Kétkerekű hajtánycsodák világa

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2013. április 23. 16:21

Egy átalakított országútival simán sokkal gyorsabban tudsz közlekedni, először én is ilyen trekking változatot tekertem, utána váltottam erre a vékony gumi, vékony váz kombóra, óriási a különbség, csak a villamossínekre kell jobban figyelni :lol:
"...tetszik neked is az a zene amit linkeltem csak nem akarod bevallani"
petya
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2013. április 23. 15:50

Újra biciklivel járok dolgozni a várva várt jó idő miatt, nagyon jól esik! 45 perc alatt beérek a szállodába bringával, ami nagyon jó idő szerintem a nagyjából 12 kilométeres úton. Tolom neki rendesen. Újpesttől egészen a Kálvin térig van bicikli út szinte megszakítások nélkül, bár néhol elég necces, például az Astoria és az Andrássy szakasz szerintem elég ijesztő a nagy forgalom és az autók közelsége miatt. Ráadásul Hungária körútig egyetlen vasúti átjáró van, onnan viszont besűrűsödnek a lámpák, ami eléggé lassítja a bejutást.

Jó azt is látni, mennyien járnak munkába biciklivel, bár ahogy az utakon, itt is rengeteg a figyelmetlen erőszakos gyökér. Azt hiszem nyárra be kell ruháznom egy új eszközre, mert bár nem rossz a tracking bringám, de rossz látni, hogy másokkal akiknek sokkal jobb van azokkal nem tudom tartani a tempót, pedig tényleg beleadok mindent. Ha fél óra alatt be tudnék érni, az nem lenne semmi. Tömegközlekedéssel 50 perc lenne.
Beneksz
félprofi exhuligán

Hozzászólás Dátum: 2013. március 14. 13:49

He is the guy who is the talk of the town with the restless gun...
minimalist
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2013. március 4. 20:11

hát igen, sajnos én is tapasztaltam hogy mikor a rendőrséghez fordul az ember akkor max a nagy cumit kapja vissza, ilyen pitiáner dolgokat se tudnak megoldani, egyhez értenek a normális adófizető emberek szopatásához :fist:
Brandy in your head, you lovely bride,
plug into your bratwurst sauerkraut!
Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 4. 18:01

kúrvajó kezdeményezés és ügyesek is a srácok!
láttam minden részt és még a kezdetek kezdetén mikor toborozták az embereket a csapathoz, meg is találtak egy a bringaregre feltöltött keró ügyén, mit tőlem loptak el. voltam velük egyszer, az akkor még kezdetleges technikával, de nem erőltettem ezt a dolgot tovább, mert tomcat nem szimpatikus igaz nem a politikai töltetű témái miatt, bár azok okán rendszeresen elkaszálják őket a rendőrök, inkább 3as6árh1es szereplésük ami befolyásolt. Kár hogy ő van emögött, sokkal több lehetne a támogatójuk.
"...aki a droggal kacérkodik, az ördöggel cimborál" - Orbán Viktor
dr gonzo
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 2. 5:32

Beneksz
félprofi exhuligán

Hozzászólás Dátum: 2013. február 28. 6:40

nyálazd meg a szelepet,rögtön kiderül hogy ereszt-e.
John.Evil
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2013. február 28. 4:36

az első kerekem hosszabb-rövidebb időközönként ereszt. szerintem nem lukas a belső, mert ahhoz túl lassan ereszt, a szeleppel lehet valami gond. ez hozzávetőlegesen milyen költséggel jár egy szervízben?
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. december 5. 3:35

köszi a tippeket, végül a Bikecafeban voltam. segitokeszek voltak, korrekt kiszolgalas, vegul en sem U-alakut vettem, hanem azt a tekeros vastag lancut, azt mondtak, ha ejszakara nem hagyom kinn utcan, azt csak szetfureszelni lehet es nem 1 perc. remelem igy van :) lezaro es elso/hatsolampa szett volt osszesen 9500. persze 1 ora mulva elkezdett esni a hó :)
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. november 29. 16:11

hátsónak: http://www.testbike.hu/velemeny/lampa/blackburn-mars-40
elsőnek: ha nem látni akarsz, akkor kb. mindegy, a tesco-s 1200 ft-os jobban világít, mint a 4-5000 Ft-os
Like that time in Grade 3 when a girl called me stupid face,
she really hurt me, why’d she call me stupid face?
Is my face stupid? How’s that even possible?
A person can be stupid but a face? That’s impossible.”
sickbox360
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. november 29. 14:06

én a Malinál szerzek be mindent, habár mióta kiköltöztek a Bécsi út végére, elég necces az elérés.
tudom még javasolni a bikecafet a mogyóródi úton, a bringa út mellett, korrekt a kiszolgálás.
U alakú lakat a legjobb, nekem nem ilyen van, de a bringás közeg ezt javasolja.
nekem azért nem begyere, mert az én bringámhoz egyáltalán nem passzol, és túl kicsi a kerülete, ergo nem tudom nagy villanypóznákhoz odakötni, vagy 3 bringát odaláncolni egymáshoz, amire már volt példa.
attól is függ mire használod. ha csak a bolt előtt lerakod pár percre, vagy egész éjszakát-napot áll valahol arra is más terméket javasolnak.
"...a valósággal az a gáz,hogy nincsen hozzá háttérzene. Kérdés, hogy átérzed-e?..."
"...mi a faszom az az internet?..."
Káá
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. november 29. 12:46

lámpát és lakatot vennék. hátsó lámpa elvileg van már. hol érdemes venni és mire érdemes figyelni? az U-alakú lakatok (pl ez: http://www.kerekpar-lakat.hu/957/krypto ... lakat.html) mennyire biztonságosak?
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. október 25. 15:45

Kép
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla" - Aldous Huxley

Turn On, Tune In, Drop Out!
henrik
advanced player & LPD agent

Hozzászólás Dátum: 2012. szeptember 23. 21:32

a mai nap gyümölcse:120km megtéve...
John.Evil
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. szeptember 5. 12:31

A hordózórakétát nem lehet a Holdra vinni

Kedves Bringások!
Sajnos a szokásos őszi nagy Critical Mass elmarad.

Bölcs döntés. :):
Kép

henrik

Hozzászólás Dátum: 2012. augusztus 22. 22:41

ezzel egy túrát lenyomni... :lol: :lol: :lol:
http://youtu.be/FjmQYI3Eupw
John.Evil
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. július 24. 10:39

Itt az első magyar biciklibiztosítás
http://hvg.hu/kkv/20120723_bicikli_biztositas
Kép

henrik

Hozzászólás Dátum: 2012. július 19. 14:23

Abramys írta:Ez de kemény.
Amúgy 2 hete voltam Csepelen a Neuzer nagykerben és beszélgettem ott egy eladóval, heti 1000 cangát adnak el itthonra, sokkal sokkal több a biciklis.
Hétvégén a hajó lejáróján is vagy 50 bicikli tuti volt. :8):

Néhány éve örültem még annak, hogy egyre több a bringás, mostanában viszont már egyre jobban utálom őket (én is bringázom, nem keveset). Nem tudnak viselkedni, normálisan közlekedni, tisztelet a kivételnek hatalmas parasztok sajnos. Elhiszem, hogy nagyon menők és 100-al tépnek a bicikliúton fellökve mindenkit, aki arra jár, beszólnak, ne adj isten még köpnek is feléd. Teljesen olyan fílingem van, mint az autósoknál, egyre több a paraszt. Pestről ki nem mozdult még egyik sem szerintem, csak játsszák a kevés eszüket a városi bringautakon. Nem is nagyon szeretek már a városban tekerni, ha tehetem irány vidék.

és ne csak bosszankodjak: holnap, ha az időjárás is engedi Balcsikör, hajnali indulással, estére alkotótáboros érkezéssel :8):
He is the guy who is the talk of the town with the restless gun...
minimalist
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. május 22. 11:14

biciklit a házból nem lopnak!
Ellenben a liftajtó réz fogantyúit lelopták :!
Így most átmenetileg pezsgős kupakokat csavaroztak fel, amíg a festés után pótoljak.
Mindezt egy kóddal védett bejáratú társasházban, ahol egy hangosabb fingásért is rád hívják a rendőröket.
"Az élet egy nemi úton terjedő halálos betegség"

http://www.interpressmagazin.hu
qwertiop
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. május 22. 10:54

Munkatársam bringával ment továbbképzésre, a kapun elvileg csak az őrön át, belépőkártyával lehet bejutni, ahhoz képest első cigiszünetnél szembesült azzal, hogy hűlt helye a bringájának... volt kamera, de nem nézhették meg + feljelentés, nem is tudom, mi lett a vége.

Mondjuk amikor múlt héten Ernőnél sushizni voltunk, akkor is lestem Merci szép kis cangáját, hogy csak úgy ott merte hagyni a bejáratnál, csoda, hogy nem lopták el :(
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2012. május 22. 10:36

SZerintem nagyrészt már csak kulcsos megoldások vannak, abból is lehet kapni bitang vastag, robogó lekötésére is alkalmas kábeleket, de ha hülyén kötöd le, simán otthagyják az első kereket és viszik a gépet
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 22. 10:34

Ez de kemény.
Munkatársam fiának a biciklitárolóból lopták el szombaton az egyik vasárnap meg a másik cangáját.
Amúgy 2 hete voltam Csepelen a Neuzer nagykerben és beszélgettem ott egy eladóval, heti 1000 cangát adnak el itthonra, sokkal sokkal több a biciklis.
Hétvégén a hajó lejáróján is vagy 50 bicikli tuti volt. :8):
Viszont lopják őket úgyhogy fasza lakat kell, ezek a számzáras lakatok sajnos semmit nem érnek már..Nem is tudom lehet e még valahol ilyet kapni.
"A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható. Aki nem él vele: lelki vérszegénységben él és hal. Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be."
Kodály Zoltán
Kép
Abramys
Makaládé Békaláda

Hozzászólás Dátum: 2012. május 22. 10:11

Ezt már én is mondtam a napokban a többieknek, hogy nagyon lopják a bringákat. Lehet azért, mert nagy "divat" lett? Ami nem baj, mert jó dolog, csak hát gáz, hogy mindent lopnak már, ami mozdítható. Tényleg, működik már az a többpontos bringakölcsönző a városban?
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2012. május 22. 10:08

arra hogy ellopják, 20ért is tökéletes :) amúgy napról napra látom facebookon hogy ezt vagy azt a cangát elvitték. tényleg ennyire gáz a helyzet, 1 percre se lehet már kint hagyni (lekötve!!!) a gépet?
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 22. 10:04

én nem szeretnék versenybringát, városit szeretnék, a verseny pasis :)
és árkategóriában 15-20ezerért már vannak nagyon frankók, amiknek a festése, fényezése is egyben van... :)
Tide
FőtörzSVENdég

Következő

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás