mátus írta:béketüntetés lesz vhol ? ma már láttam erre utaló jeleket a city-ben.
oda kikukkantanék.
marmint a tuntetes elleni tuntetesre gondolsz ?
oda en is.
mátus írta:béketüntetés lesz vhol ? ma már láttam erre utaló jeleket a city-ben.
oda kikukkantanék.
_melody_ írta:Norbert26 írta:Réka_ írta:operatőröket és fotósokat is megvertek a rendőrök, pedig nyílvánvaló volt, h forgatnak (Hír tv stábja) /aztánkituggya/
A Hírtévéseket szerintem már csak azért is megütik, ahogy viselkedtek és beszéltek kedd este... Amíg csak a hírtévést ütik az újságírók közül, támogatom a kezdeményezést
Akkor ennyi erővel a médiában dolgozó emberkék 90 %-át a Dunába lövethetnéd, ugyanis nincs olyan médium ma Mo-n amelyik ne valamelyik pártnak lenne a szócsöve.
Ne haragudj, de az m1 szted mennyire független? Nézd már meg a pl. Napkeltét mi megy ott.....

Pszichedelikus Terrornyúl írta:Amúgy jópár embert szájbavertek az éjjel, pl olyanokat is, akik azt játszották, h verekednek épp...
Hát miért kell hajnal 2-kor ilyet játszani egy felbőszült rendőrszázad mellett??
Norbert26 írta:Réka_ írta:operatőröket és fotósokat is megvertek a rendőrök, pedig nyílvánvaló volt, h forgatnak (Hír tv stábja) /aztánkituggya/
A Hírtévéseket szerintem már csak azért is megütik, ahogy viselkedtek és beszéltek kedd este... Amíg csak a hírtévést ütik az újságírók közül, támogatom a kezdeményezést

Réka_ írta:operatőröket és fotósokat is megvertek a rendőrök, pedig nyílvánvaló volt, h forgatnak (Hír tv stábja) /aztánkituggya/

_melody_ írta:_melody_ írta:Na nekem most kezd elegem lenni ebből az egészből!!![]()
Tegnap ismerősömék mentek haza, Újlipótvárosból, ahol próbálják megmenteni a szerencsétlen drogosokat (tűcsere stb...). Ez hajnali haromkor a podmaniczky utca korut sarkon volt, a kocsijukhoz mentek és ott is volt balhé. A rendőrök ott termettek és őket is egy kalap alá vették ezzel az egysejtű brigáddal, megverték alaposan és most előzetesben vannak csoportos garázdaságért......pont ők![]()
![]()
![]()
Állítólag voltak ott fotósok, azt nem lehet tudni újságtól vagy magán személyek, de kellenének nagyon a szemtanúk, hogy elmondják mi történt.
Tudom h. valószínüleg senki nem olyan hülye innen, hogy ott lett volna, de ha esetleg mégis.......vagy tudnátok segíteni milyen úton módon, milyen fórumon lehetne embereket találni akik esetleg ott lehettek és el tudnák mondani mi történt, mert még mindig bent vannak!
Hmm köszi a rengeteg segítséget!

_melody_ írta:
Hmm köszi a rengeteg segítséget!
XGOD írta:Sombrero írta:3_16 írta:Foxx írta: az én betegellátásomat ? tb-t se fizetek
ja, én kérek elnézéstakkor az ÉN adómból és tb-mből fizetik a te betegellátásodat.
Meg még félmilla cigányét
Az meg a kissebik fele, mert 1 milliot meg el is tartasz a seglyeken keresztul.
_melody_ írta:Na nekem most kezd elegem lenni ebből az egészből!!![]()
Tegnap ismerősömék mentek haza, Újlipótvárosból, ahol próbálják megmenteni a szerencsétlen drogosokat (tűcsere stb...). Ez hajnali haromkor a podmaniczky utca korut sarkon volt, a kocsijukhoz mentek és ott is volt balhé. A rendőrök ott termettek és őket is egy kalap alá vették ezzel az egysejtű brigáddal, megverték alaposan és most előzetesben vannak csoportos garázdaságért......pont ők![]()
![]()
![]()
Állítólag voltak ott fotósok, azt nem lehet tudni újságtól vagy magán személyek, de kellenének nagyon a szemtanúk, hogy elmondják mi történt.
Tudom h. valószínüleg senki nem olyan hülye innen, hogy ott lett volna, de ha esetleg mégis.......vagy tudnátok segíteni milyen úton módon, milyen fórumon lehetne embereket találni akik esetleg ott lehettek és el tudnák mondani mi történt, mert még mindig bent vannak!

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], Google [Bot] valamint 1 vendég