labdarugas,mint kikapcsolodas

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 18:48

Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 18:24

nagy gooool !
- if you havin' girl problems i feel bad for you son, I've got 99 problems but a bitch ain't one. -
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 15:26

sokan nem szeretik beckhamet mint ahogy sokan nem szeretik a franciákat stb, ezek általában idióta sztereotípiákon vagy hasonló dolgokon alapulnak.
egy játékost csak a pályán nyújtottak alapján lehet megítélni sztem és emiatt beckhamet pl mindig nagyra tartottam ráadásul abszolút van önkritikája is és igazi húzóember lehet ha jól megy neki de ha nem akkor is hajt (lásd pl real madrid)
vinyluser
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 15:10

dugó írta:
Ja és a csehek sima legyőzését se venném biztosra, ugyanis a selejtezőkön éppen ők oktatták ki az oranjét.

szamomra NAGY meglepetes lenne,ha a cseheket le tudnak gyozni.
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 14:55

vinyluser írta:"Igazságos eredmény született, hiszen a német vezetés a semmiből született, a második játékrészben aztán jobbak voltunk. A középpályán Marc Overmars jobban játszott, mint Boudewijn Zenden." - értékelt holland részről Dick Advocaat.

brávó Dick!! :lol: :lol:

ritkan ertek 1et dick-kel,de most az 1x igen. csak miert kell a tartalek tartalekjat szerepeltetni a kezdoben :?:
"They are the best team we have ever played." Sir Alex Ferguson
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 14:51

én nem értem miért nem szeretik sokan. sportember :!:
- if you havin' girl problems i feel bad for you son, I've got 99 problems but a bitch ain't one. -
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 14:50

ez elég nagy oltás. ha jol emlékszem ő pont az utolso percben lőtte azt a szabadrúgásgólt a görögöknek, amivel csont nélkül jutottak ki a vb-re :)
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 14:48

"...a Real Madrid két klasszisa a lefújás után mezt cserélt, és erre most inkább az angol kapitány büszke.
- Zinadine szeret meccselni és edzeni, mindig keményen hajt. Boldog vagyok, hogy egy klubban szerepelhetek vele - mondta Beckham. - Bekereteztetem azt a mezt, amelyet vasárnap este kaptam tőle, és kiteszem otthona a falra, hogy emlékeztessen rá, miként kell küzdeni az utolsó másodpercig. Csak előtte még aláíratom vele."

csak egy kis érdekesség
vinyluser
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 14:29

tk igaza van. németeknem a golig hejzetük se volt. utánna se nagyon. gol sem hejzetből született.

overmars meg 6x jobb volt mint zenden.
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 13:20

"Igazságos eredmény született, hiszen a német vezetés a semmiből született, a második játékrészben aztán jobbak voltunk. A középpályán Marc Overmars jobban játszott, mint Boudewijn Zenden." - értékelt holland részről Dick Advocaat.

brávó Dick!! :lol: :lol:
vinyluser
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 12:09

Cseheknek most csak annyival könnyebb a dolguk, h. Ők játszottak előszőr Lettország ellen, így lépéselőnyben vannak, és valljuk be, sokkal közelebb is álltak a győzelemhez végig a meccsen, még ha az eredmény nem is ezt bizonyítja. Mind a németeknek és mind a hollandoknak muszáj lesz megverniük a letteket. Nem tudom már ki írta, de aki ellenük pontot veszít az 1, tényleg nem fog a pontok alapján bejutni a következő fordulóba 2, aki a letteket nem veri meg, az meg sem érdemli, h. továbbjusson olyan játékkal szvsz.
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 12:00

A lehető legjobb eredmény született a tegnap esti mérkőzésen, a csehek számára. :wink:
Sztem simán esélyesek a csoportelsőségre :lol:
Hype
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 11:27

spanyol görög 1
portugal orosz x
anglia svajc 1
franciao horvato 1
bulgaria dania 2
olaszo svéd 2
lett német 2
holland cseh 2

Schweinsteiger és Lahm ellen játszottam amikor kint voltam, még Jugend A-sok voltunk, a Bayernes 1-et lőtt nekünk és így nyertek akkor, 0-1-re, Lahm pedig semmi xtrat nem nyújtott amikor játszottunk velük, aztán az utánpótlás válogattottal is taliztam velük, simán kaptrunk egy hármast...Lahm azóta iszonyat mit fejlődött, Schwenni meg már akkor kitűnt a mezőnyből...
"Egyszer csak ott van a kezedben, nem félsz, nem gondolsz semmire csak táncolni akarsz a nyugtalan világ feszültségére. Majd egy napon a tárcádban találsz egy fényképet melyről szüleid lesnek rád, elkezdesz sírni és rájössz mit is vesztettél igazán..."
KantiTheFace
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 10:40

cseheket sztem ne írjuk le... fognak még meglepetéseket okozni
Break on through, this is not the end...
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 10:36

stamot es makaay-t mindenkeppen odatennem meg... overmars hatareset,tegnap nagyot dobott a jatekon. a csehek elleni pragai 1-3at meg inkabb nem emlitenem,annyira irrealis volt :arrow: 10 emberrel a 10. perctol,miutan davids-ot - jogtalanul,mert a 11-es is kamu volt,poborsky feldobta magat - kiallitottak+0-1... annyira volt es van jo ez a cseh csapat,h 10 ember ellen 1-0as vezetes birtokaban okosan kijatssza,amit lejet. meg igy is lett volna eselyunk a masodik felidoben,de nem jott be. a 93. percben bekapott 3. gol meg nem osztott,nem szorzott. de legalabb lesz miert visszavagni,es azert is jol jott a tegnapi zuhany,h a fiuk elhihetik,h nem eleg megjelenniuk a palyan,hanem tenniuk is kell vmit a gyozelemert. 1ebkent lehet,h meg azert is allnak olyan kozel hozzam,mert nekem is total olyan a mentalitasom,mint az ovek... a fiatalokrol most nem beszelnek.

eselyekrol most inkabb nem beszelnek,mert az eddigiek alapjan meg nem tudnam mondani,kiket latok eselyesnek. ok,lehetne mondani,h spanyolorszag - de az oroszok nyilt focit jatszottak,es konnyebb volt igy. franciak? talan,de azert helyzeteket nagyon ok se dolgoztak ki. olaszok? kb. annyira gyoztek meg,mint a hollandok+trap nem a legjobb felallast favorizalja. svedek meggyozoek voltak,viszont a cannavaro,nesta belso kettos nem ugyanaz,mint a bolgar vedelem. angolok? esetleg,de nem hinnem. cseheket nem lattam. nemetek rendkivul taktikusan es jol jatszottak,viszont a tamadojatekuk - kuranyi,akit a masodik kezezes utan ki kellett volna allitani - nekik se meggyozo. portugalokat meg eleve kiveszem a paklibol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr. oborzil fasanova 2004. június 16. 10:41-kor.
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 10:35

ÉN írta:
bunNi írta:
gabtsee írta:svenstejgerből elbaszott nagy játékos lesz, kurányival fognak még pár szép orát szeretni a német fanoknak.

tényleg jó a srác, nekem is feltűnt, de néha fölöslegesen cselezget
bár mondom csak a 2. félidőt láttam

ez az az szoke nemet,amelyik sose passzol ?

ja ilyen punk (szerű) szöszi frizkója van
Break on through, this is not the end...
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 9:22

Feri, itt nem a felállással volt az alapvető gond, hanem azzal a mentalitással ahogy kimentek a hollandok és úgy általában az eb-hez való hozzáállással, ami Téged is jellemez. :)
Értem ezalatt, hogy a hollandokról, mint a torna legfőbb esélyeseiről beszéltél, holott sem a selejtezők, sem pedig a barátságos meccsek nem adtak erre alapot. A keretüket se nevezném olyan hű de extrának. Igaz, tele van tehetséges fiatallal, de nekik még nem ez lesz a nagy tornájuk. Nistelrooy, Davids, Seedorf, Cocu... A keretben pillanatnyilag ez a négy nevezhető minden tekintetben klasszis labdarúgónak. Ebbe a jelenlegi formát is beleveszem, Kluivertet ezért sem soroltam.
Esélyesek a hollandok igen, de semmivel se jobban, mint másik négy-öt csapat. A németek elleni meccs azt hiszem felnyitotta a hollandok és az őket ajnározó sajtó szemét.

Ja és a csehek sima legyőzését se venném biztosra, ugyanis a selejtezőkön éppen ők oktatták ki az oranjét.
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 8:51

advocaat mondjon le :arrow: koeman, hiddink v rijkaard (bar o naon jo a barcanal) a helyere :!: vagy akar en,a holland focihoz tobbet ertek nala...

zenden szerepeltetese es az 1 szelso+1kozepcsatar meg mindig nem megy ki a fejembol...

lehet,h a kovetkezo nagy huzasa az lesz,h 4 kozepcsatar lesz :wink: a szombati kezdonkben :?:
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 8:40

>_ Németország és Hollandia, kezetfoghatnak...hogy őszinte legyek, több van mind a két csapatban!

A tegnapi meccset elnézve, ha a hollandok így folytatják, a csoportban utolsó helyen fognak zárni!
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 8:23

kf írta:nosztalgia rlz: ruud golja abszolut MARCO VAN BASTENt juttatta eszembe...

Ugyanez villant át az agyamon. Ilyen szintű gólt csak ő tudott lőni.

spanyol görög 1
portugal orosz 1
anglia svajc 1
franciao horvato x (adná Isten)
bulgaria dania x
olaszo svéd x
lett német 2
holland cseh x
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 8:02

bunNi írta:
gabtsee írta:svenstejgerből elbaszott nagy játékos lesz, kurányival fognak még pár szép orát szeretni a német fanoknak.

tényleg jó a srác, nekem is feltűnt, de néha fölöslegesen cselezget
bár mondom csak a 2. félidőt láttam

ez az az szoke nemet,amelyik sose passzol ?
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 2:21

Én az első csoportkörre ugyan itt fórumon nem tippeltem, de mondtam, hogy a görögök elverik a portugálokat. De hiába vannak ilyen megérzéseim, úgyis mindig egy meccsen bukom el a tippmixeimet :)
Gabriel Miller
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 1:02

nosztalgia rlz: ruud golja abszolut MARCO VAN BASTENt juttatta eszembe...
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 0:58

Az előző kör tippjeinél már az első meccsen felborult a papírforma (fórumforma) mindenkinél. :D
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 0:54

Akkor tippelnék én is a 2. csoportkörre. Valaki jegyezze fel légyszíves, hogy miket tippeltünk, me nyerni akarok :lol:

spanyol görög 1
portugal orosz 1
anglia svajc 1
franciao horvato 1
bulgaria dania 2
olaszo svéd x
lett német 2
holland cseh x
Gabriel Miller
Főtörzsvendég

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás