, sztem volt olyan cím amit innen néztem, de mivel asszem ma fogadják el a dolgokat /mármint az alkotm.módosítást/ úgyhogy lesz még honnan mazsolázni. Ha meglelem a címeket, azért felrakom /bár már a múltkor se találtam mindet/
ani

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 15:56

Hát ez addig ok, amíg nem ártunk másnak, de szerintem a tudatos önpusztítás se túl jó, mert akkor belefutunk a minden mind1 kategóriába, és akkor vég...
Lehi
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 15:51

Pimpi ellenes összeesküvés... :D
na de most komolyan,ahogyan írtátok elöttem,az ember azt tesz az életével amit akar amig ezzel másnak nem árt...ez az arzénes dolog teljesen korrekt...
Hi-Voltage
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 11:52

Már annyian próbálnak itt rám lelki terrort alkalmazni a szellemi kvalitásomat és a gondolkozásmódomat a drog ellenes hozzászólásaim alapján megitélni, hogy már lassan én is kezdem elhinni, hogy csak rosszat akarok nektek és semmiben sincs igazam, mert az üres fejemből nem tudok kipréselni egy értelmes gondolatot... :?
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 10:22

Fájó, de valahol igaza van a Pimpinek, csak ezt senki nem meri bevallani magának. Még én se! :D
Lehi
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 4:26

Xgod nem hiszem, hogy a fájdalomcsillapitót egy lapon kéne emlegetni a speed-el vagy az extasy tablettával. Hogyha mondjuk fáj a fejed és beveszel egy aspirint azt azért teszed, hogy elmúljon, persze te inkább szenvedsz, mint hogy bevegyed. De ez már egy másik kategória megint 8) Szóval erre a kényszer visz rá és nem az, hogy hűűű de jó, mert ettől 4-szer úgy pörgök, meg tök jók a szar zenék is és mindenkit szeretek...
Mivel pl. az Aspirin és az Extasy teljesen más funkciót tölt be nem igen lehet őket egy lapon emlegetni.

Mit neveztek rászokásnak? Gondolom, hogy kevés olyan emberke van aki otthon lefekvés előtt bekap egy-két speed-et vagy extasyt, de aki egyszer kipróbálta bulizás közben és bejött neki, az gyakran ismételgetni fogja a használatát. Mondjuk legyen ez egy adag hetente-kéthetente. Ez még teljesen normális? :?
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 2:16

Akaraterohiany az mar egy kicsit kompexebb kerdes. Viszont arra az embernek minden teten szuksege van. Pl faj a fejem beveszek egy fajdalom csillapitot nehogymar itt szenvedjek, es ehhez ugyanugy hozzalehet szokni es ugyanugy nem jo, talan eszre se veszi az ember meg ugye legalis is es akkor biztos nem is baj mar ...
XGOD
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 2:01

Max azt a kijelentésedet támadják az emberek, miszerint aki él ezekkel a szerekkel az akaratgyenge. Az akaratgyenge ugyanis nem az aki kipróbálja, hanem az aki nem tudja később azt mondani hogy NEM :!:
.:::::An Unidentified Frequency has been existing in the system for some times:::::.
Atys
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 23. 1:56

Nem jövök evvel a szöveggel. Vannak kipróbálható dolgok, meg vannak olyanok amit ha kipróbálsz lehet, hogy meghalsz. Most erre biztos azt mondod, hogyha megkapod a jogsit az is lehet a halálos itéleted. :)
Nem fogok itt papolni arról, hogy jajj ne drogozzatok már, mert teljesen felesleges, mert a drog már régóta összefügg a partykultúrával. Kb annyit érek el az óvó szövegemmel, mintha egy kocsma főnőkének, hogy ne áruljon alkoholt, mert az nem kóser..

Biztos lehet a drogozásban is határt tartani, csak van aki nem tud és a végeredmény a kemény drogok, vagy egy újabb huszonéves test a hullazsákban..

Természetessen MINDENKINEK A SAJÁT DOLGA, hogy MIT CSINÁL A SAJÁT ÉLETÉVEL, épp ezért sokat nem ér, hogyha én azt mondom, ne csináld, mert nem jó. De itt szinte mindenki támad ezért a véleményért.. EZ nem szomorú szerintetek?
Pimpi
Maniac forumer

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa