"Egyszer Persil, mindig Persil!" 

Vinc The Menace írta:nem Neked kellett még anno a zenéje?
vagy én emlékszem roszul?
amúgy a zene az tényleg no1, a reklám meg top5-ös.

salty írta:nekem ami nagy kedvencem volt utoljára az a KitKat reklám... amikor a srác eteti az állatokat a parkban, közben idillikus zene szól... aztán jön a következő jelenet ahol egy hentesbárddal kaszabol... "have a break, have a KitKat"

Czimby írta:Pont ez a pszihológiai hatása amire utaltam. Példa: Amíg nem láttad a tv-ben, hogy a gyümölcskivonat belemegy a hajadba és attól úgy csillog, hogy a körülötted lévők megvakulnak,addig nem tudtad, hogy szükséged van a gyümölcskivonatkapszulákra és egészen addig a pillanatig nem is akartál volna olyat venni. Az a baj, hogy a reklámok 90% nem értelmes újdonságokról számol be, hanem kőkeményen felesleges foyasztói magatartásra ösztönző nagyon gagyi verkfilmekről beszélhetünk.
Czimby írta: De azért ha egy-egy híradó közé becsúszik valami reklám blokk mindíg égnek áll a hajam. MOst nem tudnék konkrétan mondani egyet sem. Mind agymosás és semmire nem jók. Ennek meg van a pszihologiája, hogy milyen hatással vannak a reklámok az emberekre.

Kry írta:Hans Klopek írta:engem a coccolino macik irritaltak mindig is, bár volt egy amire mindig flesseltem, egy kis rongybaba hátbavágta a macit asszemhát az akkorát ütött!!!
![]()
![]()
jaja, pont ezt akartam énis beírni..
de azis elégtétel volt amikor megláttam fulladtan, ráfóliázva az öblítőre

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég