Drogok...(?)

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 16:07

ha nektek ez igy jo,akkor reagaljatok minden beirasara ennek az elmehaborodottnak.legalabb meglesz a napi nevetes-adag. :!: :!: :!: :!:
consciousness determines existence
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 15:16

Kár 8)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 15:16

monnyuk csak azért kéne hagyni h Pimpi beszéljen,mert akkorákat röhögök rajta h egésznap jo kedvem lesz töle!!! :D
ugyhogy kérlek folytasd :lol: 8)
Lyna

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 15:13

Fáj, hogy ezt kell mondanom, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy több a fogad, mint az IQ-d.

Híradóval és dokumentumfilmmel jössz itt. Saját tapasztalat, ismeret, önálló vélemény még mindig abszolút zéró, de csakazértis mondod a sok okosat.

Akkor most -a tőled tanultak alapján, a beírás végén- hadd kérdezzek én is valami nagyon okosat: a f.szért nem hagyod már abba és látod be végre, hogy ez nem a te pályád?

UI: a kolás-herkás hajléktalanokról szóló dumáidon már megint jót röhögtem. Barátom, nem vagy egyszerű arc:) Kár, hogy nincs annyi eszed, hogy gondolkodj, mielőtt beszélsz:)
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 14:08

Csak mondtam, hogy nézzétek meg.. Viszonyitási alapnak..

Egyébként meg nem kéne úgy beszélni velem, mintha egy gettószökevény roma lennék, akinek több foga van, mint IQ-ja.. Szerintem nem szolgáltattam erre nektek okot. Hogyha meg nem is egyezik a véleményünk, lelehetne folytatni kúltúrált formában is az érveléseket és nem a beleröhögök a pofádba, meg sötétebb vagy, mint gondoltam beszólásokat szajkózni. Nem hiszem, hogy túl nagy kérés ez, nem akarok az ünnep mögé rejtőzni, de főleg így karácsonykor. :wink:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 13:49

hát akkor meg...
Lyna

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 13:22

Nem láttam a filmet :!: :? :lol:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 13:09

2Pimpi:ha abból a "Techno világa" c. filmböl te ezt szürted le akkor sötétebb vagy mint azt valaha is gondoltam rólad :D :D :D
Hi-Voltage
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 13:00

Ezt vártam Patex!
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 2:33

nem bírtam tovább...

POFÁN KELL HOGY RÖHÖGJELEK PIMPIKE :2gunfire:
Patex
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 0:46

Hát a hazai híradókból nem is. :?

Egyébként láttam valami dokumentumfilm félét is...

Az HBO-n szokott lenni egy olyan dokumentumfilm, aminek az a cime, hogy a techno világa. Még én sem láttam teljesen, de sok dj és party arc is szerepel benne. Érdemes megnézni :!:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 25. 0:08

Inkább ne a hiradóból tájékozódj a világról, mert sohasem lesz objektiv képed...
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 22:41

Nézzé híradót kf :)

Nyilván azért lesz hajléktalan, mert az összes pénzét kokára vagy heroinra költi. S mivel függővé válik, nem tudja abbahagyni, inkább eladja az értéktárgyait...

Jó kis karácsonyi téma :roll:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 21:24

Vihihihihihiííííííííííííííííííííííí eheheheheh :lol: :lol: :lol: :evilbat: :BIG:
.:::::An Unidentified Frequency has been existing in the system for some times:::::.
Atys
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 17:10

Janykanal a pont...

de azert ezt nem hagyhatom ki:igen,a moszkva teren,palyaudvarok kornyeken,etc lathato hajlektalanok gondolom,minden nap 16ezer HUFert vasaroljak a grammnyi kolat,mert h kell nekik,es nem birjak ki nelkule.

az elet szep,ha mar hajlektalanjaink,tarsadalmunk hatranyos helyzetu egyenei is megengedhetik maguknak a kozismerten filleres kolat...

ez lenne a kanaan?

***boldog,h egy olyan tarsadalomban el,ahol a hajlektalanok is megengedhetik maguknak,h havi 480ezer HUFot (2000 eurot) csak kolara kolthessenek :wink:
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 17:08

én most éppen nagyon nyugodt vagyok, úgyhogy szivessen hozzászólok a témához. :)
Pimpi, itt tényleg az a baj hogy nem a saját véleményedet/élményedet/tapasztalatodat irod ide, hanem amit mondanak/irnak/sugalnak.

Szerinted a light drogot használók miért élnek velük??? Engem tényleg érdekel!

(a csövesnek nincs pénze kólára/herkára)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csab 2002. december 24. 22:24-kor.
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 16:50

gyerekek.miert nem hagyjatok mar beken pimpit ?
nem latjatok ,hogy erre utazik ? minden beirasa vegen ott van egy ujabb kerdes,vagy hulye allitas.
nem kell reagalni ra es kesz.
elobb-utobb rcsak eszreveszi magat,de amig barki is ir neki ,addig nem fogja abbahagyni
consciousness determines existence
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 16:41

Örülj Norbert, hogy te vagy a Májer csávó én meg a szűk látókörű..

Sok mindennek el lehet hordani, de szűk látókörűnek qrvára nem..

Na mind1, most már teljesen közömbös vagyok a drogok felé, nem érdekel!

Azt, hogy a zöld a kemény drogok előkamrája, nem én mondtam tényleg, de én is olvastam már ilyet.. S ebbe tudod miért lehet igazság? Szivod, szivod, jajj te király.. De egy idő után már megszokott dolog lesz és csak viszi a pénzed, s mint tudjuk a megszokott dolgok nem jók. A Szexben is épp ezért jó néha más helyszin, esetleg más nő.. Úgyhogy el lehet ám jutni a zöldtől a kemény drogokig... De aki eljut odáig, annak a személyiségével már tényleg valami probléma van. A Light drogokat használók, meg tudjuk, hogy miért élnek velük...

De a kokázók, meg a heroinozók között sok a hajléktalan, hátrányos helyzetű, szellemű képességekben visszamaradott stb... Lehet leugatni! Már annyira várom :wink:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 16:08

én ezekre a beírásokra már nem is akarok reagálni
Patex
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 15:23

Végigolvastam. Kétszer is meggondoltam, beírjak-e. De nem bírom megállni.

Pimpi, ne sértődj meg a kérdésemen, de miért osztod az észt egy olyan témában, amiben látványosan nem vagy otthon? Vegyük csak a legutolsó okosságot. Barátom... Azzal, hogy legalizálod a light cuccokat, egy darab fiatal sem fog leszokni a kemény drogokról, jobb, ha tőlem tudod. Nincs az a kola- vagy herkafüggő, aki a legális lasztiért pl letenné a saját, jól megszokott "nehéztüzérségét". Kizárt dolog. A kemény drogok épp azért olyan veszélyesek, mert olyan érzést nyújtanak (így alakítva ki pszichológia, majd később akár fizikai függést is), amit SEMMIHEZ sem lehet hasonlítani. Ha egyszer rákerül az arc a dologra, arról max lekényszerkezelik, de semmiképp sem fog visszatérni a light dolgokhoz.
Másfelől oltári nagy baromság az is (ezt nem épp te mondtad, pedig már vártam), hogy pl a zöld a "kemény drogok előszobája". Egész egyszerűen hazug hülyeség. Az általad jól lehúzott, a valóságban viszont teljesen jól, éretten és civilizáltan működő Hollandia erre a jó példa. Amióta ott legális a zöld, a kemény drogokat KIPRÓBÁLÓK számának növekedése lassult. Jelentős mértékben.
Azt is csak megerősíteni tudom, amit már többen elmondtak előttem. Azok, akik (csak) bulin dobnak ezt-azt, nem azért teszik, hogy jól tudják érezni magukat. Megy az laszti, spuri, zöld, rush, lufi vagy mittomén mi nélkül is. Ezek a kis "kiegészítők" csak tuningolják a hangulatot, alakítanak rajta, új élményt adnak. De hangsúlyozottan csak segédeszközök, nem csodaszerek.
Szíved joga -és mellékesen bölcs dolog-, hogy te nem élsz semmi hasonlóval. Jogosan vagy/lehetsz rá büszke.

De az isten szerelmére, gondolkodj már... Olyan valamit fikázol, húzol le, ítélsz el, amit saját bevallásod szerint nem ismersz. Hogy vagy képes véleményt mondani olyan valamiről, amit nem ismersz? Hogy tudsz elítélni valamit, amiről fogalmad sincs?

Tipikus magyar vagy. Ezúttal ez minden, csak nem dícséret, értsd a lehető legpejoratívabb értelmében. Hajtogatod ugyanazt a bosszantó hazugságot, ismételgeted ugyanazt a médiás szentszöveget, és közben halványlila segédfogalmad sincs a valóságról, igazságról. Sőt, mi több, jelét sem mutatod annak, hogy csak belegondolnál a dolgokba. Frankón csőlátású és beszűkült fazon vagy, szerintem.

De tudod mit? Élj abban a hitben, hogy a sok szemét narkós élni se tudna a cuccai nélkül, jól érezni magát meg pláne nem, mind tönkre megy, sikertelen, roncsember lesz. Biztos jó így neked, hosz szerinted ez az igazság. Éld csak tovább a beszűkült életedet ott, az üvegbúra alatt, ne hagyd, hogy eljusson hozzád bármi is abból, ami a valódi világban történik, fikázd tovább azokat, akik nyitottabak mernek lenni nálad. Gratulálok.

PS: az amszetrdami vöröskeresztesekre vonatkozó megjegyzéseden percekig röhögtem, akkora faszság. Ha tudsz még ilyet, írd be hamar, szeretjük a poént.
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 15:13

Jó akkor nézzük a színes oldalát. Tök jó, hogy milyeneket lehet partyzni Angliában. Aki meg fetreng magatehetetlenül, belőve az nem érdekel, mert mindenki magáért vállalja a felelősséget. Végülis igazatok van, mit töröm itt magam másokért? :twisted:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 15:10

Nem szeretek más beirására hivatkozva hozzászólni a témához, de köszönet a reakicóért, kf.... :)
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 15:01

nem akarok okoskodni,de mennyi _szemelyes_ tapasztalat alapjan vontad le az angliai helyzetre vonatkozo kovetkezteteseidet? teny,london a legforrobb varos ien szempontbol,ahol 96 es 98 kozott rengeteg partin voltam,es annak is a leginkabb a surejeben,az un. squatt-parti szcenaban,ami ugye total illegal,mozgo sound systemek,etc. - eletem legjobb,legfelejthetetlenebb bulijait toltottem ott,oanokat,amik leirhatatlanok :lol:

szal,vigyazzunk,ha az egyesult kiralysagot szapuljuk. a vilag szerencsere nem fekete-feher,hanem rendkivul sokszinu :lol:

es london szamomra messze a legjobb hely europaban (raver amsterdamra is,barcelonara is) :!:
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 13:46

Szerintem ott már csak azt lehet tenni. Ez ilyen végső megoldás féle, hogy leszokjanak a fiatalok a kemény drogok használatáról. Mert elég elszomoritó statisztikák jöttek ki a kemény drogokat használókról és az ebben elhúnyt fiatalokról.
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 24. 13:35

majd az uzend meg hogy egy forumon mi mast lehet tenni mint szavakkal érvelni...
amugy ha angliat kérdezed én ugy tudom hogy london egy bizony keruleteben a polgarmeter arrol hatarozott hogy legalizalja a konnuy drgokat... mint hollandiaban... ennyit a rossz holland pelda mellé!
gabtsi
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa