bunNi írta:pont ezért ugyan az a best of mindenkinél,
ez is a buzulás része

Maybe írta:Amikor megnyílt a topic, gondolkoztam h beírjam-e h többé-kevésbé mindenkinél ugyanazokat fogjuk látni... Végülis nem tettem, me mondom mégse, pedig jajdeigazamlenne most

Maybe írta:De tudod, trendi dolog ezt hallgatni + egyúttal szidni is
Szerk: na ebből megint gerjedés lesz...
Belzebub írta:ők azok akik idén robbantak be és minden zenéjük hatalmas

Belzebub írta:ők azok akik idén robbantak be és minden zenéjük hatalmas

Peti írta:[quote="ilovehyperspace]
-single/ep: Agoria - Snake Hips,Les Violons Ivres

minimalheadz írta:azert az furi, hogy mar ket embernel is feltünt csalódásként a minimal buzulas, de a best of listajukban szinte kivetel nelkul minimalista zeneszeket sorolnak fel, ne keressük vissza, hogy mik voltak a kedvenceik 2 éve?;)
bunNi a Best of 2003 topikba írta:Na így az és utolsó napján megosztom veletek én is az idei kedvenceim listáját
Lássuk csak:
Mix album:
1; Ricardo Villalobos - Love family trax
2002es mű ugyan, de én idén fedeztem föl magamnak, és abszolút kedvenc, tuti befutó (nálam simán előzi mág a sokak által jobbnak vélt Taka-Takát is)
2; Umek - Time Warp Compliation 4
3; Pár hete még azt reméltem hogy itt lesz a helye Sven Vaeth fourth seasion-je, de annyira nem tettszett. Ettől függetlenül elég jó darab úgyhogy megemlítem, de nálam Swayzakék Fabrik 11-e előrébb van. Tehát a harmadik helyen: Swayzak - Fabrik 11
Internetes mix
1; Hát itt az abszolút numero uno nem más mint Coyote, és az ő 80's retroja
2; Hybrid - 3FM BPM
3; Marco Nastic live @ Basta Sava Centra
Szerzői, és Válogatás album
1; Steward Walker & Steoff White - Discord
2; Turbo Studio Sessions vol. 3 - Tudom... 2002, de én idén jutottam hozzá, így idén volt a kedvencem... Holtversenyben vele Plastikman - Closer
EP / Single
Hát itt egy dolgot tudnék kiemelni Gadgets - On/Off rmxs [ON/OFF5]. Nem csak azért mert kiemelkedő zenék vannak rajta (bár a Vigorito, és a Beyer mix önmagában is megállja a helyét), hanem mert a rajta található 8 szám mindegyike nagyon jól sikerűlt... tehát összességében tekintve ez a legjobb EP
Single-t nem nagyon tudok kiemelni, mert szerencsére neagyon sok ilyen van.
De így hirtelen: nagyon szerettem Stanny Frannsen Dead man's talkinkját, vagy Dj Misjahtotól az into Rockets-et. Louie Austen - hoping (herbert mix), Miss Kittin and the Hacer - Stock Exchange. De ha nagyon elgondolkoznék, biztos, hogy sokszor ennyi lenne.
Legjobb hazai DJ
Sorrend nélkül: Benzol, Mono-Tone és talán Jay Cortez
Legjobb hazai felfedezett
1; Benzol
2; Coyote
Legjobb nemzetközi DJ/Live Act (élőben hallott)
1; Speedy J és az M47-es fellépése
2; The Advent - Sziget
3; Adam Beyer, és Danilo Vigorito @ Hyperspace
Legjobb nemzetközi Felfedezett
Dejan Milisevic 2x hallottam, mindkétszer hibátlan produkció volt
És az év legszimpatikusabb párosa. Az egyébként technikailag is toppon lévő: Pet Duo (bár zenéjük em az én világom)
Vissza: A partik és a zene világa
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég