Szoszo írta:Czimby írta:"Hat-nyolcszázan maradtak már csak a Kossuth téren, eluralkodott a Diáksziget hajnali négykor hangulat, jelentette tudósítónk."
"A hangulat azonban teljesen hétköznapi, senki nem üvöltözi, hogy Gyurcsány mondjon le, a forgalom pedig zavartalanul üzemel. "
Ennyi volt!?
![]()
![]()
nektek semmi nem jó?
ha picsán rugnak, vagy részegen azon parázol h felgyújták a kocsidat,akkor az a baj. ha nincs balhé akkor az a baj? nektek kell valami téma,amin csámcsogni lehet. ilyenkor nem undorodsz magadtól?
Papi írta:Igy kell terelni a lényegről a szót. Mivel a miniszterelnökük megbukni látszik, igy kell más téma "amin csámcsogni lehet", ugyanez megy a tv-ban is ugyanez megy mindenhol.
Dani írta:tod.. '56
Szoszo írta:Czimby írta:"Hat-nyolcszázan maradtak már csak a Kossuth téren, eluralkodott a Diáksziget hajnali négykor hangulat, jelentette tudósítónk."
"A hangulat azonban teljesen hétköznapi, senki nem üvöltözi, hogy Gyurcsány mondjon le, a forgalom pedig zavartalanul üzemel. "
Ennyi volt!?
![]()
![]()
nektek semmi nem jó?
ha picsán rugnak, vagy részegen azon parázol h felgyújták a kocsidat,akkor az a baj. ha nincs balhé akkor az a baj? nektek kell valami téma,amin csámcsogni lehet. ilyenkor nem undorodsz magadtól?
gabtsi írta:ti tudtok olvasni ?

mátus írta:Carco írta:de 1 biztos, akkor tud fejlődni egy gazdaság ha dolgoznak az emberek
ennél azért kicsit bonyolultabb a dolog. a cocializmusban teljes foglalkoztatottság volt. remekül pörgött a gazdaság.

Szoszo írta:Pszichedelikus Terrornyúl írta:Szoszo írta:Pszichedelikus Terrornyúl írta:Nálunk indulnak vagy 4-en a a polgármesteri állásért, mindegyik TOTÁL független. A képviselők is.
ÉN mit döntök majd el?![]()
![]()
![]()
ennyi erővel tarlós is független
csak ha belegondolsz akkor a TOTÁL független polgármester jelöltek miből fizetik a kampányt? Henrik,nehogy már neked kelljen iet mondani
Egy 3-4000 lakost számláló faluban (pl ahol én élek), nem kell akkora baszott nagy kampány,
h egy-egy párt támogatását kelljen "igénybe venni" annak finanszírozásához.
minden baszogatás nélkül,faluban élsz?? azt hittem pesti vagy

Pszichedelikus Terrornyúl írta:Szoszo írta:Pszichedelikus Terrornyúl írta:Nálunk indulnak vagy 4-en a a polgármesteri állásért, mindegyik TOTÁL független. A képviselők is.
![]()
![]()
csak ha belegondolsz akkor a TOTÁL független polgármester jelöltek miből fizetik a kampányt? Henrik,nehogy már neked kelljen iet mondani
Egy 3-4000 lakost számláló faluban (pl ahol én élek), nem kell akkora baszott nagy kampány,
h egy-egy párt támogatását kelljen "igénybe venni" annak finanszírozásához.
Carco írta:Pszichedelikus Terrornyúl írta:Amikor csökkentették a járulékokat, nem lett kevesebb munkanélküli.
Akkor most MIÉRT lenne??
nemtudom, megkéne kérdezni a szlovákokkat...

Szoszo írta:Pszichedelikus Terrornyúl írta:Nálunk indulnak vagy 4-en a a polgármesteri állásért, mindegyik TOTÁL független. A képviselők is.
![]()
![]()

fasanova írta:Tota: ki a IV. generacio hatos szamu jeloltje
Pszichedelikus Terrornyúl írta:Nálunk indulnak vagy 4-en a a polgármesteri állásért, mindegyik TOTÁL független. A képviselők is.
![]()
![]()
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Csab valamint 4 vendég