Sorozatok

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2013. április 2. 22:25

számomra egyértelmű csalódás volt az évadzáró, pedig a 3. évad úgy összességében (főleg kb a felétől) bejött. nekem ez nagyon kevés volt. vártam egy komoly szálat, egy nagy fordulatot, egy durva cliffhangert...de ebből semmi nem lett. gondolom jó soká lesz a 4. évad és most nem is várom epedve.
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 1. 0:01

szerintem poén így is a 3. évad. Kicsit hajaz a battlestar galacticára. Mikor már mindennek vége, az emberek akkor is képesek egymással baszakodni, ahhelyett hogy összetartanának, tök jellemző.
"...aki a droggal kacérkodik, az ördöggel cimborál" - Orbán Viktor
dr gonzo
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 31. 18:56

Kb minden ilyen zombis yületfilmben ez a vége, vagy vmi hely ahol a temrészetes alkotóelemtől nem lettek betegek vagy pedig titkos biolabor és vakcina. Utóbbi volt itt is az első évad végén, örülök hogy elkaszálták. Nekem így tetszik igazán, a zombik csak a környezetet alkotják, nem ők a sztori már.
Az erős nem azért erős, mert nem esik el, hanem azért, mert mindig feláll!
Sztív
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 31. 14:16

Nekem valamiért nem jön át a WD 3. évada.
Ismerősök mondják, hogy remegve várják a részeket, de még csak minimálisan sem esik le az állam. Kifejezetten unalmas ez a Kormányzóval való baszakodás.
Remélem, lesz hamarosan egy olyan évad, amiben esetleg kiderül, hogy van valami titkos vakcina, ami véget vet ennek az állapotnak és elindulnak azt megkeresni. :)

Elkezdem most a Vikings-et, imdb-n elég jól áll.
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2013. március 30. 21:46

ha neked intéztem volna a kérdésemet, akkor még helyt is állhatna az, amit írtál, annyit kérdeztem csak, hogy nézi e valaki, gondoltam hátha többen is, és írnak róla véleményt, legutóbb még mikor ellenőriztem, nem csak belőled állt az sh fórum. :): és mivel eléggé különbözik a véleményünk sorozatok és filmek terén, uram bocsáss meg, hogy a hozzászólásod kevésbé mérvadó számomra ebben a témában. :wink: véleményt meg majd azután alkotok, ha már nézem.
Kép
Ger
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 30. 18:31

Ger írta:amúgy imdb-n és tv.com-on is elég jó értékeléseket és pontokat kapott, a trailere is tetszett, a sztori se rossz, tuti rá fogok lesni :8):

akkor minek kérdezel itt olyan dologról amiről már eldöntötted, hogy mi a véleményed?
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2013. március 29. 23:22

@ActuallyNPH 38m
Just shot my last scene of HIMYM’s 8th season. Enormous thanks to the writers and dynamite crew for their hard work. #bestjobever

Az egyik legnagyobb karaktert fejezik be. A sorozat már kifújt, de ő még mindig az egyik legnagyobb.
Sztív
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 29. 21:47

"The Killing Season 3 premieres Sunday, June 2 at 8/7, with a two hour episode!"

hoppácska...tudtam h lesz mégis s3, de ez most meglepett :)
Kép
Ger
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 29. 20:11

jó de te a 24et is kikapcsoltad ha jól emlékszem pár rész után úgyhogy rád nem hallgatok :P: :D: amúgy imdb-n és tv.com-on is elég jó értékeléseket és pontokat kapott, a trailere is tetszett, a sztori se rossz, tuti rá fogok lesni :8):
Kép
Ger
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 29. 10:56

a the americans-t két és fél rész után dobtam
ahogy olvastam a nézettségéről legutóbb, az usa-ban többen is így voltak vele :lol:
bár asszem be lett rendelve a második évad is...
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2013. március 29. 2:45

the americans-t és a house of cards-ot nézi valaki?
Kép
Ger
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 26. 16:36

Sorozatjunkien többen írták, hogy nem, úgyhogy van remény.
Mia san Mia
KépKép
zoo
chinpira

Hozzászólás Dátum: 2013. március 26. 0:46

ez a tiberious gyerek létezett a való életben?
nagyon úgy néz ki hogy menni fog :D
Brandy in your head, you lovely bride,
plug into your bratwurst sauerkraut!
Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. március 24. 3:29

Bajosan, hisz még el sem kezdődött. Április 4.
Mia san Mia
KépKép
zoo
chinpira

Hozzászólás Dátum: 2013. március 24. 2:42

"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! "
"good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2013. március 8. 21:37

erre akkor rá is megyek! imádom a brit sorozatokat am is! luther, sherlock, whitechapel mind jó volt!
Amikor meghalok mindenki sírni fog, mindenki szenvedni fog. De egy bolond földműves majd egy szép vadkenderré változtat engem. Majd levágnak, megvesznek és elszívnak. És majd látni fogod, hogy még a halálom után is megmozgatom a fejeket.
dzsí
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2013. március 8. 20:33

Utopia 8,5/10

6 részes, brit minisorozat, krimi/thiller, az egyik legszebb fényképezéssel és az egyik legjobb soundtrackkel, amit sorozatokban láttam/hallottam.
Mia san Mia
KépKép
zoo
chinpira

Hozzászólás Dátum: 2013. február 26. 4:35

dzsí írta:
ezu írta:hat pedig, ami a repuloben tortent, szerintem hatalmas volt:D en pont az utobbi 2-3 reszben ereztem ujra, h fasza a sorozat:)

jó, persze én is felnyerítettem 1-2 jeleneten! ettől függetlenül viszont nekem csípi a szemem, h hank gyakorlatilag mellékszereplő lett és mellette az új karakterek semmi kiemelkedőt nem hoznak! bates mondjuk fél kézzel lenyomta a 3 perce alatt ezt az új rocksztárt, akinek még a nevét sem jegyeztem meg kb :D

szerintem is fasza rész volt a legutóbbi, Atticusból fasza őrült zseni lehetne, aki kiválóan példázza, milyen amikor megszűnt minden realitásérzésed, viszont ebben a szerepben Lou Ashby szimpatikusabban tetszelgett
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. február 25. 22:46

Suits kurva jó!
Pont most értem be a sorozatot, amikor vége lett a 2. évadnak.
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2013. február 21. 23:33

elkezdtem az american horror storyt. többen bepromózták már, hogy milyen parás meg hogy hú de jó. Annyira nagyon durván nem parás, viszont kellően beteg és a sztori is tényleg jó, szóval szeretni fogom. :twisted: asszem deftonz aki rajong vera farmigáért...?! na hát ebben a 21 éves kishúga az egyik főszereplő, nagyon kis aranyos :):
Kép
Ger
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. február 20. 15:54

ezu írta:hat pedig, ami a repuloben tortent, szerintem hatalmas volt:D en pont az utobbi 2-3 reszben ereztem ujra, h fasza a sorozat:)

jó, persze én is felnyerítettem 1-2 jeleneten! ettől függetlenül viszont nekem csípi a szemem, h hank gyakorlatilag mellékszereplő lett és mellette az új karakterek semmi kiemelkedőt nem hoznak! bates mondjuk fél kézzel lenyomta a 3 perce alatt ezt az új rocksztárt, akinek még a nevét sem jegyeztem meg kb :D
Amikor meghalok mindenki sírni fog, mindenki szenvedni fog. De egy bolond földműves majd egy szép vadkenderré változtat engem. Majd levágnak, megvesznek és elszívnak. És majd látni fogod, hogy még a halálom után is megmozgatom a fejeket.
dzsí
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2013. február 20. 1:51

én még csak most 7végén jutottam el odáig hogy a game of thrones 2. évadát meglessem (mostanában nagyon nehezen veszem rá maga sorozatok nézésére). az elsőt anno majdnem abbahagytam a felénél, eléggé sokáig kezdték el a felvezetést, bár most hogy láttam a 2.at, kb az egész első évad csak egy enyhe prológ volt. aztán az első évad is megindul szépen a végére, ami a 2-ban folytatódik elég durván, szerintem nagyon jó kis évad lett, tele rengeteg beteg dologgal :D: , 2 nap alatt letoltam, igaz, nincs is sok rész...de most így már nagyon várom a 3.at, csak most meg majd megy a dilemma, hogy hétről hétre nézzem e vagy megvárjam az összes részt, aztán majd egyben. na majd kiderül. amúgy még mindig tyrion meg denearys a kedvenceim, goffri meg olyan indulatokat vált ki belőlem, amiket nem sok televíziós karakter, remélem nagyon csúnya halála lesz. :): ebben az évadban tetszett még nagyon arya meg tyvin "kapcsolata" is, meg amúgy az öreg is nagy forma, még ha kicsit fasszopó is a családja (meg ő maga is :lol: ).
Kép
Ger
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. február 19. 2:35

a mai rész után asszem kijelenthető, h a californication végleg a ripacskodásról szól kizárólag meg runkle alázásáról! hank kb csak a háttérből beszól egy két mondatot, de am semmi nem történik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsí 2013. február 20. 15:46-kor.
dzsí
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2013. február 15. 7:43

gabtsi írta:http://www.imdb.com/title/tt1797404/

ezt nezi vki ? ajanlas ?

Kibaszott nagy Don Cheadle benne meg Kirsten Bell is. Menedzsment tanácsadás at its best, ez a magyar cím tényleg nagyon kifejező. Szerintem te imádni fogod, kicsit fel vannak nagyítva benne a dolgok, de piszok jól. A suits mellett sztem most ez a legjobb öltönyös/munkahelyi sorozat.
Sztív
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. február 13. 17:08

az biztos hogy eddig jobb mint az előző évad
nekem eddig a kedvencem az előzmény volt
Brandy in your head, you lovely bride,
plug into your bratwurst sauerkraut!
Snake
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás