Kryxplain írta:sz0sz0 írta:egy negativ elmenyem volt csak, par eve szilveszterkor a pecsabol, hazavitettem magam, mert jarni nem tudtam(keletiig), 5500ft-ot fizettem![]()
azota nem intek le es nem is ulok be allo taxiba
az nagyon meleg, mennyit mehetettek 1, max 2km
-S- írta:nekem egy ambivalens élményem van a közelmúltból: benn voltam pest megyei bíróságon (thököly és hungária krt sarkán kb) és kb háromnegyed 10kor kiderült h nyomtatóval összekötött netre van szükségem és vissza kell érnem 11ig. mondanom se kell hogy baromira nem jutott eszembe semmi hely. miután a tudakozó plusz rossz (már korábban bezárt) helyet adott meg a keletinél, próbálkoztam az aréna plázában de sehol egy netcafé, szóval kénytelen voltam leinteni egy taxit a keleti mellett h vigyen a vas utcába. leintve ugye már eleve több, majd a vas u.-nál várt rám vagy fél órát amíg intéztem a papírokat, majd visszavitt a bíróságra, kb negyed 12-re értem vissza, összvissz kb 45-50 percig vettem igénybe a fazont és lehúzott egy tízessel. igazából tudtam h kurvára nagy lehúzás de semmi időm nem volt alkudozni meg ilyesmi, úh kénytelen voltam kifizetni... viszont ilyet soha többet, inkább megyek autóval.

sz0sz0 írta:egy negativ elmenyem volt csak, par eve szilveszterkor a pecsabol, hazavitettem magam, mert jarni nem tudtam(keletiig), 5500ft-ot fizettem![]()
azota nem intek le es nem is ulok be allo taxiba

biribari87 írta:A taxizás alap szabálya, első kérdés? óra nélkül mennyi?![]()
TommyJ írta:Egy negativ Minimobil sztori adta az ötletet ehhez a topichoz:
Taxit rendeltem Deák térhez (konkrétan Match elé a félreértések elkerülése végett), ami elég központi helyen van, tehát elvárná az ember hogy 5-10 percen belül megérkezzen. Meglepetésemre 15 percet mondtak, de elfogadtam. 23 percet vártam amikor felhivtam őket mi van, akkor mondták hogy még 7 perc. NA akkor mondtam hogy köszi most már nem kérem és a telószámukat is kitöröltem. Sajnos nem ez volt az első eset ettől a cégtől, hogy nem jön meg a taxijuk időben, sőt volt, hogy a rendelt taxijukat leintette más engem meg otthagytak várni. Szóval Minimobilt SOHA többet!
Ti melyikkel mentek, milyen sztorik vannak? (Lehet pozitiv is!)
jasszgeri írta:Peti írta:egyszer intetettem le allo taxit
biribari87 írta:.A taxizás alap szabálya, első kérdés? óra nélkül mennyi? :)

Peti írta:egyszer intetettem le allo taxit
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: yogi valamint 3 vendég