Réka_ írta:manapság megéri elválni!
haverom szülei megcsinálták, h papíron elváltak.. ebből adódó kedvezmény pedig adott
Réka_ írta:manapság megéri elválni!
Réka_ írta:durva volt Hajós! előbb néztük a muterral a Hír tv-n! először nem tudtam, h ez most poén, vagy komolyan gondolja...(biztos meggyőzte a Ferit)

Pszichedelikus Terrornyúl írta:Carco írta:Pszichedelikus Terrornyúl írta:Amikor csökkentették a járulékokat, nem lett kevesebb munkanélküli.
Akkor most MIÉRT lenne??
nemtudom, megkéne kérdezni a szlovákokkat...
Remélem nem gond, h ebben a kérdésben nem egy, a mienknél 2X
nagyobb munkanélküliségi rátát felmutató ország véleményét kérem ki.
Szoszo írta:Pszichedelikus Terrornyúl írta:Szoszo írta:Pszichedelikus Terrornyúl írta:Nálunk indulnak vagy 4-en a a polgármesteri állásért, mindegyik TOTÁL független. A képviselők is.
ÉN mit döntök majd el?![]()
![]()
![]()
ennyi erővel tarlós is független
csak ha belegondolsz akkor a TOTÁL független polgármester jelöltek miből fizetik a kampányt? Henrik,nehogy már neked kelljen iet mondani
Egy 3-4000 lakost számláló faluban (pl ahol én élek), nem kell akkora baszott nagy kampány,
h egy-egy párt támogatását kelljen "igénybe venni" annak finanszírozásához.
minden baszogatás nélkül,faluban élsz?? azt hittem pesti vagy
Nem hátSzoszo írta:sztem nem csak a tüntetőkét,de ez már magánvélemény
Erről a témáról nemzetbiztonságis kapcsolatoms eléggé kiokositottFoxx írta:http://www.sg.hu/cikkek/47392/lehallgatjak_a_tuntetok_mobiljait

dewfah írta:hardtech írta:"A nemzetközi közvélemény, a piacok nem személyeket, hanem politikákat támogat" - mondta."
akkor mégis mehet fecó az élről? nem fog meroppanni a gazdaság a hiányától?

hardtech írta:"A nemzetközi közvélemény, a piacok nem személyeket, hanem politikákat támogat" - mondta."

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég