News

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 15:45

Réka_ írta:manapság megéri elválni!

haverom szülei megcsinálták, h papíron elváltak.. ebből adódó kedvezmény pedig adott
Are we human? Or are we dancer?
Pryda
aka Danny

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 15:45

urbán flóriánt meg kibaszták az rtlről mert látták a tüntetők között

LOÁL

hülyes kozsó balfasz geci :lol: :lol:
Brandy in your head, you lovely bride,
plug into your bratwurst sauerkraut!
Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 15:42

Faji alapon bevezetettt kötelező hálapénz :twisted:
Mivel ez már sajnos majdnem bevett szokás, ezért lehet nem is lenne olyan nagy hülyeség kötelezővé tenni, csak ezzel meg tényleg a legszegényebbeket sújtanák...
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 15:38

azzal kéne valamit kezdeni, h ne érje meg nekik szülni egy rakat gyereket a pénz miatt! pl csak az kapjon a gyerekek után pénzt, aki minimum minimálbérre be van jelentve, vagy konkrét oka van annak, h nem tud dolgozni!
de igazságtalan az egész "segély-rendszer", középsuliban tapasztaltam pl a tankönyvtámogatásnál...olyan oszttársam kapta ingyen a könyveket, aki lerakta a jogsit és kapott egy Audi A4-est a faterjától!azzal a jelszóval kapta a támogatást, h elváltak a szülei...manapság megéri elválni! :?
"Van egy dj haverom! És tudjátok milyen zenét játszik? Olyan izé...izé...AGRESSZÍV techno-t!"
Réka_
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 15:33

Réka_ írta:durva volt Hajós! előbb néztük a muterral a Hír tv-n! először nem tudtam, h ez most poén, vagy komolyan gondolja...(biztos meggyőzte a Ferit) :roll:

kit érdekel egy hajós véleménye
ócska bóbita :)
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.06.21. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha
https://www.facebook.com/events/176422119183454

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
https://www.facebook.com/events/270354409772696
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 15:31

szerintem a másik nagy probléma a segélyek.
pl egyik haverom csaja nem rég (max 1 hónapja) felmondott és most 80ezres munkanélküli segélyt kap fél éven keresztül :!:
ő meg mondta is hogy hülye lesz elmenni dolgozni, mikor így is többet kap mint a minimálbér. a fél év után vmivel kevesebbet fog kap, de még azzal is jól jár. szal amíg ilyen a rendszer, hogy a faszverésért több jár mint aki hülyére dolgozza magát ne csodálkozzunk semmin.
vagy pl ha a cigányokat nézzük azok is csak a segélyekből élnek. ha meg mégis elmegy vmelyik dolgozni, akkor a többség feket munkásként dolgozik építkezéseken, amiből az államnak megint nem lesz pénze. az ilyeneket is meg kéne szüntetni, mert amíg nem addig bármilyen csomag jöhet semmire sem lesz jó...
hardtech
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 15:29

durva volt Hajós! előbb néztük a muterral a Hír tv-n! először nem tudtam, h ez most poén, vagy komolyan gondolja...(biztos meggyőzte a Ferit) :roll:
"Van egy dj haverom! És tudjátok milyen zenét játszik? Olyan izé...izé...AGRESSZÍV techno-t!"
Réka_
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 15:27

Hajós András lemondásra szólította Gyurcsányt

A HírTV műsorában személyesen szólította lemondásra Gyurcsány Ferencet Hajós András. A korábban Demszky Gábor sajtósaként is dolgozó, liberálisként elkönyvelt zenész azzal indokolta, hogy éppen a Hír TV-ben olvassa fel elsőként közleményét, hogy ezzel is jelezze mondandója fontosságát.

Mint mondta, ő maga is tudja, mit jelent egy ország előtt megbukni, ő maga is bukott már meg tévéműsorral. Gyurcsánynak szerinte igenis személyes felelőssége van a történtekért, hazugságáért. A kormányfő érvelésére, hogy csak ő tudja végrehajtani a reformokat, annyit mondott, hogy ha a csomag tőle függ, akkor az egy rossz csomag.

(index.hu)

o is a viktor embere :?: az indexes uj peter is az :?: itt egyszeruen arrol van szo,h a vasarnapi szopveg utan a tisztesseges emberekben egyszeruen elszakadt a cerna.
"They are the best team we have ever played." Sir Alex Ferguson
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 14:55

pffff nezem kicsit ossze vissza utottem a billenytuket :D

sry csak siettem
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 14:55

legalalább erre a kérdésre egyenes választ adott :lol:

nagyon magabiztos a ferko. saját önszántából sztem sem fog lemodani.

(dani írására ment)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Papi 2006. szeptember 22. 14:55-kor.
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 14:53

Pszichedelikus Terrornyúl írta:
Carco írta:
Pszichedelikus Terrornyúl írta:Amikor csökkentették a járulékokat, nem lett kevesebb munkanélküli.
Akkor most MIÉRT lenne??

nemtudom, megkéne kérdezni a szlovákokkat...

Remélem nem gond, h ebben a kérdésben nem egy, a mienknél 2X
nagyobb munkanélküliségi rátát felmutató ország véleményét kérem ki.

na orulok, hogy neha kicsit elterunk a polotikarol es inkabb elmeleti kerdesek is teritekre kerulnek, igy talan lehet gerjedesmentesen komunikalni

szerintem munkahelyet elsodlegesen a kereslet tud teremteni es utana jonnek csak joval a jarulekok csokkentese stb.
il.. bocsanat, nezzuk ket oldalrol

munkahelyet megszuntetni avagy munkahelyet teremteni nem ugyanaz
sok olyan vallalatnal vannak leepitesek, ahol eleve a szarul megy a szeker, nem termel eleg profitot, mivel nincs kieligetndo kereslet
ha ez parosul egy jaruleknovelessel, akkor biza elofordul. hogy kiraknak embereket, akik amugy sem csinaltak tul sokat, de mar ott vannak x eve, stb.
hidd el, hogy nem azokat az embereket rugjak ki akikre a legnagyobb szukseg van
talan az a abj, hogy mivel a kereslet folyamatosan csokken, nincs forgalom, kevesebb bevetel, kevesebb ado (az altitkolt jovedelmen felul persze) na ott all az allam, hogyí bazz nincs penz, na akkor emeljunk vmit

tehat iagaza van carconak is, de csak reszben, mivel a fo problema szerintem az, hogy vannak ezek a postkommunista, eladosodott cegek,kutya sem vesz mar toluk semmit, jon a privatizacio ill. egy uj tulaj, altalaban kulfoldi, dolgoztam ilyen cegtnel es a svajci csavokam 800 emberbol kirugott 600 at, mert ok nem kellettek

az emberek megszoktak ezt a hulye kommunizmust, hogy nem csinalnak semmit, ugyiws majd jo lesz es ezt egyik kormany sem tudta kiverni beloluk az elmult 16 evben, sot meg mindig ezt varjak el, de ennek sajnos nincs gazdasagi alapja

velemenyem szerint emiatt van ilyen sok munkanelkuli, ahelyett, hogy 15 evvel ezelott kirugtak volan mindekit, atkepeztek volna oket, allami tamogatassal stb :arrow: most lenne szakkepzett munkaero, aki dolgozik

ez kb olyan mint ha egy haldoklo embert meg eletben akarod tartani, ugye a REMENY MEG AZ IGERGETESEK, ahelyett hogy oszinten odaallni a rokonok ele es megmondani, hogy kesz ez igy nem megy tovabb

na ezt kellett volna megtenni mar kva regen nem pedig hazudozni
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 14:39

"Miért hazudott másfél évig?" - A CNN exkluzív interjúja Gyurcsány Ferenccel (teljes szöveg)
http://www.hirtv.hu/?tPath=/belfold/&article_hid=116419

Nic Robertson:
Tehát, nem mond le?
Gyurcsány Ferenc:
Tessék?
Nic Robertson:
Tehát, nem mond le?
Gyurcsány Ferenc:
Nem fogok.
Pryda
aka Danny

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 14:37

Szoszo írta:
Pszichedelikus Terrornyúl írta:
Szoszo írta:
Pszichedelikus Terrornyúl írta:Nálunk indulnak vagy 4-en a a polgármesteri állásért, mindegyik TOTÁL független. A képviselők is.
ÉN mit döntök majd el? :roll: :lol: :lol:

ennyi erővel tarlós is független :D
csak ha belegondolsz akkor a TOTÁL független polgármester jelöltek miből fizetik a kampányt? Henrik,nehogy már neked kelljen iet mondani :P

Egy 3-4000 lakost számláló faluban (pl ahol én élek), nem kell akkora baszott nagy kampány,
h egy-egy párt támogatását kelljen "igénybe venni" annak finanszírozásához. :wink:

minden baszogatás nélkül,faluban élsz?? azt hittem pesti vagy :oops:

miii a henrik, omegy videki suttyo, vannak teheneik, megy tyukok es kakasok, hamarabb ult lovon, mint biciklin :D
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 14:03

Szoszo írta:sztem nem csak a tüntetőkét,de ez már magánvélemény :)
Nem hát :wink: A legjobb az volt amikor kérdeztem tőle hogy ti is ilyen kulcsszavakat figyeltek hogy "bomba" meg "allah" meg ilyesmi? Röhögött majd annyit mondott bazmeg az egy harmincéves technika :? Ennél sokkal előrébb tartanak.....
Tota
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 14:02

sztem nem csak a tüntetőkét,de ez már magánvélemény :)
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:59

Foxx írta:http://www.sg.hu/cikkek/47392/lehallgatjak_a_tuntetok_mobiljait
Erről a témáról nemzetbiztonságis kapcsolatoms eléggé kiokositott :wink: Igen használják a szolgáltatokat és nem veszed észra ha "lehallgatnak" de nem nyilatkozhatnak rola mert most teremtik még csak meg a jogalapot rá :lol:
Tota
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:56

Foxx
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:55

dewfah írta:
hardtech írta:"A nemzetközi közvélemény, a piacok nem személyeket, hanem politikákat támogat" - mondta."

akkor mégis mehet fecó az élről? nem fog meroppanni a gazdaság a hiányától?

személyével poltikája is távozik :wink:

de mondom, én egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, csak épp a jelenlegi helyzetben nem megoldás a monnyonle.
a függöny?
mátus
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:46

elég szomorú :evil:
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:42

tudom, mondtam, h nem szólok bele az egészbe, de szvsz tuti, h nem fog lemondani. 1000%
Pryda
aka Danny

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:39

en a szopatnek-, illetve szopnek-os polokat javasolnam
"They are the best team we have ever played." Sir Alex Ferguson
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:36

Gyufa 4 prez !!!

elsőre bevezetné h mindenkinek playboy-os pólóban kéne járkálni ... és akinek nincs vele közös képe az lázadó... :D
Foxx
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:35

hardtech írta:"A nemzetközi közvélemény, a piacok nem személyeket, hanem politikákat támogat" - mondta."

akkor mégis mehet fecó az élről? nem fog meroppanni a gazdaság a hiányától?
dewfah
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:30

http://index.hu/gazdasag/magyar/bokr060922/

"Tragédia lesz az ország számára, ha a radikális, gyors egyensúlyteremtést és a reformok megvalósítását egy olyan politika váltja fel, amellyel javítani kívánják a kormány népszerűségét - mondta Bokros Lajos

"A gazdaság fele részben lélektan. Főként egy olyan országban, amely ennyire kicsi, ennyire nyitott és ilyen mértékben ezer szállal fűződik a világgazdasághoz, tehát függ attól, hogy a nemzetközi vállalatok teljesítik-e az exportjukat, továbbra is befektetnek-e, a külföldi jövedelemtulajdonosok megveszik e a magyarországi állampapírokat" - mondta Bokros.

"A nemzetközi közvélemény, a piacok nem személyeket, hanem politikákat támogat" - mondta."
hardtech
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2006. szeptember 22. 13:27

Foxx
Maniac forumer

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás